Foto af tre studerende, der sidder ved et bord og snakker

Under uddannelse

Her på siden har vi samlet inspiration til dig, der er under uddannelse. Få tips om alt fra at blive mere effektiv og få en god eksamen til regler og rettigheder i dit studiejob og som nyuddannet.

Balance i studielivet

En god balance mellem studie og fritid er vigtig. Nedenfor finder du råd om, at brænde igennem til eksamen og blive mere effektiv - samtidig med, at du har en gode balance. Der er også hjælp til dig, der har udfordringer med balancen, eksamen eller selvværdet.

Stresshjælp til unge

Alt for mange unge bliver ramt af stress. Det kan komme til udtryk i problemer med selvværdet, ensomhed eller eksamensangst. Krifas stresshjælp til unge er et online forløb med videoer og øvelser fra Krifas stresskonsulenter, som er særligt tilpasset dig, der er ung.

Snart færdiguddannet?

Kan du inden længe lægge studiebøgerne på hylden og starte et nyt kapitel på arbejdsmarkedet, så tag et kig her. Her har vi nemlig samlet viden og gode råd, som kan være gavnligt for dig.

Få hjælp til CV'et

Mange arbejdsgivere kigger som det første på dit CV, når du skal ud og søge dit første job. Derfor er det vigtigt, at det sidder lige i skabet. Her på siden finder du alt, du skal bruge for at lave et godt CV.

Tips til dig med studiejob eller læreplads


Mere inspiration til dig under uddannelse