Sæt dine styrker i spil – få ny energi

Bliv både et gladere menneske og en mere værdifuld medarbejder og kollega ved at kende og bringe dine karakterstyrker i spil.
Sæt dine styrker i spil – få ny energi
00:00:00
00:21:54
Thomas Munk-Osmundsen

Kender du dine vigtigste karakterstyrker? Hvis ikke, kan du høste en stor gevinst ved aktivt at sætte dem i spil. De er nemlig en energigivende kilde til langtidsholdbar motivation og en fornyet tro på dig selv.

Vi taler med Asger Fredslund, forfatter til bogen ”Styrk Styrkerne”. Asger Fredslund fortæller, hvordan et målrettet fokus på at sætte vores styrker i spil kan gøre os til både gladere mennesker og mere værdifulde medarbejdere og kolleger.

Der er identificeret 24 forskellige karakterstyrker, varierende fra venlighed, lederskab og kreativitet til fornuft. Tag en gratis styrke-test og find ud af, hvad dine styrker er.

Her kan du læse mere om Asger Fredslunds firma, SiriusPartner.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!