Ung og Stressfri

Stresshjælp til unge

Her på siden finder du videoer og værktøjer, skræddersyet af professionelle stresskonsulenter, som du frit kan benytte dig af.

Sådan kommer du i gang

Nedenfor finder du forskellige moduler, som alle indeholder videoer, gode råd og værktøjer. Start med at vælge det emne, der stresser eller presser dig mest her og nu.

Studiet

Selvværd og egne forventninger

Studiejobbet, praktikken eller elevpladsen

Få en snak om det der fylder i din hverdag

Er du medlem* af Krifa står vores professionelle psykologer og psykoterapeuter altid klar til at tale med dig om det, der fylder for dig lige nu. Det kan være om selvværd, ensomhed, stress, eksamensangst eller andre ting, du kæmper med.

*Husk, at det er gratis at være medlem af Krifas fagforening, når du er under uddannelse. Læs mere om gratis medlemskab under uddannelse her.

Bliv klogere på stress

Føler du dig stresset, og har du brug for hjælp til at mindske dit stressniveau. Så er der endnu mere hjælp at hente for dig.  

Klik på knappen nedenfor og få hjælp til at forstå stress, og hvad du kan gøre ved den. Her finder du  også vores StressFri-forløb, som er et gratis online forløb til dig, der gerne vil mindske dit stressniveau.