Vores medlemmer fortæller

Vi hjælper mange mennesker. Her kan du læse om nogle af dem

Jeg synes, at I giver jeres medlemmer en rigtig god service - fx tilbud om coaching ved jobsøgning, og hvordan man kan blive klar over og redegøre for sine kompetencer, når man er blevet ledig og skal score den helt rigtige stilling. Desuden giver I også tilbud om ekstra sikring, såfremt jeg skulle miste mit arbejde. Det giver mig alt sammen en følelse af, at jeg er i de rigtige hænder, og at min fremtid ikke kan gå helt galt. Vi mærker alle finanskrisen og en stigende utryghed i vores ansættelser. Derfor er det vigtigt med en god back up i baghånden, og det synes jeg, at I formår at give jeres medlemmer på bedste vis.

Charlotte

 

Efter en længere sygdomsperiode fik jeg stor hjælp af en af jeres konsulenter til at få gennemtrumfet en arbejdsprøvning, som jeg havde rigtig meget lyst til - men som min kommune ikke var interesseret i at lade mig prøve.
Efter arbejdsprøvningen fik jeg faktisk en elevplads på stedet, og jeg har taget en ny uddannelse. Noget som jeg i dag er rigtig glad og taknemlig for.

Helga

 

Jeg har arbejdet i et firma, der desværre gik konkurs. Jeg henvendte mig til jeres juridiske afdeling og fik en meget god service. Generelt er jeg meget tilfreds med jeres service og hjælp. Jeg anbefaler jer til min omgangskreds, hvis snakken falder på fagforeninger.

Thomas

 

Krifa er et godt alternativ til andre a-kasser og fagforeninger. Det skyldes blandt andet den høje og kvalitetsfulde service, den fornuftige pris og ikke mindst uafhængigheden af politiske partier. Krifa yder en ekstra service overfor både ledige og medlemmer i arbejde - fx som kan få samtaler med coaches omkring fremtidige job- og uddannelsesønsker. Derudover er der også en del gode og relevante og spændende arrangementer. Nogle arrangementer er fritidsarrangementer, mens andre er mere fagrelaterede.

Connie

 

Jeg er mekaniker og har tidligere været hos Dansk Metal, men de gange jeg havde brug for dem, var de meget arrogante, og hjælpen var ikke rigtig til nogen nytte.
Så fandt jeg Krifa. Servicen er i top og medlemsprisen billigere. Det er nu mange år siden, jeg er skiftede til Krifa, og jeg har ikke fortrudt! Man får hurtig kontakt, hvis man ringer, og det er altid smilende folk der svarer. Jeg har også, mens jeg har været hos Krifa været arbejdsløs i en kortere periode. Alle i fagforeningen, jeg havde kontakt med, var søde og forstående, og man følte sig ikke jaget. Det var en god oplevelse, selvom jeg var arbejdsløs.

Steffen

 

Man føler, at hele Krifa-organisationen er skruet sammen kun for min skyld.
Der er ingen ventetid ved telefonopkald, og sagsbehandlingen er effektiv. I Hillerød er der en super imødekommenhed, dejlige mennesker og ingen ventetid. Jeg har indtryk af, at Krifa står på spring for at hjælpe mig, inden jeg kommer ind af døren.

Steen

 

Jeg valgte Krifa for mange år siden på grund af den politiske uafhængighed. Har altid været meget tilfreds med jeres service. Jeg har haft brug for jer i en uberettiget afskedigelse og fik hel fantastisk hjælp. De gange jeg har haft brug for jer i forbindelse med ledighed har det også været meget positiv. Jeg har afsluttet mit arbejdsliv med en fyring og er derefter gået på efterløn, hvilket også gik glat igennem.

Else Marie

 

Jeg blev medlem af Krifa, fordi jeg fik jer anbefalet af en ven. Samtidig fandt jeg også ud af, at selvom I giver god service, er I stadig ikke dyre, og jeres medlemsfordele fx forsikringer er rigtig gode. Jeg er blevet meget glad for min forsikring hos Krifa Forsikring, og for den service jeg har fået dér. Desuden har den service, jeg har fået af Krifas a-kasse-medarbejdere også være rigtig god og venlig - så jeg har ikke fortrudt mit valg.

Sophie

 

Min arbejdsplads gik konkurs, da jeg var på barsel. Derfor kunne de ikke fyre mig ligesom mine kollegaer, så de lovede at finde arbejde til mig 37 timer om ugen. Men de fandt kun 15 timer. Så jeg tog kontakt til jer, og vi blev enige om at holde et møde sammen med min distriktschef. Hende fra Krifa sagde direkte til dem, at de blev nødt til fyre mig, da de ikke kunne holde deres aftale om at give mig 37 timer om ugen. Da jeg ikke viste så meget om mine rettigheder, sagde Krifas jurist, at de skulle sende en opsigelse til hende, så jeg ikke underskrev noget, jeg ikke rigtig viste, hvad var. Hun fik mailen, men der stod, at jeg selv sagde op, fordi jeg ikke ville arbejde i de tidsrum, de havde tilbudt mig. Så skrev de en ny mail, hvor det stod rigtigt. Sagen lukkede, uden at jeg blev snydt. Er i dag så glad for, at jeg valgte Krifa, fordi de er en moderne fagbevægelse, der giver værdi for pengene. De lægger vægt på at give personlig service med udgangspunkt i den enkeltes situation. Jeg har fået rigtig god og individuel behandling i Krifa. De har mange jurister -  og de er helt i top, og de andre medarbejderne behandler en med respekt og positiv interesse. Kvaliteten er helt i top. Super dygtige jurister, der hurtigt får gjort sagerne klar. En stærk fagforening, der forstår at støtte og rådgive deres medlemmer, når man virkelig har brug for det. Jeg vil helt sikkert anbefale Krifa til alle. De hjalp mig med til at vinde, de er ærlig overfor en -og jeg fik personlig service.

Songül

 

Jeg er medlem hos jer, fordi jeg føler, at det er mig, der tæller, når jeg henvender mig til jer. Jeg sætter pris på, at I sætter mennesker højt i jeres behandling af sagerne, og jeg tror, I giver det værdisæt videre til jeres medarbejdere. Det har stor betydning i en verden, hvor alt nemt bliver så upersonligt. Så det at blive taget alvorligt, med hvad man nu kommer med, og få en god behandling ved henvendelser, det tæller meget i min bog.

Solveig og Olav

 

Jeg føler, at idet jeg er kunde ved Krifa, har jeg en sikkerhed, hvis der skulle ske noget. Det gør, at jeg kan koncentrere mig om det, som er vigtigt - nemlig at arbejde.
Det at være kunde ved Krifa sammenligner jeg lidt med at køre med cykelhjelm. Det er ikke noget, jeg håber, jeg får brug for - men skulle uheldet være ude, er jeg sikker på, at der ikke sker mig noget.

Simon

 

Jeg valgte jer på grund af prisen, da jeg lige var blevet færdiguddannet.
Jeg fik hjælp fra starten med løn på mit daværende arbejde. Jeg har efterfølgende også været meget glad for jeres lange åbningstider, og da jeg sidste år havde nogle måneder på supplerende dagpenge, fik jeg utrolig god og positiv hjælp.

Sarah

 

Jeg var medlem af Tandteknikkerforeningen, da den gik konkurs. Jeg var meget træt af en lille fagforening og a-kasse, som aldrig var til at få fat på - også var de dyre. Jeg valgte jer på baggrund af en anbefaling fra kollega, jeres gode træffetider - og så var prisen også god.
Jeg må sige, at jeg har været yderst tilfreds som lønmodtager. Da jeg et par måneder var uden arbejde, oplevede jeg jer som meget professionelle, og jeg følte mig i trygge hænder. Så selvom jeg havde hørt skrækhistorier om dagpengesystemet på forhånd, så havde jeg en meget positiv oplevelse som hurtigt resulterede i et fantastisk job. I hjalp mig til at tænke i andre baner, og det bar frugt!

Zia

 

Jeg valgte Krifa tilfældigt, men beholdt det bevidst. Jeg elsker, når man yder god service. Jeg har aldrig oplevet ventetiden ved telefonen. Jeg har altid fået svar og hjælp, når jeg har haft ringet. Man føler, at folk arbejder for virkelig at hjælpe, og det er det, jeg går op i. Jeg synes Krifa kun bliver bedre og bedre. I er for seje til jeres arbejde :)

Balsam

Som studerende havde jeg brug for en anden form for hjælp, end jeg har nu, for jeg er nået til et nyt kapitel i mit arbejdsliv, hvor der er mere fokus på en knald hamrende god jobansøgning, når man som jeg er jobsøgende. At tilrette en ansøgning som i forvejen er super skarp, det er jeres medarbejdere fantastisk dygtige til.
Kort sagt, så kan jeg få svar på de spørgsmål, jeg har, når jeg kontakter Krifa, og samtidig kunne jeg sagtens fristes til selv at søge job samme sted. Krifa virker attraktiv for mig som arbejdsplads, når jeg føler mig godt tilpas igennem mine telefonopringninger m.m.

Vicky

 

Grunden til, at jeg valgte Krifa, var fordi, at jeg så noget om jer i et katalog om fridage. På det tidspunkt havde jeg nogle problemer på mit arbejde. Jeg blev medlem og synes, det var en super god service, at man fik fagforeningen gratis, når man stadig var i lære. Da jeg så blev udlært, tog jeg kontakt til jer for at snakke om de problemer, jeg havde på min arbejdsplads. En uge efter havde I ført og vejledt mig igennem en god dialog med min arbejdsplads, så jeg igen kunne gå glad på arbejde og uden at have ondt i maven. Det er altid rart at have en god ven lige bag sig, hvis man virkelig har brug for det, og jer betragter jeg som en nær ven.
Jeres pris er skræmmende billig, når man tænker på, hvor højt jeres service niveau er.

Ulrik

 

Jeg valgte jer, da jeg i slutningen af mit studie havde brug for vejledning i, hvordan jeg skulle forholde mig i forhold til efterløn. Tiden var knap, og der skulle træffes et valg. Jeg ringede til et par forskellige for at forhøre mig, og der var ingen tvivl om at jeres serviceniveau, hurtige forklaring og indlevelse i sagen var afgørende for, at jeg ikke overvejede andre efter at have haft jer i røret.

Troels

 

Både mig og min mand har valgt jer, da I er billige og på grund af jeres gode ry. Jeg har lige fået hurtig rådgivning og hjælp til feriepenge fra en tidligere arbejdsgiver. Meget hurtig sagsgang, og I fik sagen kørt igennem på en meget professionel måde. I har ligeledes en fantastisk kundeservice når man ringer til jer. Vi kunne ikke tænke os andre fagforeninger end jer!

Trine og Finn

 

Efter en ledighedsperiode på knapt 6. måneder oplevede jeg jer som yderst tilgængelige, og som nogle, der handlede hurtigt i forhold til at få sat tingene sat i gang. På det tidspunkt var jeg under 25 år og uden uddannelse, og I brugte meget tid på at få mig i uddannelse og forbedre mit CV uddannelsesmæssigt - frem for bare at søge job, hvilket også var mit eget ønske. Jeg følte, at jeg blev hørt og går nu på min drømmeuddannelse! Derfor valgte jeg også at melde mig ind i jeres fagforening.

Trine

 

Jeg har valgt Krifa som min fagforening, da jeg hørte om jeres gode service, og jeg opdagede det selv, for jeg skulle ikke vente længe for at få telefonisk hjælp.
Der er stor fokus på kundevenlighed, og I er utrolig hjælpsomme. Hos Krifa er man ikke kun en brik, der bliver flyttet rundt på i systemet, men en virkelig person med følelser, som bliver behandlet, som man selv vil behandles.
Jeg har kun oplevet rigtig god service hos Krifa og fortsætter derfor uden tvivl som kunde, da jeg får både fagforening og a-kasse til en rimelig pris samt god rådgivning.

Trine

 

Jeg var nysgerrig på, om Krifa kunne give mig mere værdi end blot understøttelse ved ledighed. Jeg har efter et halvt års medlemskab allerede modtaget flere tilbud, end jeg gjorde i min tidligere a-kasse, som jeg ellers var medlem af i mere end 10 år!

Torben

 

I forbindelse med mit sidste job hjalp Krifa mig med rådgivning, da den virksomhed jeg arbejdede i gik konkurs. Jeg fik lynhurtig rådgivning, og på under tre uger havde jeg fået både min løn og feriepenge. Alt sammen på grund af Krifas kompetente indtræden i min sag.
Krifa har nogle kompetente jobkonsulenter og medarbejdere, der altid er villige til at hjælpe mig med hurtige svar på spørgsmål, kurser og jobsøgning. Tonen og måden, jeg tiltales på, er god og respekten for det enkelte menneske er høj. Det er værdier, jeg vægter højt.

Toni

 

Jeg har valgt Krifa på grund af værdierne, drivet og den sammenhængskraft, der eksisterer i hele organisationen. Når jeg ringer ind, bliver jeg mødt med en venlig og hjælpende tone. Har jeg juridiske spørgsmål, bliver jeg viderestillet til meget kompetent rådgiver. Er jeg arbejdssøgende, bliver jeg indkaldt til specielt målrettede temadage med virkelig gennemtænkt og brugbart indhold. Jeg får mulighed for at deltage i netværk for arbejdssøgende og kan trække på andres erfaringer og give mine egne videre. Kort sagt - Krifa giver mig de rigtige værdier, når jeg har brug for det! Jeg er meget tilfreds og har en god mavefornemmelse som medlem.

Tine

 

Man får hjælp til det, man har brug for, og man bliver ikke bare lagt hen i bunken.
De opfylder ikke kun reglerne om, hvad de skal, men gør noget for hver enkel medlem, så man får det svar eller den hjælp, man havde brug for. Også selvom det lige lå udenfor det, reglerne siger, man som fagforening skal gøre.
Kan man ikke lige få svar med det samme, man ringer til jer, sætter I altid én på sagen, som ved noget mere om det, og så ringer vedkommende tilbage.
Man er ikke bare et nummer i køen. Der bliver konkret set på hver enkel sag, og jeg har altid fået den hjælp, jeg havde brug for fra kundecenter og juridiske rådgivere.

Alice og Brian

 

Efterhånden som årene er gået og efter forskellige arbejdssituationer, er jeg kun blevet mere og mere overbevist om, at mit valg af Krifa er det helt rigtige - og jeg har aldrig haft andre fagforeninger i mit favør.
I har været mine "støttepædagoger” i flere henseender. I har vundet ikke mindre end tre sager i mit favør, sidst for mindre end et år siden....
I har vist jeres værd, når det gælder. Det giver tryghed for medlemmerne.
Jeg ved med hånden på hjertet, at mit medlemskab vil være et livslang ægteskab.

Pia Marie

 

Jeg er medlem af Krifa, fordi det er skønt at have en fagforening, der tager telefonen, når man ringer. Man kan få et møde eller et hurtigt svar, når man har brug for det. Krifas medarbejdere bakker op, både moralsk og fagligt, når man har problemer med sit ansættelsesforhold - det er meget svært at stå alene i en urimelig arbejdssituation, men med Krifa står man ikke alene. Krifas advokater tilbyder at føre sagen - gratis hele vejen, hvis den går i hårdknude.

Frits

 

Jeg har nogle gange haft brug for juridisk assistance i forbindelse med at kunne udføre mit lederjob, og det har i den grad været en stor hjælp at have nogle kompetente mennesker at " læne sig op af ".

Lars

 

Hos Krifa er jeg altid blevet talt rigtigt pænt til og taget godt imod. Det betyder rigtig meget for mig. Intet er for småt til, at Krifas rådgivere vil tage sig af det, og det er altafgørende for mig. Det giver mig nemlig fornemmelsen af tryghed.

Helena

 

Jeg har valgt Krifa, fordi de hjalp mig. Da jeg var blevet fyret, kørte de min sag. Jeg fik erstatning ved et forlig, fordi jeg var blevet usaglig fyret. De svarede på alle mine spørgsmål. De var imødekommende og hjælpsomme fra dag et. De var mit holdepunkt, da jeg var allerlængst nede, og jeg følte straks, at de var på min side.

Marie og Mads

 

Jeg valgte for snart mange år siden at blive medlem hos Krifa, fordi Krifa hverken ser på, hvilken uddannelse man har, hvilket menneske man er, eller hvilken økonomi man har. Hos Krifa er der plads til alle, og Krifa behøver ikke reklamere med, at de er de bedste. For de er de bedste. Krifa følger tiden, og står ikke i stampe som andre fagbevægelser. Krifa er up-to-date, og følger den tid, vi er og lever i. Krifa tager sig af medlemmerne, og bruger ikke unødig tid på at berette om, at det er dem, der har overenskomsten. Hos Krifa er de kundemindede, tager hver enkelt medlem alvorlig og bruger den nødvendige tid, som hver enkelt sag tager. Krifa er den moderne fagforening, som følger tiden. Krifa er fremtiden, hvis I spørger mig.

Marianne

 

I min dagpengeperiode var Krifa bag mig 100 %. Krifa har aldrig ført mig bag lyset, men kun hjulpet mig gennem denne svære periode. Det gav også et job. Jeg var på jobsøgningskursus og skrev nogle gode ansøgninger. Det blev så godt, at Krifa ville bruge dem til undervisning.

Thomas

 

Jeg har valgt Krifa, fordi man let kan komme i kontakt med jer - man kan ringe fra 7 til 22. Fordi Krifa benytter sig meget af selvbetjening via af nettet, så jeg kan ordne mit papirarbejde, når det passer ind i mit program. Jeg  oplever nærvær hos Krifa - både i telefonen og ved den personlige kontakt. Fordi Krifa giver ledige nogle fantastisk gode kurser, som virkelig kan klæde en på.

Nickolai

 

Jeg har valgt Krifa ganske enkelt fordi, jeg har brug for en fagforening, der ved, hvad de snakker om, har ansat folk til de rigtige områder, og som er venlige, servicemindede og skarpe. Jeg har valgt Krifa, fordi I ved, hvad I snakker om, og det er det, jeg har brug for.

Rina

 

Allerede ganske kort efter jeg meldte mig ind, hjalp I mig med en sag mod min tidligere arbejdsgiver. Det glemmer jeg aldrig. Jeg havde kun været medlem ganske kort tid og forventede derfor ikke, at I ville gå så meget ind i sagen, som I gjorde. Som sagt, det glemmer jeg jer ikke for!.
De få gange jeg har haft brug for jeres hjælp, har I også været til rådighed med det samme, hvilket jeg sætter stor pris på.

Henriette

 

I Krifa fandt jeg en fagforening, der ikke krævede, at jeg arbejdede i en speciel branche. En fagforening, der tog pænt imod mig, hjalp mig med jobsøgningskurser, da jeg en periode blev ledig og ellers har været klar med råd og vejledning. Og det er endda billigere end de andre fagforeninger.
I det hele taget var valget af Krifa en win-win situation...

Kirsten

 

Fordi Krifa yder en super professionel og venlig kundeservice. Krifas medarbejdere er menneskelige og empatiske - jeg føler mig set, hørt og forstået.

Bodil

 

Jeg har adskillige gange haft brug for jeres hjælp og altid blevet mødt af venlighed og forståelse. Og ikke mindst stolet på.
Jeg har været til altid gået fra samtalerne i Krifa med kamplyst og mod på nye udfordringer
Jeg har været glad for at være tilknyttet en fast sagsbehandler, som kender min situation, så jeg ikke skal forklare det hver gang.

Annette

 

Man føler ikke, at man stiller nogle dumme spørgsmål. Man føler, at Krifa er der for sine medlemmer, og det er betrykkende. Og det er meget vigtigt for mig, at man føler sig tryg i sin fagforening. Og det gør jeg nu, for er der er noget, jeg ikke forstår, kan jeg bare ringe til Krifa og få en forklaring. Der sidder altid nogle glade og venlige mennesker, som har tid til at tale med en.

Betina

 

Krifa er perfekt for mig, fordi de var en stor støtte, da jeg opstartede min virksomhed. Iværksættermøder gav mig en god støtte i opstartsfasen, og Krifa lagde et stort arbejde i at yde en professionel vejledning hele vejen. De er altid klar på konstruktive svar over chat support. Jeg yderst tilfreds med Krifa!

Nina

 

I Krifa er jeg blevet ringet op flere gange for at høre, om der er noget, jeg ønsker forandret eller noget, som jeg går og tumler med og ikke får spurgt om. Jeg er meget tilfreds og skifter ikke.

Henning

 

Jeg har været kunde i Krifa i 30 år og er lige så glad for mit medlemskab som første dag.
Krifa har altid været parat til at yde mig den hjælp og bistand, jeg har haft brug for. Sammen med mig gik de hele vejen, da jeg blev fyret.
Telefonlinjen, som er åben, når jeg har fri, har også været en fantastisk oplevelse. Mine kollegaer må bruge rigtig megen tid fra arbejdet, når de ”står i kø” på telefonen og venter ofte længe på en tilbagemelding.
De sidste nye tiltag med karriererådgivning, gav anledning til revision af arbejdslivet. Krifa har været det rigtige valg for mig.

Grete

 

Fra at have haft et noget distanceret forhold til min fagforening i starten, er jeg nu og i de seneste år, virkelig blevet glad for have valgt netop Krifa.
Jeg har fået rådgivning omkring min karriere et par gange, som har været meget personlig og positiv.

Gregory

 

Jeg føler mig rigtig godt behandlet i Krifa. Jeg fået hjælp til at få udbetalt feriepenge fra en arbejdsgiver, som ikke havde styr på disse ting, og det det var jeg rigtig glad for. Jeg synes, det er dejligt, at jeg modtager brev i forbindelse med, hvordan jeg skal forholde mig, når der er fremtidige lønforhandlinger. Jeg har benyttet mig af jeres tilbud om karrieresamtaler, og synes, det er en god måde at afklare sin fremtidige karriere. Man føler sig værdsat og godt hjulpet indtil videre. Jeg føler mig tryg ved at have Krifa som fagforening i tilfælde af behovet for hjælp.

Lone

 

Jeg valgte Krifa, da jeg var under uddannelse. Det var usikkert, hvorvidt jeg kunne få arbejde efter endt uddannelse, og jeg vidste, Krifa kunne støtte med dagpenge, hvis det gik galt.
Efterfølgende har Krifa hjulpet mig i en sag om feriepenge. Jeg har i rigtig mange år, været medlem i en anden fagforening, og den store forskel ligger i den personlige kontakt. Dér vinder Krifa med flere længder. Hér er intet, der er for stort eller småt!

Anja

 

Jeg har valgt Krifa, da jeg kan få al den hjælp, jeg skal bruge et sted samtidig med, at det ikke koster en formue.
Det gode ved Krifa er deres engagerede og imødekommende medarbejdere. Man kan altid få hjælp, uanset hvor kompliceret ens sag er. Og altid med meget hjælpsomhed.
Ud over det har jeg fået nogle gode værktøjer til øge mine chancer for at få et arbejde - hvilket allerede lykkedes efter to måneders ledighed.

Michelle

 

Det er vigtigt for mig at tillid, tryghed og faglig kompetence går hånd i hånd. Derfor har jeg valgt at være kunde hos Krifa!

Lone

 

Jeg synes, at Krifa rummer mangfoldigheden af mennesker med forskellige behov. Jeg synes, at Krifa virker moderne uden gammeldags stiv fagforeningsetik. I udvikler jer; undersøger hvad behovene er for det moderne menneske i dag, og tilpasser jer til det.
Jeg er højst sandsynlig ikke færdig med at uddanne mig, og så får jeg brug for en fleksibel og forstående fagforening i fremtiden. Lige nu har jeg brug for, at den er billig, men tryg alligevel. Jeg synes, I lever op til jeres navn, hvor jeg forstår "kristelig" som et begreb for næstekærlighed: Opmærksomhed og omsorg for individet som en enkelt enhed, der skal fungere for at den store helhed; samfundet, kan fungere.

Iben

 

Man føler sig personlig rådgivet, når man ringer, hvilket man kan fra 7 til 22, og jeg har altid kun oplevet seriøse svar på den linje.
Man får tilbud om personlig udvikling karriererådgivning, hvilket er kanon, og jeg har selv brugt det. Det gav mig blod på tanden til at udfordre mig selv og prøve nye stillinger
Alt i alt føler man, at man får noget fra Krifa personligt. Man er ikke bare tal i rækken.

Daniel

 

Jeg blev fyret under en sygemelding. Da jeg mødte op og fortalte om min fyring, blev lyttet til og taget seriøs. Efterfølgende var jeg flere gange til møde i Krifa med en sympatisk og dygtig jobkonsulent. Han hjalp med at lave mit CV, og han gav mig håb. Han sagde, jeg tror på dig. Det gav mig mod, og fik mig til at rejse nakken.
Da jeg så fik job, tog jeg ud til Krifa for at fortælle den pågældende jobkonsulent om mit held. Jeg fik et kæmpe knus, og han sagde til mig: “Jeg viste jo, at du nok skulle rejse dig igen”. Denne fantastiske behandling gjorde noget godt for mig. Jeg fik en tro på, at jeg nok skulle komme tilbage igen på arbejdsmarkedet.

Lone

 

Jeg har prøvet lidt af hvert, og hver gang har jeg kunnet regne med jer. Det er en stor fornøjelse at være medlem af en fagforening, hvor man føler sig værdsat og på lige fod med alle andre. Man bliver ikke talt ned til eller kikket skævt på, hvis man lige er imellem to jobs. Tværtimod bliver man altid mødt af nogle glade mennesker, der vil en det bedste.

Chris

 

I er rigtig gode til at hjælpe, uanset om man er ledig eller i job. Jeg har bl.a. brugt jer som sparringspartner på min uopfordrede ansøgning, og jeg har nu fået en super god ansøgning strikket sammen. Ydermere er det altid professionelt svar, man får ved at kontakte jer. Jeg har med stor glæde og til stor gavn fået en 30. minutters coaching pr. telefon. Det var bare så godt. Så jeg skal ikke flytte nogen steder, jeg bliver i Krifa.

Merete

 

Jeg havde haft et par enkelte spørgsmål til noget i forhold til et ansættelsesforhold. Jeg oplevede, at jeg fik hurtigt svar af en faglig dygtig og kompetent konsulent hos Krifa.
Sidenhen har jeg haft brug for svar på spørgsmål og et par gode råd i forhold til tackling af et problem der var ved at vokse sig stort. Jeg talte endnu engang med en rigtig dygtig konsulent, der lyttede til mig og stillede dybdegående spørgsmål for at kunne give mig den helt rigtige hjælp. Det gjorde, at jeg følte mig rigtig godt rustet til den efterfølgende samtale med min chef. Det resulterede i, at vi fik en god dialog, og problemet blev løst. Ansættelsesforholdet kunne fortsætte uden problemer.

Daniel

 

Jeg føler mig tryg ved jer. I virker top professionelle. Jeg har altid fået hurtigt og professionelt svar, når jeg har været i tvivl om noget. Jeg frygter ikke fremtiden, hvis jeg en dag skulle blive arbejdsløs. Jeg er sikker på jeres støtte og hjælp.

Liza

 

Hjælpen er altid klar for jeres medlemmer. I er meget hjælpsomme, og man bliver ikke skuffet en eneste gang, når man snakker med jer. Tværtimod. Man får gode råd og rådgivning.
Jeg har selv haft brug for jeres juridiske hjælp, og oplevede det som professionelt og tilfredsstillende. Og jeg er altid stolt af at fortælle folk, hvilken fagforening jeg er medlem af.

Urzula

 

I har hjulpet mig engang, hvor jeg blev mobbet på mit arbejde og til sidst måtte sygemelde mig. I var så fantastiske til at takle den sag. I beroligede mig, tog dialogen med firmaet og til sidst efter lidt tid, fik I skaffet en ekstra lønudbetaling til mig. Det har hjulpet mig videre. Tusind tak for jeres meget menneskelige måde at være på.

Marianne

 

Jeg har valgt jer, fordi jeg syntes, I har de rigtige værdier på det rigtige sted. I giver mig følelsen af, at I er der for mig og ikke omvendt. I er dejlige alsidige indenfor mange områder og har en fantastisk service.

Anna Marie

 

En morgen, da jeg var ved at åbne den butik, jeg var daglig leder i, kom der en fax med en fyreseddel.
Det slog total benene ud under mig, også jeg ringede til Krifa. Der fik jeg både gode råd om, hvordan jeg skulle forholde mig, trøst og støtte. Det gav mig styrke til at holde hovedet oppe. Så varme mennesker arbejder der på Krifa, ikke bare nogle sagsbehandlere, og kontordamer. Nej rigtig dejlige og varme mennesker, der var der, da jeg trængte det mest.
En fagforening ikke kun i ordets forstand, men en fagforening med hjerte.

Henriette

 

Først så jeg på prisen, den kunne ikke findes bedre. Så mødte jeg personalet, de kunne heller ikke være mere imødekommende og hjælpsomme.
Så fik jeg desværre en arbejdsskade med alt, hvad dertil hører. Jeg fik super hjælp af jurist og advokat til at gennemgå min sag. Med hans hjælp fik jeg en erstatning.
Nu er jeg så, som så mange andre blevet arbejdsløs, og jeg føler stadig, at alt næsten drejer sig om min situation, når jeg møder op enten frivilligt eller indkaldt.

Inga

 

Da jeg fik job, var det første jeg gjorde at skifte til Krifa, som jeg var blevet anbefalet af min faster. Her er jeg altid blev godt behandlet – også under ledighed. Jeg er altid blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed. Jeg har altid fået hurtig svar og hurtig sagsbehandling.
Når man arbejder inden for flere fag samtidig og med flere forskellige arbejdsgivere, er det ideelt at være medlem af Krifa.

Hanne

 

Vi er stolte over, når man kan læse om, at nu har Krifa endnu engang vundet en sag for et medlem, der på en eller anden måde er kommet i klemme på arbejdsmarkedet. Det er nemt at komme i kontakt med kompetente ansatte i Krifa, hvor vi altid har fået en yderst reel og respektfuld behandling.
Som arbejdssøgende sidste vinter deltog jeg i to veltilrettelagte kurser med spændende kursusholdere.
Dette var i den grad med til at holde modet oppe – og kæmpe – for til sidst at få et dejligt job igen.

Jonna og mand

 

Man kan altid henvende sig til jer med et hvilket som helst spørgsmål, og man får et godt kvalificeret svar. I har nogle dejlige lange telefontider, så dem, der er på arbejde, også altid kan komme i kontakt med jer. I har mange kontaktmuligheder, chat, telefon og mail samt personlig henvendelse. Det er ren luksus. I har en god service. Snakker man med én i telefonen, der ikke kan svare på ens spørgsmål, bliver man omstillet til én, der ved det, eller personen vil personligt finde ud af, hvad svaret måtte være og ringe en op igen. Det er god service! I er hjælpsomme. Når man går hjemme som arbejdsløs og gerne vil finde frem til, hvilke muligheder man har. Så er der altid én at snakke med for at komme videre.

Helle

 

Krifa er en stor kendt organisation med mange medlemmer. Jeg har tænkt, at I igennem alle de år må have opnået en solid viden og erfaring omkring arbejdsmarkedet, og hvordan I bedst muligt kan vejlede og hjælpe jeres medlemmer.
I forbindelse med en opsigelse fra min arbejdsplads blev jeg bekræftet i min beslutning. Jeg fik god vejledning, hver gang jeg kontaktede jer. Jeres medarbejdere gav sig god tid til mig og gav mig en her-og-nu-hjælp, som man virkelig har brug for i min situation. Det skabte en tryghed og tillid hos mig uden at have mødt medarbejderne. Jeg fik faktisk en fornemmelse af, at jeg var vigtig!

Nadia

 

Der er bare forskel på Krifa og andre fagforeninger!
Hvor ellers kan man få kontakt med fagforeningens personale alle ugens dage efter endt arbejdstid? Hvor ellers kan man få svar på sine spørgsmål samme dag?
Hvor ellers bliver de spørgsmål, man stiller, taget seriøst og undersøgt af en jurist, inden fagforeningen svarer fyldestgørende på skrift i en mail?
Ingen service som dén Krifa giver, har jeg oplevet før.
Så Krifa er et værdifuldt valg!

Chanette

 

Jeg valgte at skifte til Krifa, og jeg oplever dem som fagligt dygtige og utrolig serviceorienterede.
Hvad enten kontakten er telefonisk eller personlig oplever jeg, at I taler i samme øjenhøjde.
Jeg har igennem en længere ledighedsperiode været til samtaler hos Krifa og oplevet en meget personlig kontakt med udgangspunkt i individualiteten. Det synes jeg er flot, fordi Krifa har formået at være personlige, trods de mange hundrede mennesker som Krifa´s konsulenter dagligt er i kontakt med.
Venlighed, imødekommenhed og høj service synes jeg er dækkende allerede fra den første kontakt, når man ringer til jeres hovednummer.

Gitte

 

Jeg har erfaret, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Da jeg var arbejdsløs og fik tilbudt job, hvis jeg kunne få truckcertifikat, hjalp I mig med at "springe køen over", så jeg kunne få det i fart og komme tilbage på arbejdsmarkedet. I yder det, jeg vil have.
Derfor valgte jeg Krifa, og jeg er her, indtil jeg er færdig på arbejdsmarkedet.

Jonas

 

Jeg havde hørt så mange gode ting om Krifa, at jeg meldte mig ind og har været medlem siden. Jeg har gennem årene fået støtte og opbakning, når jeg har haft brug for det. Jeg har for nogle år siden deltaget i et kursus for ledige, som for mig gav mig et skub i den helt rigtige retning af en konsulent, som var særdeles engageret.
Jeg har aldrig ringet og kontaktet jer forgæves. I hjælper, når behovet opstår.
Jeg er mere end tilfreds med Krifa.

Sanne

 

Krifa – som et ”kinder-æg” i dit arbejdsliv.
Tværfaglig og upolitisk – moderne og tidssvarende – bistand og tryghed!
Krifa følger med og afspejler det samfund, som den er en del af. Der kan og vil stå op for sine medlemmer og kæmpe for vores rettigheder som borger/arbejdstager.

Ruben

 

Jeg har altid fået en god og positiv betjening, både når jeg har været til samtaler, da jeg var ledig, men også når jeg har ringet for at få besked på et eller andet, jeg var i tvivl om og altid med et: Du ringer bare igen, hvis der er noget, du er i tvivl om.
Så jeg har aldrig fået den ellers trælse fornemmelse af, hvor dumt kan man spørge? Jeg har kun godt at sige om Krifa. Dejligt at vide, at der er hjælp at hente, hvis det skulle blive nødvendigt.

Birthe

 

Jeg havde håbet, at jeg aldrig fik brug for jer, men jeg har nu to gange i mit arbejdsliv måtte kontakte jer. Seriøs og støttende behandling fra jeres side! Anden gang var, da jeg i oktober blev opsagt. Krifa hjalp mig til at bede om den fristilling, jeg skulle have haft fra starten, ligesom jeg blev tilbudt –og modtog karriererådgivning ganske få dage efter, jeg blev fyret.
Jeg er kommet godt og hurtigt i gang med min jobsøgning og er sikker på, at jeg nok snart skal finde et job!

Bente

 

Der er respekt for jeres jurister ude på markedet. Dem har jeg også selv benyttet mig af, efter jeg for nylig benyttede jeres service til gennemlæsning af en opsigelse. Jeg er meget tilfreds med de meget præcise svar, hvor jeg ved, hvordan jeg er stillet og ikke oplever, at I forsøger at tale mig efter munden.

Søren

 

I tager jeres kunders ønsker seriøst, og gør alt for at få dem opfyldt. Uanset, hvilken profession man har, så går I 100 % ind for at hjælpe én til at finde det job, der passer. Uanset tidspunktet på dagen så er der kvalificerede medarbejdere ved telefon/mail/chat til at svare på ens tanker/overvejelser og spørgsmål.
I har et godt omdømme, og vigtigere endnu, I har noget at have det i.
Jeres priser på fagforening og a-kasse sidder lige i skabet :)

Line

 

Jeg har valgt Krifa, fordi det mærkes, at de mennesker, som arbejder der, modtager mig med et ønske om at hjælpe mig på den allerbedste måde.

Ane Grethe

 

Krifa tilbyder hele paletten af god service. Som nuværende lønmodtager og tidligere selvstændig virksomhedsejer har jeg haft kontakt med en del fagforeninger og a-kasser. Alle arbejder ud fra de samme regler. Men der er utrolig stor forskel på, hvordan de enkelte medlemmer hjælpes og guides. Jeg forstår godt, at Krifa høster stor anerkendelse. De medarbejdere, jeg har haft kontakt med hos Krifa, gør det godt.

Anders

 

I er en meget sober fagforening, der tager sig grundigt og objektivt af medlemmernes sager, når medlemmerne har brug for jer.
Som nyledig er jeg selv meget begejstret for mødet hos afdelingen i Hillerød, der gav en god support til en effektiv jobsøgning og klare information om rettigheder og pligter.

Elisabeth

 

Jeg har valgt Krifa, fordi I altid er nemme at komme i kontakt med. Man får altid fat i yderst venlige personer, som gør alt for at hjælpe én. Jeg har endda oplevet at blive ringet op, hvor I bare lige ville høre, om alt var, som det skulle være, og om jeg havde det godt. Det var meget positivt. Jeg føler mig altid tryg ved tanken om, at jeg har jer.

Randi

 

Jeg har valgt Krifa, fordi det er afslappede medarbejdere, man møder, venlige og grundige. Ingen grund til unødig bekymring. Men også fordi det ikke er en aggressiv fagforening, men en "der skal være plads til os alle"- holdning.
Jeg var meget positivt overrasket over et kursus, jeg var til. Jeg fik meget ud af kurset, som absolut ikke gav mulighed for at kede sig. Tak fordi I har lagt vægt på det. Alle kursister kom begge dage.
Når man skriver med et spørgsmål, er der altid svar senest dagen efter, og alt bliver taget seriøst. Jeg er glad for at være i Krifa.

Lisbet

 

Kort og godt valgte jeg Krifa for mange år siden, fordi I for mig virker seriøse og ”to the point” og koncentrerer jer om at være der for jeres medlemmer. Både når det går godt - ser nye arbejdskontrakter igennem. Og når livet går i knuder - fyringer, sygemeldinger.
Så tak, fordi i giver Danmark et sted, hvor man føler sig tryg.

Anja

 

Fordi man mødes af engagerede medarbejdere og bliver taget alvorlig. Der hersker en seriøsitet og en positiv personlig kontakt ved opfølgningssamtaler.
Da jeg blev ledig og var til første kompetencemøde, følte jeg mig meget motiveret til at skulle hjem og søge job. Ved lignende møder hos en konkurrent var det nærmere en formel sag, der skulle overstås for at opfylde lovkravene. Kompetencemødet i Krifa var langt mere positiv og motiverende.

Birthe og Ejnar

 

Jeg har valgt jer som fagforening, fordi I giver en kanon god service og kunderådgivning, når man virkelig behøver jeres hjælp! Jeg har bestemt ikke fortrudt mit skift til Krifa. I gør jeres arbejde til fuld tilfredshed! Og udover at være en god fagforening med gode ansatte, så har jeg fået et indtryk af, at I ikke dømmer jeres kunder, som intet arbejde har. Jeg står selv i den dumme situation. Men på baggrund af jeres rådgivning og service har jeg fået modet tilbage! Som fagforening gør I mere, end man regner med!

Christina

 

Jeg er blevet overrasket over, hvor personlig en betjening man kan få over telefonen. Krifa er ikke gået på kompromis med pris og service. Man får den service og hjælp, man har brug for - og lidt til! Jeg er virkelig tilfreds.

Allan

 

I ville hjælpe mig, da ingen andre ville. Jeg oplever god service. Det er nogle rare mennesker, der tager telefonen. Jeg får den hjælp, jeg skal bruge, når jeg skal bruge den.

Berit

 

Krifa haft gennemslagskraft for mig. Jeg har fået en enorm god service og uvurderlig hjælp ,da jeg fik en uberettiget fyring. Den hjælp, jeg fik af jeres konsulent, var unik. Det var ikke bare en sag, der skulle køres, der blev hele tiden spurgt ind til mig, hvordan jeg havde det.

Anne-Mette

 

Hos jer har jeg altid fået hjælp, når jeg spurgte om noget. Lige meget hvor travlt I havde, så gjorde I, hvad I kunne for at sætte jer i mit sted og guide mig i den rigtige retning.

Kenneth

 

Jeg skiftede til Krifa uden at tøve og kort tid efter, fik jeg brug for jeres hjælp. Min arbejdsgiver ville ikke udbetale min løn, og jeg havde selv forsøgt at få min daværende arbejdsgiver til forstå, at de altså skyldte mig penge. Jeg var blevet lovet nogle vagter, som blev taget fra mig i sidste øjeblik. Og jeg manglede derfor disse penge meget. Jeg kunne ikke bevise noget, fordi det var en mundtlig aftale. Jeg kontaktede Krifa, og inden der var gået en uge, havde jeg mine penge.
Jeg bliver altid mødt af en venlig og imødekommende stemme, når jeg ringer til jer:-)

Jannie

 

Jeg valgte Krifa, fordi de er konkurrencedygtige på alle de områder, det betyder noget for mig som elev. De er inde i lovgivningen og formidler den til mig på et sprog, jeg forstår. De tilbød at tage over i en konflikt mellem mig og tidligere arbejdsgiver, længe før jeg selv tænkte på muligheden. Det er altid muligt at komme i kontakt med en medarbejder. Det er en sober og saglig fagforening, og jeg synes, jeg får noget for mit kontingentet.

Charlotte

 

Jeg har altid fået en smilende medarbejder i røret, der har hørt på mig, draget omsorg for mig og mine problemer. Og det er selv om, at jeg i lange perioder har været arbejdsledig og syg og desuden måtte lukke min virksomhed. Der bliver ikke set ned på mig, fordi jeg er langtidsledig og sygemeldt.
Alt i alt, så er det en følelse af tryghed og værdighed jeg har, når jeg har talt med jer. Tak for det. Det er en god støtte i svære situation.

Lisbeth

 

Efter min elevtid fik jeg lov at blive. Men fire uger efter gik virksomheden konkurs, og ingen ansatte fik udbetalt løn.
Jeg kunne ikke have undværet Krifas kyndige vejledning og hjælp. Jeg har tit hørt om, hvor svære sådan nogle situationer er, og hvor meget man som lønmodtager engang imellem skal kæmpe for sine rettigheder, når virksomhederne bukker under. Men ikke mig. Krifa overtog med det samme hele sagen og hjalp mig igennem den sure tid uden lønudbetaling og job.
Jeg håber aldrig, jeg kommer i sådan en situation igen. Men hvis jeg gør, ved jeg, at Krifas dygtige medarbejdere vil hjælpe mig hele vejen igennem.

Anne Dorthe

 

Krifas a-kasse har jeg kunnet stole på, og jeg har benyttet mig af deres hjælp flere gange.
Selvom jeg ikke er medlem af fagforeningen, har I altid svaret, eller i det mindste ringet tilbage med et svar til mig.
Senest da jeg blev fyret i år, kontaktede jeg Krifa. De hjalp mig med min rettigheder og links til steder, hvor jeg kunne hente oplysninger. I det hele taget har Krifa været en støtte for mig igennem hele opsigelsen, da mange spørgsmål meldte sig i forhold til dagpenge, og da jeg fik nyt job.
Jeg vil til hver en tid anbefale Krifa – og kan kun snakke varmt om dem.

Janne

 

Da jeg fik en beskidt behandling af en arbejdsgiver, var det jeres advokater, der hjalp mig til en fornuftig afslutning på sagen. Da jeg stod overfor en virksomhed, der ikke udbetalte min løn, var I der også.
Jeg er glad for de samtaler, den faglige bistand og kurser, jeg har haft med Krifas konsulenter, da jeg mistede mit job.
Kommer der en dag en fyreseddel, ved jeg, jeg er i gode hænder hos jer.

Betina

 

Jeg er medlem af Krifa, fordi jeg synes, prisen er fair, og fordi, at jeg fra samme dag, som jeg meldte mig ind, fik både juridisk rådgivning og karriererådgivning.
Desuden har jeg flere gange ringet til jer for at diskutere et problem. Hver gang er jeg blevet taget seriøst og fået hurtig kontakt. Det betyder rigtig meget.

Runa

 

I Krifa fandt jeg en fagforening, som var fleksibel og ukringlet. Der kunne jeg blive medlem, som jeg var. Jeg har fået professionel hjælp i alle arbejdssituationer.

Susanne

 

Jeg synes, I gør det bedste for jeres kunder. Der er ikke mange, der tænker så meget på os som medlemmer, som I gør. Det er fantastisk, at I gør så meget for os.
Nu har jeg ikke været så uheldig, at jeg har været ledig og skulle have brug for jeres hjælp. Men jeg er overhovedet ikke nervøs for den dag, det sker. Jeg er sikker på, at jeg får den bedste hjælp og rådgivning ved jer.

Mia

 

Det firma, hvor jeg arbejdede som automekaniker, gik pludselig i betalingsstandsning, og jeg blev fyret uden varsel eller opsigelse. Dermed stod jeg uden løn. Jeg havde en del feriepenge til gode og de tre måneders løn i min opsigelsesperiode.
Jeg tog kontakt til jer vel vidende, at jeg ikke ville få meget juridisk hjælp, da jeg var medlem i a-kassen. Men Krifa var storsindet. De tilbød at sende papirerne til Lønmodtagernes Garantifond og oven i købet føre min sag mod konkursboet for min manglende løn i opsigelsesperioden, hvis jeg straks meldte mig ind i fagforeningen. Det havde Krifa ikke behøvet. Det er en ting, jeg aldrig vil glemme og grunden til, at jeg ikke flytter væk fra Krifa.
Jeg skylder stor tak til Krifa for ekstraordinær god service. Det er medvirkende til, at jeg anbefaler jer til alt og alle.

Richard

 

Gennem årene har jeg fået rigtig mange håndsrækninger både i form af konkrete svar på juridiske spørgsmål og psykologisk hjælp med vejledende råd. Altid har de forskellige personer været fagligt kompetente og saglige, men dog empatiske. Jeg er altid blevet mødt med venlighed og grundighed. Der er altid blevet spurgt, om jeg har lyst til eller brug for yderligere hjælp end den, min henvendelse egentlig drejer sig om.

Heidi

 

I en periode var jeg deltidsansat og modtog supplerende dagpenge. Krifa håndterede situationen perfekt og trak ikke noget i langdrag. Jeg har også haft brug for juridisk rådgivning i forbindelse en fyring, der skete i strid med, hvad der var anført i ansættelseskontrakten. Her optrådte Krifas juridiske afdeling både hurtigt, sagligt og fornuftigt.

Bente

 

Krifa var også en god støtte i en svær tid med arbejdsløshed lige efter endt uddannelse. Krifa gav mig en masse værktøjer, og fik mig til at åbne øjnene for nye muligheder og et lille personlighedstjek hos mig selv.
Jeg følte mig bestemt ikke bare som et nummer i rækken. Derfor er jeg så stadig hos Krifa i dag.

Camilla

 

Jeg har valgt Krifa som min fagforening, fordi jeg bliver mødt ligeværdigt, uanset hvilken situation jeg befinder mig i.
Det ved jeg. For under min sygemelding mødte jeg forståelse og omsorg for min situation og et ærligt engagement fra medarbejdere til at hjælpe mig videre i mit forløb.
Hos Krifa er der ingen dumme spørgsmål, og der er altid hjælp at hente.

Karin

 

I skal have ros for, at I er nemme at komme i kontakt med. Man møder venlighed fra første kontakt, personligt fremmøde som telefonisk. Man bliver hurtigt henvist til rette rådgiver. Jeg har (desværre) måtte gøre brug af jeres advokatbistand, men havde jeg ikke haft jer, så havde jeg ikke fundet vej i den jungle af regler, som gjorde, at sagen endte positivt for mit vedkommende.

Susanne

 

Da jeg i en kort periode var ledig, kom jeg til et jobsøgningskursus. Jeg blev så positivt overrasket over, hvordan det lykkedes jeres konsulent at inspirere og opmuntre til alternative måder at søge job på. Han fik mine øjne op for, hvor vigtigt ens netværk er, og hvor bredt det egentligt i virkeligheden er, hvis man bare lige kigger lidt nærmere på det. Jeg gik derfra med forhøjet selvtillid og selvværd. Og mindre end en måned efter havde jeg fået et job - netop ved brug af mit netværk. Jeg oplevede, at det nytter noget!

Heidi

 

Den virksomhed, jeg var ansat i, gik konkurs, og jeg fik besked på at aflevere alt mit arbejdsmæssige udstyr og forlade virksomheden. Det var som at få en kold spand vand i hovedet. Hvad skulle jeg gøre ?
Jeg tog fat i Krifa for at høre, hvad de kunne gøre for mig. I samme øjeblik jeg var i kontakt med jer, begyndte det hele at lyse op. I sørgede for, at alle nødvendige papirer omkring mit tidligere arbejde blev samlet. I fællesskab fik vi lavet en opgørelse, som blev sendt til Lønmodtagernes Garantifond. Selv min manglende provision og løn blev dækket.
Under hele processen havde jeg en klar fornemmelse af, at Krifa var mit sikkerhedsnet. Skulle jeg komme ud i noget tilsvarende, så ved jeg, at det kun kræver et telefonopkald, og så står Krifa klar med hjælp.
Jeg har Krifa som en sikker og troværdig partner i mit arbejdsliv.

Carsten

 

Da jeg var ledig i et halv år, opdagede jeg både tillid og god opbakning fra Krifa. Jeg blev medlem af en netværksgruppe af andre ledige medlemmer i Krifa, som var med til at give god moralsk støtte og input.

Jesper

 

Jeg valgte Krifa, da jeg kunne se og høre på mine kolleger og venner, at I er til for mig og ikke arbejdsgiveren.
Det har jeg fået bekræftet efter mit skifte. Skønt at blive hørt og taget alvorligt.
I har hele spektret med de ting, jeg kunne få brug for: Juridisk rådgivning, hjælp til lønforhandling, karriererådgivning, hvor professionel og personlig rådgivning er i højsædet.

Mogens

 

I 2008 tog jeg imod et tilbud om en karrieresamtale fra Krifa. I løbet af denne samtale fandt jeg ud af, at jeg nok gerne ville noget mere end ”bare” at køre lastbil.
I 2009 gik jeg ned med stress og sagde efterfølgende op efter råd fra min læge. Min arbejdsgiver ville så ikke udbetale min sygeløn i opsigelsesperioden. Men med god hjælp fra Krifa fik jeg dem. Efter en arbejdsprøvning er jeg i dag ansat på en erhvervsskole som skolepraktikassistent og laver således noget mere end ”bare” at køre lastbil.

Klaus

 

Firmaet, jeg var ansat i, var meget lille og relativt nystartet, da jeg fik job der. Så de havde ingen overenskomster og faktisk ikke en gang ansættelseskontrakter. Det sidste bad de mig om at hjælpe med at få styr på. Krifa havde et kontor mindre en 100 meter fra vores kontorer, så der gik jeg hen. Jeg fik en meget god og venlig modtagelse og den hjælp, jeg havde brug for.
Så det var altså et tilfælde, at jeg kom ind i Krifa men bestemt ikke et tilfælde, at jeg forblev medlem. Jeg er meget tilfreds med jeres priser, services og værdier.

Søren

 

Jeg har valg at være medlem hos Krifa, fordi jeg havde brug for opbakning - menneskelig opbakning! Jeg havde brug for ikke at være et tal i statistikken, men i stedet blive behandlet som et menneske.
Da jeg i sin tid havde en arbejdsgiver, som kørte psykisk terror på mig, ringede jeg til min fagforening. Men de kunne de ikke hjælpe mig. Derfor skiftede jeg til Krifa.
Jeg ringede Krifa op og forelagde mit problem. Medarbejderen, jeg talte med, forklarede mig, hvad jeg skulle gøre, og hvordan jeg skulle forholde mig til problemet, lyttede til mig og min historie og forsikrede mig, at jeg nu var i gode hænder.
Jeg behøvede ikke længere bekymre mig, for Krifa tog over og løste problemet med arbejdsgiveren for mig.
På intet tidspunkt i forløbet oplevede jeg, at være én blandt mange. Jeg oplevede at være det hele menneske, som blev lyttet til og forstået. Den oplevelse har jeg stadig, når jeg kontakter Krifa.
Hos Krifa taler man til mennesker, og man lytter til, hvad vi har på hjertet. Krifa er ikke bare en fagforening, men en organisation, hvor grundsynet på det hele menneske er i højsædet. I det resultatorienterede samfund, vi lever i nu, kan man ofte opleve, at man ikke passer ind i statistikker og regler.

Annette

 

Jeg har ikke fortrudt mit skifte til Krifa. Jeg har aldrig haft et stort behov for hjælp, men en del forskellige forespørgsler er det blevet til. Der skal Krifas medarbejdere have stor ros for at have tålmodighed nok til, at jeg forstår de indviklede regler fuldt ud.
Det er rigtig rart, at der er tid til en personlig holdning til en problemstilling og ikke bare en opremsning af regler og rettigheder.
Det giver nærvær og indlevelse, at personen i den anden ende giver sig tid til at sætte sig i kundens sted, og vurderer på det helt personlige plan.

Niels

 

Jeg er kunde hos Krifa, fordi det er den eneste fagbevægelse, som tænker på individet og ser forholdet mellem lønmodtager og arbejdsgiver som et samarbejde, fremfor et "os mod dem" forhold. Krifas åbningstider gør, at jeg altid har kunnet få svar på spørgsmål, når jeg har haft tid.

Rune

 

Med Krifa er der bare ingen slinger i valsen. Selv de mindste spørgsmål bliver der lagt tid og arbejde i at besvare! Og så er der bare hurtig respons. Hvis spørgsmålet ikke lige kan klares i telefonen, så bliver der altid ringet eller skrevet tilbage!

Julie

 

Jeg havde kun hørt godt om Krifa, så derfor faldt mit valg derpå. Og jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt. Jeg kan altid få svar på mine spørgsmål. Faktisk føler jeg mig som Krifas vigtigste kunde, når jeg snakker med dem. Når de kan få mig til at føle det, så er de den bedste fagforening for mig.

Anita

 

Jeg har valgt jer til at varetage mine interesser i mit arbejdsliv, fordi I er humanistiske i jeres tilgang til andre mennesker.

Mette

 

Jeg har valgt Krifa, fordi der er rigtig mange muligheder for at få hjælp og støtte til de forskellige ting, man gerne vil have ud af sit arbejdsliv. De gange, jeg har haft behov for at tale med jer, har jeg kun modtaget god og faglig betjening.

Rasmus

 

Jeg fik læst min ansættelseskontrakt igennem og fik fortalt, hvad den indebar i en opsigelsessituation, sådan at jeg forstod den. Alt det skete inden for et døgn. Jeg fik stor hjælp af Krifa.

Christina

 

Som nyuddannet har jeg oplevet, at Krifa tog hånd om mig. Noget, der har været behageligt efter en tur gennem et standardiseret jobcenter, så kom der endelig fokus på mig. Den aktuelle jobsituation ses ikke som et problem, men en udfordring, som man i fællesskab tager hånd om.
Krifa hakker ikke ned på de andre aktører på markedet, hvilket både virker troværdigt og professionelt.
Jeg tøver ikke et sekund, når jeg skal anbefale fagforeningen til min omgangskreds – Krifa gør lige præcis det, som man ønsker af en fagforening!

Jacob

 

Det er ikke fordi, jeg har haft brug for nogle af jeres fantastiske muligheder for hjælp, endnu.
Men alligevel føler jeg mig meget tryg og sikker ved jer. Jeg er slet ikke i tvivl om, at I vil gøre alt, hvad I kan for at hjælpe, hvis jeg en dag for brug for det. I opfylder alle de ting, jeg ønsker af en fagforening.

Claudia

 

I har altid den bedste service, man kan få. Og i sætter os i centrum, og vi er førsteprioritet. At I er landets fjerde største a-kasse er bare bonus.
Det, som imponerer mig, er, at servicen er i top. Især da jeg tog til Irland for at arbejde. Der hjalp I med alt, hvad jeg skulle bruge.

Rachel

 

Jeg skiftede til Krifa, fordi Krifa fremstår professionelle og troværdige - og ikke mindst så synes jeg, at Krifa er oprigtig interesserede i at være i dialog med deres kunder.
Senest har jeg fået tilbudt og benyttet mig af en halv times karrierecoachende samtale pr. telefon. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, der gav mig inspiration til at komme videre.

Bonnie

 

Fra første opkald blev jeg kunde i Krifa. Jeg følte mig tryg ved jer. Jeg har siden haft brug for jeres hjælp, fordi jeg blev fyret fra mit arbejde. Jeg havde ikke selv overskud til at få fat i kommunen angående dagpenge. En af jeres medarbejdere i Aarhus kontaktede både min tidligere arbejdsplads og kommunen. Hun var så sød og forklarede dem min situation.
Jeg er så taknemmelig for jeres hjælp. Jeg ved, at jeg aldrig vil stille dumme spørgsmål til jer, fordi I altid er der.
En fagforening, der er som en familie!

Nadie

 

Jeg valgte Krifa, fordi deres værdier minder meget om mine egne. De er pålidelige, ærlige og står altid klar med en hjælpende hånd, hvis man har problemer på arbejdspladsen. Jeg kan godt lide at have tryghed i mit liv. Så derfor er det dejligt at have sit bagland på plads. Og det hjælper Krifa med. De gør, at jeg ikke behøves at bekymre mig om fremtiden. De er der nemlig, hvis det hele går galt.

Danny

 

Jeg har desværre været ude i nogle ledighedsperioder. I den forbindelse synes jeg, at Krifa gør et rigtigt godt stykke arbejde for at få folk i arbejde. Et stort stykke arbejde for at motivere folk til at søge og gøre noget seriøst ud af ansøgningerne. I holder nogle gode foredrag med nogle vildt gode coaches. Dem, jeg har mødt, har i hvert fald været vildt inspirerende.

Louise

 

Jeg føler, I yder en fantastisk service. Jeg har igennem de sidste fem år aldrig manglet noget. Til og med fik jeg tilbudt en gratis karriererådgivningssamtale. Det glædede mig meget til.

Henrik

 

I er fantastiske. Da jeg stod og havde brug for nogle gode råd, var I blot et opkald væk, og der var faktisk ingen ventetid. Jeg kan kun tale godt om jer.
Jeg får 1.klasses kundeservice.
Når man ringer ind til jer, føler man ikke, at man stiller nogen dumme spørgsmål. Alle er simpelthen bare så søde og super venlige!

Dinah

 

Jeg er blevet hjulpet med bistand og juridisk rådgivning ved en sygedagpengesag. Og jeg har altid fået god behandling, når jeg har haft nogle spørgsmål af enten den ene eller den anden karakter.
Alt i alt er Krifa bare et rigtigt godt valg!

Birgitte

 

Grunden til, at jeg for flere år siden valgte jer, var, at jeg ikke kunne blive, hvor jeg var. Og så er jeg ikke tilhænger af, at man skal høre til en bestemt. Så jeg valgte krifa ud fra, at det var en god stor fagforening/a-kasse med et godt ry. Og jeg må sige, jeg er kun blevet godt behandlet hos jer.

Hanne

 

Jeg har valgt Krifa, fordi jeg havde hørt, at de var gode og billige.

Valgerdur

 

Jeg har valgt jer, fordi I altid er der én. Det betyder meget, at man har jer som opbakning i både modgang og medgang.

Lisa

 

Jeg er et sted, hvor vi har mange forskellige brancher, og kan stå i hvilket forening/forbund, vi selv føler for, uden nogen føler grund til at presse os til andet. Jeg skulle have hjælp fra 3F i forbindelse med noget krims-krams på arbejdspladsen. Men den daværende formand melede sin egen kage, og var pamper, så det kostede mig en tur i mørket med stress over ikke at blive hørt i mine problemer og forkert ansættelse.
Jeg havde været ansat i en fagforening, hvor en forhenværende ansat fra jer kom til. Selvom han var rejst til en andet fagforbund, havde han flotte ord med på vejen om jer. Det var derfor, jeg valgte jer. Selvom I går under de gule, er I dem, der ses i på med mildere øjne end dem, der ikke har overenskomster med nogle, men " bare" rider med på bølgen. Det er grunden til, at jeg valgte jeres forening, at I også er billigere, gør det jo ikke mere svært at være medlem hos jer. Ligesom jeg synes, at jeg har fået en god behandling, de ganske få gange jeg har haft kontakt.

Connie

 

Hos jer bliver jeg mere vejledt, og jeg føler, at jeg får gode svar på mine spørgsmål. I er meget imødekommende, smilende og hjælpsomme.
Lige pt. er jeg på sygedagpenge. Men har inden været på dagpenge pga. manglende arbejde indenfor pleje og omsorg. Jeg er meget glad for, at mine dagpenge altid går ind til tiden, dette havde jeg store problemer med ved min tidligere fagforening. Jeg syntes, I gør jeres møder for arbejdsløse meget spændende: Jeg finder det meget mere interessant at kunne se et diasshow end bare engang oplæsning fra en seddel. I tager jer god tid til hver enkelt. Det er dejligt at kunne starte en computer hos jer for at få hjælp til diverse spørgsmål, end at skulle tage hjem og ikke kunne finde rede i alle papirer, spørgsmål, skemaer, m.v.
Og så er det jo altid hyggeligt at få et rundstykke og en kop kaffe til mødet, super service!

Pernille

 

Jeg kar valgt Krifa, fordi I er rimelig billige, og at man altid bliver taget alvorlig, når man ringer til jer.

Flemming

 

Jeg har valgt at være kunde hos Krifa, fordi I er de bedste.

Sawa

 

Jeg blev anbefalet af en veninde, og så var der jo også penge at spare.

Lone

 

Valgte jer, fordi I har et rigtig godt ry og efterhånden også mange sygeplejersker som medlemmer. Det var vigtigt, fordi vi har nogle lidt specielle ansættelsesvilkår og arbejdstider.

Lene

 

Er medlem, fordi jeg aldrig har prøvet andet, og fordi mit firma samarbejder med jer.

Lars

 

Jeg har valgt Krifa pga. pris og dejlig service Og de kæmper og vinder flere og flere sager. Og godt med efteruddannelse.

Sussie

 

Jeg har valgt Krifa som min fagforening for dens menneskelige synspunkter, dens hjælpsomhed og venlighed. En fagforening, der er tæt på sine medlemmer er fremtidens fagforening og det er Krifa.
Bliv ved med det gode arbejde!

Elena

 

Vi får det hos jer, vi har behov for.

Sigrid & Claus

 

Jeg har valgt at være medlem hos Krifa bl.a. på grund af jeres gratis Krifa Start medlemskab, men også fordi I er en upolitisk og en billig fagforening. Samtidig er jeres kristne værdigrundlag afgørende for mig. At øjet er på det enkelte menneske klinger ikke hult i forbindelse med jer i modsætning til andre politiske faglige organisationer.

Ola

 

Jeg valgte Krifa, da jeg kun havde hørt positivt om jer, og så var i billigere end 3F. Jeg må sige, at jeg har ikke fortrudt et sekund. I har hjulpet mig to gange med at få penge hjem, som jeg er blevet snydt for. Jeg er altid blevet godt behandlet og har fået den hjælp, jeg har haft brug for. Jeg vil til en hver tid anbefale Krifa til andre.

Per

 

Jeg har valgt Krifa, fordi jeg syntes, det er den bedste fagforening for mig. Min mand og jeg har altid fået den hjælp, vi har haft brug for. Der er aldrig problemer.
Også det, at det er en fri fagforening, betyder meget for os. Med det mener jeg, at det er lige meget, om du arbejder inden for handel og kontor, eller du er pedel eller andet.

Maj-Britt

 

I ligger tre meter foran alle andre på kundeservice og kundepleje. Tak for det.

Tage

 

Jeg syntes, at Krifa er god, fordi de gør noget godt for deres medlemmer.

Mogens

 

Jeg valgte Krifa for snart mange år siden. Det gjorde jeg blandt andet, fordi jeg ikke ville betale til noget politisk parti. Jeg går ikke ind for strejke og blokade. For mig er Krifa en fagforening, der er personlig og nyhedsformidlende, som jeg kan bruge i det daglige.

Allan

 

 

Læs flere kundehistorier  

Som pædagog kan det være svært at modstå presset fra kollegaer og tillidsrepræsentanter i valget af fagforening. Jeg har dog for længst gjort op med mig selv, at jeg gennem mit valg af karriere ikke nødvendigvis støtter den samme politiske retning som mange af mine kollegaer. Derfor faldt valget på Krifa, som på det tidspunkt var en af de eneste fagforeninger, der kunne erklære sig politisk uafhængige.
Så til trods for mange saglige diskussioner, ophedede debatter og undrende blikke på min arbejdsplads og blandt andre pædagoger, har jeg intet problem med at stå inde for min ret til for valg af fagforening og for valget af Krifa!

Julie

 

Jeg valgte Krifa for rigtig mange år siden, da jeg blev den anbefalet.

Nancy

 

Har nu haft Krifa i nogle år og har kun været glad for jer. Skiftede på et tidspunkt til sosu-hjælper a-kassen FOA , men fik så ringe velkomst, at jeg samme dag rykkede tilbage til Krifa. I er den bedste fagforening og a-kasse, man kunne ønske sig.

Isabella

 

Jeg har valgt jer som min fagforening, da det er rart at have frihed til selv at vælge fagforening.

Kenneth

 

Man kunne jo også vende spørgsmålet om - hvorfor ikke kunde hos Krifa?
Jeg har været medlem af 3 forskellige fagforeninger Blik og Rør, HK Handel og Krifa
Da jeg var i Blik og Rør var jeg selv faglig aktiv, og havde en del indflydelse på mit medlemskab. Da jeg så skiftede arbejde, måtte jeg desværre skifte til HK Handel, der blev jeg bare et nummer i rækken...
Da jeg så fra en kollega fik nys om Krifa undersøgte jeg mulighederne for mig. Jeg meldte mig straks ind. Her føler man sig ikke som et nummer i rækken, men som den person man er. Ingen spørgsmål er for dumme eller besværlige. Jeg har haft brug for jeres hjælp et par gange og har altid fået en meget professionel behandling og en SUPER service. Det er mig en stor glæde at i mankerer jer i hverdagen. Jeg er meget tilfreds med jer som fagforening og sender mine anbefalinger videre til alle der gider at hører på det.

Birgitte

 

 

Efter alle de høflige medarbejder man taler med i telefon og alt den hjælp, man bliver rådgivet med, har jeg valgt at jeg aldrig skifter til andet end Krifa.

Zahra

 

Jeg har valgt Krifa, fordi det er en fagforening, der er der, når jeg har brug for den.

Connie

 

Jeg valgte jer fordi, jeg havde fået mange anbefalinger af mine kollegaer og bekendte. Jeg undersøgte selv jeres hjemmeside og læste det hele igennem, og det lød alt sammen fornuftigt, så jeg ringede til en af jeres ansatte, som hjalp mig så godt igennem med vejledning og forklarede det hele for mig. Efterfølgende har I altid været der, når man har haft brug for det. Super fagforening! Er glad for at være kunde ved jer.

Sofie

 

Fordi I har den bedste service, og det er altid nemt og hurtigt at få fat i jer over telefonen. Har aldrig oplevet en negativ medarbejder:-)

Brian

 

Jeg har valgt jer, fordi jeg synes godt om jeres menneskesyn, og fordi I altid har tid til at tale med en når man ringer.

Lene

 

Jeg valgte Krifa, fordi jeg gerne ville være medlem af en uafhængig a-kasse. Efterfølgende har jeg oplevet at få god service. :-)

Marna

 

Fordi hos jer er det mig, der tæller:)

Gabriel

 

Har valgt Krifa, fordi det er en fagforening med gode kristne værdier med mennesket i centrum. Da jeg var ledig, fik jeg en god behandling.

Poul

 

Jeg valgte i sin tid Krifa fordi, de ikke støtter nogen politiske partier . Og så var i også billigere, og det var jo også vær at tage med. En god og fornuftig fagforening og a-kasse, det valg har jeg aldrig fortrudt.

Anne

 

Jeg har valgt Krifa, fordi de er billige og yder en super god service. Jeg er super tilfreds med den service i leverer.

Lennart

 

Jeg blev medlem, fordi jeg ikke sympatiserer med tanker om fagforeningstvang. Synes, at man har ret til selv at vælge
Derudover er I "som dem i FONA" :-) altid så flinke og imødekommende. Og det kristne grundlag skader jo heller ikke.

Irma

 

Jeg har valgt jer, fordi jeg vægter den personlige betjening.
Det er vigtigt for mig, at jeg kan kører ind og snakke med jer, når der er noget, jeg er i tvivl om. På den måde føler jeg mig mere sikker på, at der ikke opstår misforståelser.
Det er altid en høflig og venlig betjening, jeg får.

Linda

 

Jeg har nu gennem flere år været kunde hos jer. Først var det for at spare penge. Jeg var i 3f, så det var mange penge at spare;-) Jeg har en arbejdsskade, som en konsulent fører for mig, og det gør han bare så godt. Når man er til møde er I søde og hjælpsomme, og det samme når man ringer. Er så glad for jeg skiftede. Det er en præmie i sig selv at være medlem hos jer!!!

Pia

 

Jeg meldte mig ind i Krifa for ca. 4 år siden. Dengang var det fordi, jeg kunne spare en masse penge i forhold til den fagforening, jeg var i. Jeg var så uheldig at blive ledig i 2010, og der har bare været støtte og opbakning hele vejen igennem min ledighed. Gode kurser som virkelig var brugbare i forhold til ansøgningsræset. Man bliver altid mødt af søde og venlige medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde. Anbefaler KRIFA til alle jeg møder.

Chistina

 

Skiftet til Krifa har jeg ALDRIG fortrudt, da jeg har fået hjælp flere gange efterfølgende.

Tina

 

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg kun havde hørt positivt om Krifa, inden jeg meldte mig ind - min veninde er også kunde hos jer og har fået yderst go' service og hjælp i forbindelse med hendes ledighed. Det var en af grundene til, jeg valgte at skifte fra FOA og over til jer - dernæst er i billigere , meget billigere når man som jeg er enlig mor, men gerne vil være godt dækket i tilfælde af at jeg skulle blive arbejdsløs.
Jeg fik rigtig god vejledning, da jeg meldte mig ind hos jer - jeg var på daværende tidspunkt på barsel og kunne ikke optjene til A-kassen , men det hele blevet gjort klar, så det automatisk startede da min barsel sluttede - og ja , det hele startede som aftalt ! Fantastisk service!!!

Pia

 

Jeg har endnu ikke haft brug for jer - men jeg føler bestemt, at jeg er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. I bliver i den grad anbefalet.

Anonym

 

Jeg skiftede arbejdsgiver,, hvor der ikke var noget krav om en bestemt fagforening, valgte jeg KRIFA. Det har været en god oplevelse at være i KRIFA. Orientering og vejledning om efterløn og del-efterløn har været af meget høj kvalitet, det siger jeg tak for.

Jan

 

Jeg har valgt at være medlem af Krifa fordi, den er billigere end andre, og jeg havde brug for hjælp. Den hjælp fik jeg gennem Jer og jeg anbefaler jer altid andre. Fordi I er billigere og at man får samme hjælp, som i andre fagforeninger.

Lene

 

Jeg har været kunde hos jer i mange år, og valgte jer, fordi I ikke render og dikterer nogen, at de skal være medlem af jer. I går ind for demokrati, ikke diktatur!!

Karen

 

Jeg har været i Krifa før,så da T.I.P. som jeg var i den gang blev lagt sammen med 3F sagde jeg stop. Kan ikke lide deres måde at agerer på. Der for valgte jeg jer igen. Har altid fået en god behandling ved jer.

Susanne

 

Jeg valgt Krifa fordi, jeg var utilfreds med min gamle fagforening. En kollega anbefalede Krifa, og jeg har aldrig fortrudt, at jeg skiftede.

Susan

 

Jeg er med i krifa pga. prisen som første prioritet, ellers den almindelig service som er god.

Rune

 

Grunden til at jeg valgte Krifa, var at de var tæt på, hvor jeg boede, og jeg blev anbefalet jer af nogle venner, som havde fortalt at I var der, hvis man fik brug for jer.
Det kan jeg også kun snakke med om, da jeg havde brug for hjælp, fik jeg en kanon støtte.
Så grunden er vel tillid og stor fagligt viden.

Kim

 

Krifa er bare det bedste forbund i vores lille land. Så det er der ikke så meget at sige til. Sådan er det bare.

Debbie & Niels

 

Jeg blev medlem i Krifa for mange år siden. Også den gang var Krifa billigst. Jeg blev advaret om at blive medlem i Krifa, men jeg har altid fået den hjælp, jeg have brug for og aldrig fortrudt at jeg blev medlem.

Mirka

 

Jeg valgte Krifa, fordi der var der ingen begrænsning for medlemskab i forhold til det job, jeg skulle starte i på daværende tidspunkt. Ligeledes betød kontingentets størrelse også at jeg valgte Krifa.

Inge Lise

 

Jeg valgte allerede tilbage i 1987. Krifa var da i blandt de første som gjorde op med det stive udemokratiske fagforeningssystem. Og har haft jer siden, undtagen de år hvor jeg var selvstændig bagermester. Krifa er en uafhængig og moderne måde at drive fagforening på. Vi har ikke længere brug for det stive gammeldagssystem, hvor strejke er de eneste, de kan. Krifa er rumlig og nytænkende, lige det man i en moderne tid kan forvente af en god fagforening og til en fornuftig pris.

Torben

 

Jeg er medlem hos jer og har været det i ca. 30 år. Jeg har været meget tilfreds med den behandling, jeg har fået. Jeg er gået på efterløn nu og her, har I også ydet en god service.

Aase

 

Jeg har valgt Krifa fordi, der er super god kundeservice. Jeg er altid blevet hjulpet godt igennem

ledighedsperioder, og syntes godt om jeres nyhedsbreve ligesom dette med søgnehelligdage. Det betyder da også noget, at I er billige og også kan tilbyde billige forsikringer.

Heidi

 

Jeg har valgt Krifa, fordi jeg har ikke indtryk af, at I bruger penge til noget, jeg ikke synes om. Og så fordi, jeg vil bruge min ret til selv at bestemme hvilken a-kasse, jeg vil stå i.

Birthe

 

Jeg vil da gerne fortælle, at jeg er ingeniør og var medlem i en af de arbejdsløshedskasser , som relaterede til dette fag. Men jeg følte, at det kun var i KBH det hele foregik. Intet var for jyder. Jeg arbejdede i 13-14 år i træk og skiftede i den periode til Krifa. Da jeg blev arbejdsløs ved finanskrisens start, fik jeg god hjælp af Krifa.

Hanne

 

Jeg har valgt Krifa, fordi den er billig og upolitisk.

Jørgen

 

Jeg valgte at forlade "SLF" i 1999 grundet jobskifte og blev anbefalet at melde mig i Krifa A-kasse af den simple grund at den var billigst på det tidspunkt. Siden hen fik jeg alligevel brug for vejledning og alligevel var der support, selvom jeg "kun" var medlem af a-kassen. I 2008 valgte jeg at skifte job med base i Bruxelles - Her blev jeg medlem af "hele pakken" og jeg har modtaget den hjælp, der var behov for til stor tilfredsstillelse, især efter min opsigelse i 2011.

John

 

Jeg valgte Krifa efter en støre konflikt med en tillidsrepræsentant fra 3F. Her efter sagde jeg mit arbejde op og fandt et andet, hvor jeg ikke var tvunget til en bestemt a-kasse. Jeg har været meget glad for denne beslutning og har nu været medlem hos jer i 10 år.

Peter

 

God service, billig fagforening, billig A kasse.

John

 

Jeg blev medlem hos jer, da min chef gik konkurs. En af de andre medarbejdere var medlem hos jer, så I var på sagen og ville gerne tage min sag med. Jeg var ved at opgive at få min løn udbetalt, da der var alt for mange papir der skulle udfyldes. Papir, som jeg ikke kunne finde hoved eller hale i, men I var der med det samme. Klarede alle mine papir, og det jeg selv skulle udfylde, hjalp i mig med over telefonen, og det hele tog meget kort tid. Jeg fik mine 3 måneders løn og mine feriepenge. Det takker jeg jer meget for. Er et par gange blevet tilbudt en anden fagforening, men har hver gang sagt nej tak, da jeg ved, at den bedste fagforening er Krifa.

Maria

 

Da jeg meldte mig ind i Krifa for mange år siden – ca. 37 år siden, var der følgende begrundelser: Det var en kristen fagforening, den var billigere end de andre, den værdsatte medlemmerne. Den var lille i starten og havde ikke stor magt, men den har vokset sig stor og stærk. Den har nu faglige og dygtige personer til at varetage medlemmernes interesserer. Det kneb i starten, men godt at se den gode udvikling.

Gert

 

Jeg har valgt Krifa, fordi I har nogle gode kristne værdier.
Jeg kender også en masse som arbejder der, og derfor har jeg stor tillid til Krifa.
- Og så har i hjulpet mig med at finde mit drømmejob!!!

Nicolaj

 

Meldte mig ind i Krifa, fordi jeg er lidt på tværs af familien ( alle røde ) Så nu behøver jeg ikke at støtte et parti.

Henrik

 

Jeg har valgt jer, fordi der altid er hjælp at hente. I er flinke og imødekommende, og så er i billige, uafhængige og kristne.

Brian

 

Er kun glad for at kunne se at det ikke kun er mig, der er så heldig at have fået hjælp af jeres venlige medarbejdere. Telefontiden er rar, da jeg selv arbejder i butik. Så man kan altid for den fornødne hjælp. Fik hjælp i forbindelse med min barsel hjælp til udfyldelse af feriedagpenge. Jeg har kun været tilfreds med at være medlem.

Rikke

 

Har valgt Krifa, fordi I er uafhængige af politiske partier.

Martin

 

Jeg har valgt Krifa på grund af mit livssyn.

Annette

 

Jeg er kunde hos Krifa, fordi I yder en god service, og kontingentet ikke er vanvittigt dyrt.

Lars

 

Jeg er jeres kunde fordi, at jeg er helt sikker. Jeg taler ikke så godt dansk, men når jeg har brug for hjælp, personale er virkelig venlige og hjælpsomme. Jeg er også tilfreds med jeres priser.

Laura

 

Jeg har fået jer anbefalet, og har kun hørt god om jer - Hvor god servicen er, hvor billigt det er at være medlem, og om hvor nemt det er at melde sig ledig hos jer og få sine penge til tiden. Derfor valgte jeg at blive kunde hos jer da jeg skulle vælge fagforening, og i har fuld ud levet op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds.

Nickie

 

For 20 år siden valgte jeg Krifa pga. prisen, men i dag ville jeg vælge Krifa til hver en tid… god service og hjælp.

Tina

 

Jeg har valgt Jer som fagforening af flere grunde, i har mig og mennesket i centrum, i er lyttende, i har været der da vi før havde brug for jer, har anbefalet jer til andre, i har nogle gode kurser som jeg glæder mig at benytte mig af.

Kaj

 

Jeg valgte af skifte til Krifa for 3 år siden da jeg skiftede job, inden da var jeg medlem af TIB. Jeg synes TIB er meget "røde" og når man selv stemmer borgerlig bliver man træt af hører og læse om det. En fagforening skal kæmpe for medlemmerne, ikke om hvilken regering landet
har. Så derfor valgte jeg Krifa og prisen er da også en god grund til at vælge Krifa.

Bo

 

Jeg har valgt Krifa fordi de er billig og den samme service som de ”store”.

Jan

 

Jeg har valgt KRIFA, fordi de yder super god service, til billige penge, og ingen lange telefon-ventetider, for at få et hurtigt svar, når der pludselig melder sig tvivlsspørgsmål i arbejdstiden.

Jesper

 

Jeg har valgt Krifa fordi I er upolitiske; det er ikke partifarve der tæller, men det enkelte individ som er i centrum. Mine erfaringer i kontakten med jer har været en imødegående, respektfuld og kompetent vejledning. Og jeg anbefaler jer gladelig.

Maria

 

Min mand og jeg valgte krifa først og fremmest, fordi vi som tidligere arbejdsgivere ikke ønskede at være medlem i en politisk fagforening og fra omgangskredsen havde hørt, at man fik en kompetent behandling og god rådgivning i krifa. Vi er ikke blevet skuffet.

Jørgen & Sonja

 

Jeg har valgt Krifa som min fagforening fordi jeg er kristen, og ved hvad jeg står for, og hvad Krifa står for. TAK.

Karen Marie

 

Vi valgte jer fordi i var billigere! Og vi har siden været godt tilfredse med jeres menneskelige måde at vejlede og råde på når vi har henvendt os til jer!

Tina

 

Jeg er med i Krifa, fordi det er nok den fagforening, jeg deler flest synspunkter med, og hvor jeg

forventer bedst at kunne få hjælp hvis jeg for brug for det. Og så skal vi jo være her alle sammen, og det gælder jo også de danske virksomheder.

Jack

 

Jeg har valgt Krifa pga. 2 ting . Jeg vil gerne støtte et forbund, der hjælper alle faggrupper. Prisen er rigtig fornuftig.

Martin

 

Jeg valgte jer efter at have hørt fra kollegaer at i ydede stor hjælp i visse situationer og så er prisen også fordelagtig, og jeg må sige i lever op til ryet , fik selv rigtig god hjælp da "mit" firma gik konkurs.

Sten

 

Det er mange år siden jeg valgte krifa og dengang var det fordi jeg var nyuddannet og budgettet var stramt. KRIFA var billig og det er den stadig.
Men ud over ar Krifa er billig så har jeg også fået den hjælp jeg havde brug for i KRIFA. Bl.a. hvor jeg skulle på barsel. Jeg er privatansat og vilkårene er lidt specielle i den branche, jeg arbejder i. KRIFA hjalp mig med den bedste løsning for både mig og min arbejdsgiver så alle parter blev tilfredse. Tak for det.

Mette

 

For mig handler det helt klart om tryghed, når jeg har valgt Krifa. I arbejder seriøst med opgaverne / problemerne og har kunden i centrum.

Janne

 

Jeg har valgt Krifa fordi jeg er imod strejker og går ind for samtale.

Eva

 

Jeg vil sige at jeg meldte mig ind i Krifa fordi jeg blev anbefalet det og så sparer jeg også nogle penge i forhold til min gamle A kasse.

Peter

 

Jeg har valgt Krifa fordi det er en kristen fagforeningen og a-kassen. Det betyder, at vi har de samme grundværdiger og det gør mig tryg. Jeg har været rigtig godt tilfreds med den behandling min kone har fået hos jer. Derfor har jeg valg Krifa.

Henrik

 

Jeg er en kristen, og syntes det er godt med en fagforening der har samme grundholdning, også i arbejdsrelaterede spørgsmål.
Mine forældre har haft Krifa, både min mand og jeg, og nu er mine børn. God service, behagelige samtaler med ansatte i Krifa. Heldigvis har vi ikke haft brug for jer så ofte, men vi ved i er der - og det giver tryghed.

Marianne

 

Jeg har valgt at være kunde hos Krifa, fordi jeg valgt tryghed og ansvarlighed.
For mig er det vigtigt at få det rigtige service og hjælp, nå jeg vil have brug for det.

Aleksander

 

Har valgt jer fordi der er superservice og en kanon pris i forhold til de store forbund hvor man kun kan smide penge ind og når man skal have hjælp, siger de bare det kan vi ikke gøre noget ved, men der er i super til at hjælpe og komme med gode råd. Så thumbs up fra mig, skal ikke ha nogen anden.

Henrik

 

Jeg har valgt Krifa, fordi jeg føler, det er en seriøs og troværdig fagforening, hvilket betyder meget for mig. Det virker ikke som om Krifa kun vil score kassen med mange medlemmer, men at de vil gå langt for den enkelte. Og som ekstra bonus er det jo bare fedt at have muligheden for at komme til diverse foredrag, som jeg har været flere gange.

Lene

 

Jeg har valgt Krifa, fordi mange af mine venner havde sagt til mig at Krifa er meget god. Og alle mine venner har valgt Krifa. Og jeg syntes at Krifa er meget god nu.

Aessa

 

Jeg er kunde hos Krifa fordi jeg hylder friheden til selv at vælge og deler værdier med Krifa.

Henrik

 

Jeg har valg Krifa pga af prisen og pga. at jeg grundlæggende er tryg ved at være med i en fagforening med kristen baggrund. Jeg regner derfor med både at få ærlig og kompetent rådgivning, når jeg har brug for det!

Inger Marie

 

Jeg valgte krifa for mange år siden, fordi jeg blev dårligt behandlet hos dansk metal, og det har jeg ikke fortrudt der har altid været styr på tingene når jeg har kontaktet jer. Og så er prisen jo også en væsentlig faktor.

Christina

 

Jeg har valgt Krifa, fordi der ikke betales til noget politisk parti.

Karl

 

Den vigtigste grund for mit medlemskab er og var uafhængigheden af politiske partier.

Michael

 

Jeg skiftede fra Teknisk Landsforbund til jer fordi der var altid kø- ventetid og aldrig et klart svar, personen man ville tale med var ikke tilstede lige nu prøv senere osv.... frustrerende. Jeg har aldrig en dag fortrudt skiftet, er altid blevet mødt med velvilje og hjælpsomhed i tilfælde hvor i ikke lige havde svaret så var det jer der ringede tilbage med svar. Ingen irriterende ventetid.

Anne

 

Jeg glad for være Krifa ,jeg fik det hjælp jeg skulle bruge for.

Bo

 

Jeg har skiftet til Krifa for mange år siden, da vi havde gård fordi der var mange ting på det tidspunkt der var nemmere hos jer.

Hermann

 

Jeg er hos krifa fordi der er en godt service og en godt hjælp når man bliver ledige om vinteren. og så prisen er ok.

Tommy

 

Fordi i er billigst og bedst.

Ole

 

Jeg valgt jer da stod og ville skifte fagforening + A-kasse pga. dårlig behandling. Og jeg mødte jer på en messe hvor jeg fik en god snak.

Per

 

Jeg blev kunde fordi det var Krifa jeg havde hørt mest positivt om, og fordi det var billigt.:)

Karin

 

Jeg har valgt Krifa , da jeg opfatter Krifa som politisk uafhængig og uden "Pampervælde".

Thomas

 

Jeg har valgt Krifa. fordi jeg har fået en god vejledning og udmærket behandling. Dernæst er det jo også en billig fagforening på den lange bane.

Kristina

 

Jeg har valgt Krifa, først pga, en anbefaling, men jeg får den hjælp jeg har brug for og en billig fagforening. anbefaler Krifa til andre.

Tinne

 

Jeg er i dag medlem hos krifa fordi i er dem der kan dække mig bedst til den billigste pris.

Thomas

 

Jeg har valgt krifa fordi der er et fagligt godt personale, der står til min og mange andre medlemmers rådighed.

Lisbeth

 

Undertegnede har valgt Krifa, ud fra anbefalinger fra andre, samt at I kunne tilbyde bedre service til en lavere pris, end jeg kunne opnå hos mit tidligere medlemskab hos Dansk El-forbund.

Brian

 

Jeg har valgt krifa, fordi jeg tror på jeg selv ved hvad der er bedst for min, jeg vil ikke tvinges til at deltage i noget jeg ikke tror på, og har aldrig troet på at konflikt hvor man nedlægger arbejdet har gavnet nogen. Jeg vil gerne være i en fagforening hvor når jeg har brug for hjælp er de der og ikke inden og det har jeg fundet i Krifa.

Margit

 

Krifa lever virkelig op til mine forventninger. Jeg har ikke haft brug for de store og uddybende svar, men har jeg henvendt mig har jeg følt engagement, vejledning og faglig god rådgivning. Jeg har selv anbefalet flere kollegaer til Krifa, og alle har været tilfredse og følt stor støtte og vejledning. Samtidig er prisen fornuftig og konkurrencedygtig, og der er mange gode medlemstilbud. Alt i alt kan jeg kun tilfreds med Krifa og vil til enhver tid anbefale jer til alle.

Lone

 

Jeg valgte jer for år tilbage først og fremmest fordi I var langt billigere end 3F samt grundet anbefaling fra kollega. Det har siden hen vist sig at være et rigtigt fornuftigt valg, da I har hjulpet mig I mange henseender bl.a rådgivning da jeg måtte sige mit tidligere job op pga. dårlig ryg. I har også været meget behjælpelige med jobsøgning og diverse kurser, så derfor har jeg valgt Krifa og har absolut ingen planer om at skifte.

Allan

 

Min bror anbefalede Krifa og efter længere tids overvejelse kontaktede jeg Krifa. Jeg fik den sødeste medarbejder i røret, der gav sig tid til alle mine spørgsmål og da samtalen var slut havde jeg besluttet at skifte til Krifa. Så valget er taget pga. anbefalinger men også en medarbejder der lyttede og svare kompetent på spørgsmål og at I er billigere gør selvfølgelig heller ikke noget :)

Nynne

 

Jeg har i sin tid valgt Jer, da jeg læste om Krifa Boost i et blad, det lød og så spændende og anderledes ud, og så var det attraktivt at man kunne være gratis medlem, når man var under uddannelse. I var dengang (og er stadig) hjælpsomme og venlige at snakke med. Og så var det også et stort plus at både fagforening og a-kasse er til en overkommelig pris, efter endt uddannelse. Sidenhen er jeg bare blevet mere glad for at have Jer i baghånden. Så må nok sige at det var og er prisen, der tiltalte mig meget.

Ditte

 

Jeg har jer, fordi i er billige og i kan det sammen som de dyre. og man er sikker på hjælp.

Kristina

 

Jeg har valgt jer for mange år siden dels fordi i var “Frie” og fordi i værner om nogle værdier, som jeg oplever som mere og mere vigtige i et samfund, hvor mange kun tænker på sig selv. Jeg har ikke haft meget brug for jer gennem årene, men har de gange det har været nødvendig oplevet en fantastisk service og oplevede at for jer, var jeg vigtig og ikke bare et medlems nummer.

Karsten

 

Jeg har stået i Krifa i 10 år og skiftede dertil dengang, fordi jeg egentlig bare havde brug for en a-kasse da jeg var stoppet som pædagog i institution og startet op som privat dagplejer. og Krifa er billigere end andre steder. Da jeg for en godt års tid siden stod uden job, fik jeg en god rådgivning i Krifa og en menneskelig behandling, og det er det, jeg synes, Krifa står for.

Gitte

 

Valgte jer, fordi nogle af mine venner er medlem og syntes godt om det. Det virker også som om, man får rigtig meget for de forholdsvis få penge man giver . så derfor!

Michael & Jane

 

Jeg valgte engang i sin tid Krifa på grund af prisen. Jeg har kun en gang haft brug for hjælp fra en fagforening, det var til at udfylde mine efterlønspapirer, og det er jo gået udmærket.

Bjarne

 

I er billige og giver god information.

G.K

 

Fordelene for mig ved at være kunde i Krifa: Jeg har altid været medlem og har ikke prøvet andre fagforeninger. Som kristen er det i den fagforening, jeg føler mig mest tryg i.

Merry

 

Jeg har valgt Krifa og beholdt Krifa, da jeg altid har fået god service i de situationer, jeg har haft brug for det.

Annie

 

At vælge en fagforening er en personlig sag, og man skal ikke alene gøre op med sig selv hvad man gerne vil med en fagforening. Jeg personligt valgte Krifa alene af den grund, at man får en god sparringspartner. Krifa vælger de rigtige folk til at køre en sag for en, hvis man har problemer. Dette har jeg selv oplevet og fået stor hjælp af Krifa egne advokater. Krifa er nemme at få kontakt med og følger med tiden . Ønsker man hurtigt kontakt og har sin pc tændt, ja så er det bare starte en chat på Krifas hjemmeside, så får man hjælp hurtig . Jeg kunne ikke tænke mig en anden fagforening end Krifa, da den har været der for mig, og det sætter jeg pris på.

Jimmy

 

Jeg har meldt mig ind i Krifa, fordi jeg synes at kontingentet hos de andre er alt for stor til ingen nytte. Hos Krifa føler jeg mig fri, ikke bundet på hænder og fødder, hvis jeg bliver arbejdsløs som ved de røde fagforeninger - retten til selv at bestemme er større, og det finder jeg ikke ved de røde!!! Der findes kun tvang, tvang og tvang, og det at man ikke skal støtte et bestemt part,i er for mig rigtigt stort.

Jørgen

 

Jeg er medlem hos Krifa fordi, jeg syntes I er en god fagforening, som hjælper når man beder om jeres hjælp, også går i grundig ind i min sag. Og så syntes jeg i har en rigtig god måde at ordne tingene på, vi kan kontakte jer hvis vi har behov.

Hilmar

 

Jeg er ved Krifa, fordi jeg føler mig tryg, og tror de gør en stor forskel. Krifa betaler ikke til et parti, så jeg tror, min fagforenings penge bliver brugt til medlemmerne.

Anita

 

Jeg har netop set jeres lille film og vil naturligvis gerne vinde en ipad. Jeg har valgt at melde mig ind i Krifa, da jeg ønsker at vælge frit. Jeg føler ikke min tidligere fagforening har kæmpet mit fags sag og jeg har mistet tilliden til dem. Derfor har jeg valgt Krifa og tror på, i vil være der for mig, hvis jeg måtte for brug for det.

Hanne

 

Jeg valgte krifa for mange år siden nok mest fordi ingen skulle bestemme hvor jeg skulle stå. Jeg har været meget tilfreds de gange jeg har haft brug for hjælp.

Lone

 

Min mor har været kunde hos jer i mange år, og er vældig godt tilfreds. Så det var mest nærliggende for mig, at vælge jer som min fagforening.I er altid så rare og flinke når man riger og har brug for hjælp, mange tak for det :)

Stine

 

Den er ikke politisk, Medlemmet i centrum, Man bliver taget seriøst.

Flemming

 

Jeg har valgt jer, fordi I er billige og fordi I har en god service, som jeg også selv har brugt.

Henny

 

Jeg har valgt Krifa, Da jeg synes I har en god kunde betjening. Det er det vigtigste, når man skal vælge en fagforening. Jeres hjemmeside er nem, og man kan finde alle svar, man har brug for. Også er det lidt billigere at være medlem hos Krifa.

Chadi

 

God service, og hjælp ved jobskifte, altid hjælpsomme ved spørgsmål.

Uffe

 

Jeg har valgt Krifa, fordi der er professionel hjælp at få, når man har brug for det. Har haft brug for det en gang, og det virkede bare super.

Henrik

 

Jeg har valgt KRIFA ,fordi det er billigt. Jeg har altid fået en god behandling, når jeg har kontaktet jer.

Ulla

 

Jeg har valgt Krifa ,fordi det er en uafhængig A-kasse og pga. deres gode ry.

Dorthe

 

Jeg har valgt jer fordi I er billige og fordi, jeg får at vide hvad der sker omkring Krifa, og hvad I kan gøre for mig på mail engang i mellem , så det er bare nice ;D

Jakob

 

Fordi jeg godt kan lide en upolitisk fagforening ,altså en der ikke støtter partierne på chr.borg :-) I er billig i forhold til 3F og har nogle gode tilbud til jeres kunder, også er der god hjælp at hente.

Lars

 

Jeg har valgt Jer fordi I har hjulpet mig med at komme videre, da det firma, hvor jeg var ansat, gik konkurs. Jeg fik hurtigt nyt arbejde og har i dag nu igen fast arbejde. Siger mange tak for den behandling, jeg fik under konkursen.

Vera

 

Jeg har valgt at være kunde hos jer, fordi det er nemt for mig at komme forbi kontoret, men også fordi der er en rigtig god kundeservice.

Jenny

 

Jeg valgte jer, da jeg startede på arbejdsmarkedet, dels fordi det var en kristen fagbevægelse, og fordi den er upolitisk. Jeg har holdt ved min beslutning, fordi jeg synes det er en menneskeret, selv at kunne bestemme, hvilken fagbevægelse man vil stå i, uanset hvilken faggruppe man tilhører. Jeg har altid været godt tilfreds med servicen hos Krifa, så hvorfor skulle jeg skifte fagforening???

Conny

 

Jeg er godt tilfreds med Krifa fordi I altid svarer hurtig tilbage på spørgsmål, og så er I jo en billig fagforening.

Carsten

 

Jeg har tidligere været medlem af FOA. Der var mange ting, jeg var træt af og ville derfor skifte fagforening/A-kasse. Valgte Krifa, da jeg kender nogle der arbejder der, som reklamerede godt for Krifa og andre som virkelig kunne anbefale at skifte til jer. Prisen er også ok. En ekstra bonus er de fodbold-billetter, som kommer dumpende indimellem.

Helga

 

I er de eneste, som har den mest gunstige og det er derfor, jeg har valgt jer. I var der altid når jeg havde brug for hjælp. I er der altid for at lytte til mig og give mig hjælp , så jeg er meget taknemmelig.

Fatmira

 

I er den eneste, og det bedste.

Anonym

 

Jeg valgte Krifa fordi i taler et sprog jeg forstår og en måling er bedre end 1000 meninger. Hvad forventer en kunde i Krifa?, Tillid, Troværdighed, Service.

Preben

 

Grunden til jeg valgte Krifa er pga. juridisk rådgivning og den er upolitisk.

Inge

 

Jeg har valgt at være kunde hos jer, fordi den er billigst, får god vejledning og råd, altid god behandling.

Brian

 

Jeg har valgt Krifa fordi jeg har hørt at I er rigtig gode til det, I gør. Da jeg skulle ind i en A-kassen og fagforening, havde jeg ikke så mange penge, og der var jer der var billigst. Jeg har været rigtig glade for at have jer til det.

Jennifer

 

Da jeg i sin tid meldte mig ind i Krifa, skyldes det en kollegas opfordring. Har været arbejdsløs i en periode i 2009 og 2010. I perioden fik jeg en god og saglig behandling af Krifa i Herning og har siden haft fast arbejde. Så jeg giver gerne min tidligere kollegas opfordring videre til andre.

Mogens

 

Da jeg hørte om krifa og deres muligheder og ikke mindst priser, var jeg ikke i tvivl.
Fra flere bekendte havde jeg hørt meget positivt om Krifa og da mit arbejde ikke indbød til en bestemt a-kasse, så var jeg solgt.

Jesper

 

Jeg har valgt at være kunde hos Jer for mange år siden, fordi jeg synes, at det var billigt at være medlem her og fordi, jeg var i en branche, hvor man godt måtte være medlem hos Jer. Synes man får hurtigt hjælp, hvis man har behov for det

Susanne

 

Jeg har valgt jer som fagforening fordi, jeg desværre blev syg med stress på mit tidligere arbejde og HK som var min fagforening på dette tidspunkt ikke kunne/ville hjælpe mig. Jeg var oppe ved dem flere gange inden jeg blev syg, for at få dem til at gøre noget, men uden held. Til sidst måtte jeg sygemelde mig på ubestemt tid og der kunne/ville de heller ikke hjælpe mig. Så efter noget tid valgte jeg at skifte fagforening, da jeg ikke vil betale 1500 kr. om måneden til noget jeg ikke får. I virker så søde og flinke, når man snakker med jer i telefonen og jeg håber aldrig at jeg får brug for jeres hjælp, men hvis jeg gør, håber jeg, I bedre kan hjælpe mig end HK.

Jo

 

Jeg har valgt Krifa, fordi jeg mener I kan dække mine behov lige så godt, som en anden fagforening, og så er I billigere. Jeg mener også, I har fulgt godt med tiden og udviklingen.

Mai-britt

 

Jeg har valgt jer fordi, I er billige og meget høflige og dejlige at tale med i telefonen, og så er ikke røde.

Torben

 

Som ung valgte jeg at blive kunde hos jer i jeres a-kasse, fordi min far var i jeres fagforening, og har altid været meget tilfreds med fagforeningen. Derfor foreslog han, at jeg blev kunde hos jer....og der har jeg været siden 1995, og har fået hjælp og rådgivning, når jeg havde brug for det. Nu er jeg desværre blevet ledig her i sommers, og ser nu hvordan samarbejdet med a-kassen er, og der er dog meget man skal sætte sig ind i, men har man nogle spørgsmål, står jeres medarbejdere altid til rådighed, og jeg har kun oplevet positiv service hele vejen igennem. Alt i alt en rigtig god fagforening - hvor der altid er hjælp at hente.

Jannie

 

Jeg har valgt Krifa på grund af det kristne livssyn, som er grundlaget for sund og bæredygtig rådgivning, kommunikation og hjælp (til selvhjælp), når arbejdslivet giver problemer i form af arbejdsløshed eller uenigheder med arbejdsgiver.

Lisbeth

 

I starten valgte jeg jer da I var billigst – men da jeg havde rigtig meget brug for jer, fik jeg så god en hjælp og service, at jeg nu aldrig vil overveje at skifte.
Majken

 

Jeg har valgt at være kunde hos Krifa, fordi i virker rummelige og rummer flere nationaliteter og måder at arbejde på end den Danske!

Andrea

 

Jeg har valgt jeres fagforening, blandt andet fordi i er en af de billigste. Og fordi jeg blev anbefalet den af en jeg kender. Når man står i en situation, hvor man har været hjemmegående, Og aldrig har været medlem af en fagforening. Så tænker man ikke så meget over det. Når man så pludselig er nød til at finde et arbejde selv, er der mange ting som man skal huske. Vil man have sikkerhed, er man nød til at vælge en fagforening. Man finder den som passer til ens behov. Men hvis man spørger sine forældre til råds, vil de om regel anbefale 3F. De mener, de er de bedste. Jeg valgte ud fra mine egne behov. Jeg undersøgte priserne hos jer og rådgivningen.
I virker både fornuftig i pris og vejledning. Det er meget vigtigt for mig, at medarbejderne virker interesseret i at give de svar jeg søger. Det lever i også op til. Så derfor valgte jeg at blive medlem hos jer.

Karina

 

Grunden til jeg har skiftet til KRIFA er helt entydig ! FORDI I har kæmpet en kamp for at sygeplejersker ikke skal stavnsbindes til DSR ! I turde tag den op og vandt jeres kamp... Vores kamp !

Anja

 

Kom jeg i knibe er jeg ikke et sekund i tvivl om at, i også vil hjælpe mig. Derfor Krifa. Jeg har valgt Krifa, dels på grund af prisen, men også service. Jeg kan godt li at mange faggrupper er blandet på kryds og tværs af hinanden i Krifa, det tror jeg på i den sidste ende skaber et bredt og bæredygtig fagforening, hvor der er plads til alle, og det være sig uanset uddannelse, job og selvstændighed.

Charlotte

 

Jeg har valgt at være kunde hos jer, fordi i er billige og fordi i opfylder de krav, jeg har til en fagforening……..har aldrig haft nogle dårlige oplevelser hos jer.

Lise Lotte

 

Jeg valgte Krifa for rigtig mange år siden, pga. den var billig og der var rigtig god hjælp og få, lige meget hvad man havde brug for. De ting hvor jeg havde brug for hjælp, der fik jeg en fantastisk god og vejledende behandling, som virkelig hjalp mig meget. Jeg har været rigtig godt tilfreds med det skift, jeg gjorde dengang.

Kurt

 

Jeg har valgt Krifa fordi jeg ikke ønsker at blive tvunget til at strejke - fordi den er billig - fordi jeg tror på, at I kan yde den hjælp, jeg evt. kan få brug for - og fordi jeg har en forventning om, at I handler etisk forsvarligt.

Lene

 

Jeg valgte Krifa, da jeg havde hørt meget godt om jer.

Søren

 

Jeg er medlem fordi, jeg synes servicen er god til en fornuftig pris. Så synes jeg også kun, man hører positive ting om Krifa.

André

 

Jeg valgte oprindeligt KRIFA som a-kasse efter mine studier pga. prisen. Jeg har kun haft gode

erfaringer og valgte derfor at melde mig ind i fagforeningen, da jeg fik arbejde. Vil bestemt anbefale KRIFA til andre. I giver en god og saglig rådgivning, professionelt og effektivt.

Anne

 

Jeg har valgt Krifa, fordi der er mange mennesker, der har anbefaler jer som den bedste A-kasse/Fagforening, og fordi når jeg læser på jeres hjemmeside, nyhedsbrev, osv. får jeg en fornemmelse af troværdighed og ærlighed. Desuden er I en Kristen fagforening. Jeg føler, at jeg kan regne med jer.

Alba

 

Jeg er meget tilfreds med krifa , rigtig god service ikke svære at komme i kontakt med. Har været jobsøgende og fik god behandling.

Inger

 

Jeg har valgt Krifa, som min fagforening, fordi min familie altid har brugt Krifa. Jeg er ovenud godt tilfreds, og anbefaler jer til mine veninder og kammerater. Mine holdninger stemmer godt overens med Krifas holdninger. Altid super god og perfekt service, når man har brug for assistance.

Frederik

 

Jeg har valgt at være kunde hos Krifa, fordi det er en politisk uafhængig fagforening.

Kirsten

 

Jeg har valgt Krifa, fordi den er billigere og fordi der ikke er nogen der presser noget ned over hovedet på mig. Jeg kan også godt lide Krifa`s måde at optræde offentligt modsat visse andre. Desuden tror jeg at mange af de penge de andre fagforeninger opkræver går til ting, jeg ikke sympatiserer med. Det irriterer mig også at Krifa af mange bliver nedgjort, og jeg går ind for valg frihed.

Åse

 

Jeg mener, det er vigtig at følge sig tryg, for i disse år kan man ikke vide sig sikker på, at man har et job og at man bliver behandlet ordentligt. Den tryghed følger jeg fuldt ud ved at være medlem af Krifa, jeg har for nydeligt været udsat for at den arbejdsplads, jeg var på gik konkurs, og der stod Krifas jurist klar med hjælp, så jeg fik den nødvendige hjælp til at få de penge jeg var berettiget til.

Tommy

 

Jeg har valgt at være medlem af Krifa, fordi det er en billig fagforening, som yder mig en tilfredsstillende service.

Mette

 

Jeg syntes, det er billigt og god service. Altid venlig kunde kontakt.

Karsten

 

Det var bare det sikre valg...

Frey

 

For mange år siden da jeg skulle vælge fagforening/ a-kasse var det vigtigste for mig, a t finde en med kristne værdier og den rette menneske kendskab – og det har I jo stadig – så er derfor medlem.

Elsebet

 

Jeg valgt jer, fordi jeg stod og skulle have nyt job og ikke behøvede at være i den fagforening, som jeg var i. Jeg har hørt meget godt om jer fra andre, der er ved jer. Som sagt er jeg glad for at være ved jer.

Annemette

 

Jeg valgte i sin tid jer pga. prisen, men gennem årerne er jeg kun blevet mere glade for jer. Jeg er uddannet cand. mag. og når jeg hører andres erfaringer med deres fagspecifikke fagforeninger er jeg kun blevet gladere for mit valg. I støtter når der er brug for det, og er altid behjælpelig med rådgivning.

Melanie

 

Jeg har valgt Krifa som fagforening pga. bl.a. prisen. Krifa er billig fagforening, hvilket er rigtig godt, specielt hvis man til tider har det svært økonomisk. Jeg har altid haft det nemt med at få kontakt til Krifa og få den hjælp eller rådgivning, jeg eventuelt har haft brug for. Det er også noget jeg finder meget vigtigt, da man skal kunne få kontakt med sin fagforening uden at skulle vente flere timer eller dage. Jeg anbefaler også altid Krifa til alle andre jeg kender.. Så kort sagt: Krifa = god, nem og billig fagforening, der altid har tid til deres kunder..

Dorte

 

Jeg har valgt Krifa fordi, jeg finder det en troværdig og god fagforening/akasse. Desuden er det en fair pris i forhold til andre fagforeninger. Derudover vægter jeg det utrolig vigtigt, at den er upolitisk - i modsætning til mange andre. Jeg bliver sur og frustreret, når der forventes at man er i en bestemt fagforening pga. sit fag, for mit vedkommende bliver jeg ofte kontaktet af HK, fordi jeg arbejder i butik.

Helle

 

Jeg har valgt Krifa, da der altid er hurtig betjening, er der altid for mig, når jeg har haft brug for det. Hurtig overflytning fra min gamle fagforening, har fået utrolig god vejledning, da jeg skulle på efterløn, Helle fra Hillerød skal simpelthen have så meget ros for sin rådgivning, hun er en perle, altid tid til at lytte og give gode råd, det er en medarbejder der vil noget, så en meget stor tak til hende.

Ruth 

Helle blev fyret helt ud af det blå

Med både slem psoriasis, gigt og en alvorlig tarmsygdom havde 47-årige Helle Christensen fra Odder nok at se til. Men da hun efter fem måneders sygemelding vender tilbage på jobbet i bagerafdelingen i et lokalt minimarket omkring Odder, ligger der en fyreseddel og venter.  

Ingen løn og diskriminerende fyring

Ifølge fyresedlen har Helle Christensens sygdom kostet bagermesteren for mange penge. Men Helle Christensen har faktisk slet ikke fået udbetalt den løn under sygdom, som hun ellers har ret til som funktionæransat.
Hun kontakter derfor Krifa, som hurtigt opdager, at der er mere end blot den manglende løn på spil. Helle Christensens sygdomme er nemlig så slemme, at hun rent juridisk kan betegnes som handicappet. Og så er det diskrimination at fyre hende på den baggrund. 

Forlig er et punktum

Krifa kører en sag for Helle Christensen. Det lykkes hurtigt at få hentet den manglende løn hjem, men det er straks sværere med selve opsigelsen.
Krifas advokater sender derfor sagen i retten, og det ender med, at bagermesteren og Helle Christensen indgår forlig – og Helle Christensen får en godtgørelse.
- Det var en kæmpe lettelse, da jeg hørte, at forliget var gået igennem. Nu havde vi kæmpet i halvandet år, og jeg orkede snart ikke mere. Med forliget blev der endelig sat punktum, siger hun.


Bortvist for privat Facebook-besked

Læser din chef med i dine private beskeder? De fleste svarer nok nej – men for Kika Paterson fra Roskilde kom det som lidt af et chok, da hun fandt ud af, at det faktisk var tilfældet. Og ikke nok med, at hendes to arbejdsgivere skaffede sig adgang til hendes private Facebookprofil, de bortviste hende også på baggrund af en privat besked, de fandt.

- Det kom helt bag på mig. For det første var det så krænkende, at de havde været inde og læse mine private beskeder. For det andet var det fuldstændig taget ud af en sammenhæng, siger Kika om beskeden, der var til veninden Louise, og som indeholdt en intern joke om sort arbejde.   

Men Kikas to chefer, der i skjul læste med i Kikas private beskeder, opfattede det ikke som en intern joke mellem to veninder. De valgte i stedet at bortvise Kika pr. mail.
Jeg havde ikke gjort noget galt

Kika kontaktede Krifa, som kørte en sag om uberettiget bortvisning mod Kikas arbejdsgivere. Sagen kom for retten i februar 201, og dommeren var overhovedet ikke i tvivl; Kika og Krifa vandt sagen, og Kika får en erstatning på næsten 110.000 kr.

- Jeg troede ikke på det, da dommeren sagde, at han var enig med mig i alle punkter. Endelig var så lang en kamp slut – og alle kunne se, at jeg altså ikke havde gjort noget galt, siger hun.

Læs om reglerne for bortvisning.


Arbejde uden løn

De havde samme arbejdsgiver og fik også samme problem: De manglede deres løn.
Bjørg og Pernille havde begge job som bartendere på en bodega. Et job, de var tilfredse med. Men på et tidspunkt manglede de begge deres løn. Der kom kun små acontobetalinger, der slet ikke dækkede det, de skulle have.

- Den daglige leder, der også manglede sin løn, kæmpede vores sag godt over for ejeren af bodegaen. Der var en del undskyldninger og forklaringer fra ejeren. Men stadig ingen løn, husker Bjørg.

Sagen går i retten

Bjørg og Pernille gik til Kristelig Fagforening med deres sag. Og heldigvis havde de to piger gemt deres timesedler. Det gjorde det lettere at dokumentere deres krav. Efter en forgæves korrespondance med ejeren endte sagen i retten, hvor fagforeningens eneste måde at få den manglende løn på var at erklære ejeren af bodegaen konkurs.

- Så langt kom det ikke. For ejeren valgte at betale vores løn inden da, siger en lettet Pernille.
Nogle erfaringer rigere

 - Jeg er blevet bevidst om, hvor stor en betydning et ansættelsesbevis har, og at man har styr på sine arbejdstimer siger Bjørg.

Værd at vide

Du har krav på en ansættelseskontrakt senest en måned efter ansættelsen, hvis du arbejder gennemsnitlig mere end 8 timer om ugen. Du har også krav på lønsedler. Hvis du ikke får lønsedler, har du ingen dokumentation for, at du har betalt skat og risikerer at komme til at betale skat af din løn to gange. Husk at registrere dine arbejdstimer dag for dag i din kalender.

Læs om reglerne for ansættelseskontrakter


Christina fik erstatning for sexchikane

Kække kommentarer fra en chef til to kvindelige tjenere om, at de var morgensøde og duftede dejligt, plus berøringer på skulder og bagdel, var sexchikane. Det har Kristelig Fagbevægelse fået slået fast i en byretsdom.

Ikke for sjov

Den 23-årige Christina Bang var den ene af pigerne og fortæller, at hun indtil da havde forbundet sexchikane med noget mere intimt. Hun havde tidligere været bartender på to diskoteker og på fire restaurationer og oplevet, at der kunne være en fri jargon i tjener- og bartenderbranchen. Det havde ikke generet hende. Men det var noget andet denne gang, hvor kommentarerne kom fra hendes chef, og fordi hun oplevede, at han ikke sagde dem for sjov.

- Jeg var i tvivl om, hvordan jeg skulle opfatte det. Jeg ville ikke være sippet. Tænkte, om det var mig, der lagde noget forkert i det, han sagde. Men jeg følte mig krænket. Det var også den måde, han fik tingene sagt på, og den måde, han så på mig på, siger Christina Bang.

Fik ret i retten

Sagen endte i retten, som konkluderede, at de kække kommentarer og berøringer var sexchikane.


Barselsorlov endte i fyring

Retten satte punktum for to års mareridt for højskolelærer Jesper Brokmose, der blev fyret under barselsorlov. Dommeren fandt, at hans arbejdsplads uberettiget havde fyret ham under hans barselsorlov, og han fik tilkendt en godtgørelse på ni måneders løn.

Fyret og fritstillet

Under barselsorloven blev Jesper indkaldt til et møde med skolens ledelse, hvor de ville orientere om, at der var elevmangel og en trængt økonomisk situation. Jesper valgte at tage Kristelig Fagforening med som bisidder. På mødet blev det klart, at skolen ville opsige ham. Nogle dage efter mødet fik han et brev med en opsigelse, hvor han skulle stoppe seks måneder senere. Da han efter barselsorloven møder på arbejde, blev han samme dag fritstillet og bedt om at aflevere nøglerne til skolen.

Retten satte punktum

Kristelig Fagforening har i hele forløbet været inde i billedet, for både Jesper og hans fagforening mente, at fyringen var uberettiget. Ifølge ligebehandlingsloven skulle skolen bevise, at opsigelsen ikke skyldtes, at Jesper var på barselsorlov. Og det fandt dommeren altså, ikke at de kunne.

- Jeg føler, at jeg hele vejen igennem har fået en god støtte fra Kristelig Fagforening og deres advokater, fortæller Jesper.

Læs om barselsorlov


Fyret, da hun meldte sig syg

Vi kan ikke bruge dig, når du er syg, lød beskeden til Birgitte Poulsen fra hendes arbejdsgiver, da hun sygemeldte sig.
Birgitte Poulsen ringede til Krifa, som vurderede, at der ud fra samtalen var noget, der kunne tyde på, at hun var fyret, men at hun skulle vente og se, hvad der skete. 

Vendt på hovedet

Ugen efter kom der brev fra arbejdsgiveren om, at Birgitte skulle aflevere nøglerne til arbejdspladsen hurtigst muligt. Arbejdsgiveren havde vendt det sådan, at hun selv havde sagt op. Birgitte fik afleveret nøglerne og gik igen til sin fagforening.

- Jeg kunne ikke forstå den behandling, jeg nu var udsat for. For det var mit indtryk, at min arbejdsgiver havde været glad for mig.  

Forliget

Krifa sendte på vegne af Birgitte blandt andet krav om løn i hendes opsigelsesperiode, feriepenge og en erstatning for uberettiget opsigelse. Men arbejdsgiveren reagerede ikke. Først da man stævnede arbejdsgiveren og bad ham møde op i retten, kom der skred i sagen. Sagen endte imidlertid i et forlig, hvor arbejdsgiveren betalte det hele.

- Jeg er meget glad for indsatsen fra advokaterne i Krifa. Jeg var under hele forløbet godt informeret, og de var meget ærlige med hensyn til de muligheder, der var omkring sagens udfald, erklærer Birgitte.

Læs om reglerne for opsigelse.


Faglig hjælp

I Kristelig Fagforening får du en stærk medspiller på det faglige område. Vi har en række faglige konsulenter, jurister og advokater, som er parate til at hjælpe dig. Vi løser mange problemer gennem dialog, men følger sagen helt til domstolene, når det er nødvendigt.