Bundlinje og trivsel

Lær hvordan du arbejder målrettet med at løfte trivslen i din virksomhed. Det betaler sig.

Trivsel betaler sig og påvirker bundlinjen. Begge veje. En tredjedel af alle danske lønmodtagere er konstant jobsøgende. Primært fordi de ikke er helt tilfredse.

I en række videoer herunder fortæller Vibeke om forskellige emner, som du selv kan tage op i din virksomhed for at arbejde målrettet med at løfte trivslen i din virksomhed. Hvert tema følges op med konkrete værktøjer, som du kan få adgang til, hvis du er medlem af Krifa Selvstændige.

Har du 5 eller flere ansatte, så har du, som medlem af Krifa Selvstændige, desuden mulighed for at benytte vores GAIS-måling og få en telefonisk gennemgang af resultatet med ideer til trivselsindsatser målrettet dig og dine medarbejdere.


Intro film

Vibeke forklarer kort hvad du som selvstændig med ansatte, får ud af at styrke trivslen hos jer. 

1:1 samtaler

Får du talt med dine ansatte? Hør hvorfor det er vigtigt og lad dig inspirere af de gode spørgsmål, som du kan downloade efter filmen. 

Feedback 

Er du god til at give feedback? Hør Vibekes overvejelser og hent din egen køreplan for at give feedback. 


Forventninger i en mindre virksomhed

Er du tydelig om dine forventninger til dine medarbejdere? Og hvad kan du egentlig forvente? Hent dialogkortet og tag hul på forventningssnakken. 

 

Konflikter

Kender du din egen konflikttype? Og dine ansattes? Lær om forskellene, så I kan bruge konflikterne positivt.

Stress

Spot stress hos dine medarbejdere i tide - det kan godt betale sig. Gratis og anonym stresstest til dig og dine ansatte. 

 

Få en gratis Trivselsmåling samt sparring på indsatser til at løfte trivslen hos jer

Har du mindst 5 ansatte kan du igangsætte en elektronisk anonym trivselsmåling. Se her hvor nemt du kommer i gang. Når dine ansatte har svaret, får du tilsendt en rapport. Hvis du sender den til os, hjælper vi dig i gang med forslag til indsatser I kan arbejde med, for at få endnu højere trivsel hos jer. Efter noget tid kan du sende en ny måling ud og se resultatet af jeres indsats. God fornøjelse og husk, at du altid kan kontakte os på tlf. 2544 4173 eller sende en mail til erhvervscenter@krifa.dk.

Har du spørgsmål omkring driften af din virksomhed ring til os på 7227 7227
 

Få adgang til værktøjerne

Som medlem af Krifa Selvstændige har du adgang til de værktøjer, som hvert tema (video) følges op med.