Naturlig Ledelse – fremtidens ledelse for de progressive ledere

Arrangementet var den officielle lancering af vores bog ”Naturlig Ledelse – på vej mod et menneskeligt arbejdsliv”. En event med bål & talks af eksperterne af Laura Storm, Bastian Overgaard og Marie Litrup og en vandring i naturen. Optagelsen er fra 26/1 2023.


Fremtidens arbejdsliv og fremtidens ledelse kalder på, at vi gør op med et ensidigt fokus på vækst, optimering og effektivisering og anerkender, at pauser, restitution og nærvær er forudsætningen for vækst. Naturen har for længst indset det. Spørgsmålet er, hvornår vi følger efter? 

Arrangementet gav perspektiver på fremtidens ledelse. Et perspektiv hvor lederen som menneske er i centrum, og hvor naturen lærer os noget om, hvorfor vi ikke kun kan vækste og optimere, men også har brug for restitution.

Mød blandt andre...

Laura Storm

LAURA STORM

Laura er international ekspert i regenerativ ledelse og organisationsudvikling. Hun har fået titlen “Worldchanger” af Greenbiz og er udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum. Ligeledes er hun medforfatter til den anmelderroste bestseller bog ”Regenerative Leadership”.
Maria Litrup

MARIE LITRUP

Marie Littrup er stifter og ejer af virksomheden timewellspent. Her hjælper hun ledere og teams i organisationer med at skabe ”Happy High Performance” ved hjælp af stærke arbejdsvaner, der frigiver tid og sikrer overblik og rum til refleksion.
Bastian Overgaard

BASTIAN OVERGAARD

Bastian Overgaard er Danmarks stilhedsekspert. Han er ledelsesrådgiver, foredragsholder og forfatter til bogen ”Støjfri ledelse”. Til daglig arbejder han med stilhed som møde-og ledelsesværktøj. Med basis i hjerne–, sprog–og adfærdsforskning afholder han kurser og faciliterer praksisnære forløb i organisationer.


Se event

Vi har spurgt danskerne 

Eventet tager afsæt i vores bog ”Naturlig Ledelse”. I denne antologi sætter vi spot på, hvordan fremtidens regenerative ledelse kan se ud i vores organisationer. Vi giver forskningsperspektiver, en temperaturmåling på, hvordan lederne har det anno 2022 og en række anbefalinger til et mere langtidsholdbart ledelsesliv.

Nysgerrig efter mere?

Du kan læse mere om bogen Naturlig Ledelse