3 personer i samtale i kursus situation

Efterspurgt uddannelse: Skab glæde og trivsel på din arbejdsplads

Uddan dig i god arbejdslyst og bliv certificeret arbejdslystkonsulent og få masser af viden og værktøjer til skabe meget mere arbejdslyst på din arbejdsplads.
Anne Rahbek

Har I god arbejdslyst på din arbejdsplads? Undersøgelser viser gang på gang, at den gode arbejdslyst er afgørende for, hvordan vi har det på jobbet. Har vi masser af arbejdslyst, er vores trivsel højere, og vi er endda også mere effektive.

Men hvordan skaber man den gode arbejdslyst? Det kan du lære på Arbejdslystuddannelsen.

Gør en forskel

På uddannelsen, som Krifa og Erhvervsakademi Dania står bag, lærer du, hvad grundelementerne i god arbejdslyst er, og hvordan du som certificeret arbejdslystkonsulent kan skabe mere trivsel.

Som arbejdslystkonsulent kan du virkelig gøre en forskel for dig og dine kolleger.

- Nicolai Skjøtt, uddannelsesansvarlig for Arbejdslystuddannelsen

Nicolai Skjøtt, uddannelsesansvarlig for Arbejdslystuddannelsen- Som arbejdslystkonsulent kan du virkelig gøre en forskel for dig og dine kolleger. Du bliver i stand til at spotte udfordringer og får værktøjer til at håndtere dem med. Samtidig får du en helt masse viden. Uddannelsen er nemlig baseret på Krifas God Arbejdslyst Indeks, som er den største kortlægning af, hvad der giver danskerne arbejdslyst. Det er virkeligt noget, du vil kunne tage med dig hjem og bruge på din arbejdsplads, fortæller Nicolai Skjøtt, Uddannelsesansvarlig for Arbejdslystuddannelsen.

Det får du på Arbejdslystuddannelsen
  • Nyeste viden fra fire års forskning i God Arbejdslyst.

  • Over 15 forskellige værktøjer til at arbejde med de syv faktorer, der højner arbejdslysten.

  • Viden om, hvordan du arbejder strategisk som arbejdslystkonsulent i din organisation, på din arbejdsplads eller i dit team.

  • Kommunikationsredskaber, der hjælper dig til at brænde igennem som arbejdslystkonsulent.

  • Konflikthåndtering, stress, persontypeprofiler, personlig gennemslagskraft og organisationsforståelse er blot nogle af de emner, du lærer om på uddannelsen.

  • Et solidt og inspirerende netværk på tværs af brancher blandt private, offentlige og selvstændige.

  • Certificering som Arbejdslystkonsulent og 5 ETCS-point.

Helt ny rolle

Og netop det konkrete, man som deltager får med sig hjem, fremhæver tidligere deltagere ved uddannelsen.

Den her uddannelse giver mig en helt ny rolle, når jeg kommer tilbage. Det er min chef, der har sendt mig afsted, så jeg synes, at han hænger lidt på den nu. For hvis man sender mig afsted på det her, så er det også ensbetydende med, at man vil skabe en forandring derhjemme. Jeg kommer jo tilbage med så mange input og nye værktøjer, så det skal altså afprøves. Og det glæder jeg mig til, fortæller Inken Thaysen Dam, der er projektmedarbejder, og som nu også kan kalde sig certificeret arbejdslystkonsulent. 

Du kan også blive arbejdslystkonsulent!

Vil du være den næste certificerede arbejdslystkonsulent? Så er det om at slå til, for uddannelsen er meget populær. Der er hold i hele landet flere gange årligt.

Prisen for uddannelsen er 8.900 kr. og er inklusiv materialer, forplejning og certificering. Nogle virksomheder giver dig mulighed for tilskud gennem kompetencefonde, og den mulighed hjælper vi gerne med at undersøge.

Bliv arbejdslystkonsulent

Vil du gerne stå i spidsen for god arbejdslyst og trivsel på din arbejdsplads?