Fremtidens arbejdsliv – kan du mestre det?

Vi har brug for de fornødne faglige kompetencer for at kunne mestre vores job. Men hvordan ser fremtiden ud? Hvilke kompetencer bliver efterspurgte, og hvordan træner vi dem? Var du forhindret i at deltage i vores event om temaet, giver vi dig her muligheden for at se en optagelse fra den 19. januar 2022.

Fremtidens ledelse – er du klar?

Nye typer af organisationer skyder op. Vi får mindre hierarki og mere medbestemmelse. Det stiller også krav til fremtidens ledere, som måske ser helt anderledes ud, end de gør i dag. Det er nemlig ikke sikkert, at de, der naturligt klarer sig godt inden for nutidens krav og rammer, er de samme, som vil klare sig godt i fremtiden.

Det er nogle af de spørgsmål, som vi sætter spot på i dette event. Vi har inviteret de fremmeste eksperter på området til både debat og sofainterviews.

Mød blandt andre…

Kent Højlund

CEO I PINGALA
KENT HØJLUND


Kent er optaget af at finde nye veje inden for organisering, kultur og kunderelationer i en virksomhed med en høj grad af selvledelse. I Pingala er det medarbejderne, der udvikler hinanden både fagligt og personligt via et særligt KNUS koncept.
Louise Orbesen

INDEHAVER AF LEADING HUMANS
LOUISE ORBESEN


Louise rådgiver topledere i erhvervslivet og har mere end tyve års erfaring med ledelse og strategi i større organisationer. Hun er optaget af at finde formlen på fremtidens lederskab. Det gør hun i virksomheder som Vestas, Mærsk, Deloitte og en række advokatfirmaer. Tidligere har hun været konsulent i McKinsey & Company og Boston Consulting Group.
Mikala Larsen

HR- DIREKTØR NESTLÉ NORDIC
MIKALA LARSEN


Mikala tager del i den offentlige debat omkring integration og balance mellem køn, og hun deler ofte Nestlés initiativer og aktiviteter inden for disse emner. Eksempelvis at Nestlé Danmark under Mikalas lederskab er en af de få store virksomheder i Norden, der har opnået ligestilling på alle ledelsesniveauer.
Louise Sparf

FOUNDER, RESTART AGILE
LOUISE SPARF


Louise udfordrer eksisterende metoder og ledelsesparadigmer, og søger inspiration i de agile udviklingsmetoder, progressive organisationsformer og regenerativ ledelsesteori. Tidligere har hun været direktør i Skat og CEO for Nine A/S og Mindcap.

Se event

Vi har spurgt danskerne

Eventets program sker med udgangspunkt i vores rapport ”Mestring – pres eller potentiale”. Her har vi spurgt danskerne om, hvordan det går med deres faglige, personlige og sociale mestring, og vi supplerer rapporten med en række perspektiver fra førende forskere og ledere fra danske virksomheder – du kan møde flere af dem i videoen ovenfor.

Nysgerrig efter mere?


Du kan hente vores rapport ”Mestring – pres eller potentiale” ganske gratis