Ondt i arbejdslivet

Oplever du stress, mobning eller andre udfordringer på arbejdet? Så kan du altid ringe til en af Krifas psykologer eller psykoterapeuter, som står klar til at hjælpe dig.

Hvad kan du bruge os til?

Har du problemer på arbejdspladsen, kan det være rart at tale med nogen om det. Vi tilbyder samtaler inden for stress, dårlig kommunikation, krise (vold, ulykke, advarsel, opsigelse), mobning, eksamensangst. Du får hjælp til de udfordringer, du står i og afklaring af, hvad dit næste skridt kunne være for at komme videre. Trivselssamtalen er et tilbud om hjælp til selvhjælp. Det er derfor ikke et alternativ til lægebehandling eller et forløb hos en psykolog.

Stressfri

Er du stresset kan du få hjælp i vores online forløb, Stressfri. Hjælpen består af et skræddersyet forløb med undervisningsvideoer og redskaber, hvor du undervejs kan tale med en psykolog eller psykoterapeut. Der er også hjælp at hente for dig, som kender én, der har stress. Læs mere om stressfri.

Kender du vores podcast-serie om stress?

Gå på opdagelse i vores podcast-univers, og find hjælp og inspiration - både arbejdslivet og privatlivet. Vi har en hel serie om stress, der kan hjælpe dig med at forebygge og slippe af med stress og stresssymptomer. fx har stressekspert Pernille Aagaard lavet en podcast om, hvordan man holder stress på afstand. Du finder podcasts om stress her.

Ring til os 

Vi træffes alle hverdage i dagtimerne samt onsdag aften 18.00 - 20.00. Tilbuddet gælder alle medlemmer af Krifa Fagforening. Spørgsmål af juridisk karakter skal altid rettes til vores juridiske afdeling på tlf. 7227 7227. De har mulighed for efterfølgende at stille dig videre til Jobtrivsel. Du har også mulighed for at skrive til os på jobtrivsel@krifa.dk