Online-kurserne i Office og Windows er en del af Krifa Basis og Krifa Plus


Krifa Basis- eller Krifa Plusmedlem har mulighed for at tage vores online-kurser og få diplom i for eksempel i Excel, PowerPoint og Word på forskellige niveauer og få et kompetenceløft og flere IT-kundskaber på cv’et-

Som Krifa Basis- og Krifa Plus-medlem har du adgang til mere end blot en fagforening med fuld juridisk dækning helt til Højesteret. Du får adgang til fx. Jobtrivsel og stressrådgivning, uddannelses- og kursustilskud og meget mere.
Opgrader til Krifa Basis eller Krifa Plus med det samme
Ring til Krifas kontaktcenter på telefon
7227 7227 mellem kl 7-20.
Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig endnu mere

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

200.000 har allerede valgt os

Jeg har desværre haft behov for juridisk bistand overfor en arbejdsgiver en enkelt gang, og jeg blev hjulpet af Krifa på en virkelig professionel og konstruktiv måde i alle henseender. Samtidig kan man altid ringe til Krifa med spørgsmål, og jeg har altid fået meget professionelle og brugbare svar af den, som tager røret. Det er fantastisk, at man ikke først skal stilles om til et hav af sagsbehandlere. Alt i alt er Krifa fagforeningen for mig.

Thomas Stevnsholm, Service Level Manager

Grunden til, at jeg i sin tid valgte Krifa som MIN fagforening var, at der altid er hjælp at hente og personlig service. Der er forståelse for mig som individ, hvilket jeg i dén grad satte pris på, da jeg blev syg af stress på mit arbejde. Kontingentet er lavt, og servicen i top. Tak for mange gode år - jeg fortsætter mange år endnu!

Christina Bay, Fotografassistent

I er en fagforening, som bekymrer jer om det, som fagforeningen skal. Nemlig mit job og min forbindelse til arbejdsmarkedet.

Alf Leth, Tekniker