Kig i krystalkuglen og vælg dit arbejdsliv

Er du født med en smartphone i hånden? Og er du en af de unge stormtropper på spring til fremtidens arbejdsmarked. Eller har du masser af joberfaring og branchekendskab fra et halvt arbejdsliv? Kig i krystalkuglen med fremtidsforskeren og bliv klogere på dig selv og dine muligheder.
Kig i krystalkuglen og vælg dit arbejdsliv
00:00:00
00:27:32
Flemming Skjølstrup

Claus Kjeldsen er administrerende direktør for Instituttet for Fremtidsforskning og chef for en mindre hær af talknusere og specialister – og her guide på en rejse ind i fremtiden. Opdag dine ledetråde og undgå fælderne, før du havner i dem. Forstå dine muligheder i et arbejdsmarked, der vil ændre sig i en hurtigere takt og have endnu flere generationer på arbejdsmarkedet, end vi kender det i dag.

Claus Kjeldsen stiller skarpt på megatrends, sociale medier, nye teknologier – foruden en stribe gode eksempler på, hvad vi kan lære af fortiden.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!