Videncentrets podcasts og events

Under overskrifterne ”Arbejdslyst hele livet” og ”Arbejdslyst Live” præsenterer videncentret løbende nye podcasts og events. Her har vi samtaler med spændende ledere, forskere og praktikere om deres arbejdslyst, og hvad de gør for at sætte arbejdslysten i spil på de danske arbejdspladser.

Både podcasts og events tager typisk afsæt i de syv faktorer, som vi ved, betyder mest for danskernes trivsel og arbejdslyst.

Podcasts

Vi udgiver jævnligt nye afsnit i vores egen podcast-serien ”Arbejdslyst hele livet”.

Tilmeld dig podcasten her, så får du besked, når der er nye afsnit. Det er også her, du finder alle tidligere podcasts fra videncentret.

Derudover er vi også en del af podcast-serien ”STATEMENT – om sproget på jobbet”, som du finder lige her.

Events

Vi afholder med jævne mellemrum live-events, som alle tager udgangspunkt i de rapporter, vi udgiver om trivsel og arbejdslyst.

Tilmeld dig vores masterclass i Naturlig Ledelse

– en masterclass der sætter spot på de kompetencer, som fremtidens leder skal besidde.

Føler du nogle gange, at du mangler energi? At der er lidt for mange i organisationen, der trækker på dig? At du aldrig har tid til pauser og til at reflektere? Eller at du til tider kortluntet over for medarbejdere eller kolleger? Så er en masterclass i naturlig ledelse noget for dig.

Fremtidens arbejdsliv og fremtidens ledelse kalder på, at vi gør op med et ensidigt fokus på vækst, optimering og effektivisering og anerkender, at pauser, restitution og nærvær er forudsætningen for vækst.

Læs mere om masterclass i Naturlig Ledelse.

Du kan (gen)se vores seneste events herunder:Vi har +100 podcasts

Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts