Hvad gør man, når konkursen rammer?

Mellem jul og nytår i 2018 kunne ledelsen af Top Toy A/S (Fætter BR og Toys ’R’ Us) konstatere, at julesalget ikke var gået som planlagt.

Virksomheden var i fuld gang med en rekonstruktion, som også var godkendt af kreditorerne, men desværre levede julesalget ikke op til forventningerne, og betingelserne for at gennemføre en succesfuld rekonstruktion var ikke længere til stede. Top Toy blev derfor erklæret konkurs den 28. december.

Top Toy A/S har i samarbejde med kuratorerne været meget informative over for deres medarbejdere og har taget rigtig godt hånd om det videre forløb. Alle medarbejdere er opsagt, men vi forventer, at enkelte af vores medlemmer vil blive spurgt om at hjælpe med konkursboet.

Det sker desværre jævnligt, at virksomheder går konkurs. I Krifa har vi derfor et helt team af medarbejdere, som udelukkende arbejder med konkurser. Vi hjælper hele vejen, hvor du som medlem kan komme i klemme i forhold til manglende udbetaling af løn, ferie, pension osv.

Står du i en situation, hvor din arbejdsgiver er ved at gå konkurs eller er gået konkurs, skal du kontakte os hurtigst muligt.

Læs mere om konkurs her