Værktøjer for selvstændige

Her finder du en række råd og værktøjer, der kan være nyttige for dig, som er selvstændig. Værktøjerne er tilgængelige for medlemmer af Krifa Selvstændige og Krifa Fagforening.

Iværksætter

Alle virksomheder er startet med en idé – en god idé. Men hvordan griber du processen an? 

Her finder du en række  nyttige værktøjer, som du kan få brug for, når du skal have liv i din ide.  Du finder svar på mange af de spørgsmål, der melder sig, når du tager de første spadestik til din virksomhed..


Rekruttering og ansættelse

Springet fra bare at være dig selv og til at have ansvaret for andre kan føles stort. Både fordi der følger ansvar og forpligtelser med, og fordi det kan pille ved din selvforståelse.

Vi anbefale, at du begynder din rejse på virksomhedsguiden.dk. Der finder du nemlig en række gode spørgsmål, der kan hjælpe dig med at stille skarpt på det vigtigste spørgsmål: Er jeg klar til at være en arbejdsgiver?

Herunder finder du desuden en række nyttige råd og værktøjer, som hjælper dig hele vejen fra de første spæde overvejelser, til kunsten at skrive et jobopslag til du er klar til at byde din første medarbejder velkommen.


Andre råd og værktøjer

Sådan får du adgang

Du kan få adgang til værktøjerne, hvis du er medlem af Krifa Selvstændige eller Krifa Fagforening.