Kys rutinen - med Stig Rossen

Lyt med og hør Stig Rossen fortælle historien om karrierens absolutte lavpunkt, og hvordan filmen ”Groundhog Day” blev et vendepunkt i hans liv.
Kys rutinen - med Stig Rossen
00:00:00
00:24:26
Ninna Holch Trubka

Stig Rossen er uden tvivl en af Danmarks dygtigste sangere, skuespillere og musicalstjerner. Han fik sit store gennembrud i 90’erne i England, i musicalen Les Miserables, der senere bragte ham på turne i Asien og Sydafrika, og medførte flere hundrede gentagelser af den samme forestilling. 

Netop gentagelsen skulle vise sig, at spænde ben for Stig, da hans drømmejob undervejs udviklede sig til et sandt rutine-mareridt.

Hør hvordan Stig Rossen lærte sig selv at kysse rutinen, at slå automatpiloten fra og gå på opdagelse i alle livets små detaljer. En teknik, som du med fordel kan lade dig inspirere af i jagten på et godt og sundt arbejdsliv. 

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!