Om Krifa

Krifa er en arbejdslivsbevægelse med mennesket i fokus. Vi ønsker at fremme god arbejdslyst på det danske arbejdsmarked og for vores 185.000 medlemmer.

Om Krifa - Hvem er vi?

Hvem er vi?

Krifa er en organisation med stærke værdier og en klar mission om at fremme god arbejdslyst hos danskerne. Læs mere om vores mission, vision og værdier og forstå, hvad vi arbejder ud fra og er sat i verden for.

Mission, vision og værdier

Om Krifa - Historie

Historie

Som en af Danmarks første tværfaglige fagbevægelser, har Krifa en historie, der går 125 år tilbage i tiden. Dyk ned i historien og få et indblik i, hvordan vi er blevet til den arbejdslivsbevægelse, vi er i dag.

Krifas historie

Om Krifa - Organisation

Organisation

Krifa er en medlemsdemokratisk forening, hvor vores medlemmer har indflydelse. Læs mere om Krifas ledelse, og hvordan organisationen er bygget op.

Forstå organisationen

Om Krifa - Det mener vi

Det mener vi

I Krifa ønsker vi at påvirke samfundet, så flere oplever god arbejdslyst og trives i deres arbejde. Derfor går vi op i at dele vores viden og synspunkter. Bliv klogere på, hvad vi mener og arbejder for i Krifa.

Det mener Krifa

Om Krifa - Strejke og lockout

Strejke og lockout

I Krifa mener vi, at hverken strejke eller lockout er den rigtige måde at løse konflikter på det moderne arbejdsmarked. 

Krifas syn på strejke og lockout

Om Krifa - Overenskomst

Overenskomst

I Krifa laver vi også overenskomster, ligesom den traditionelle fagbevægelse gør. Vores overenskomster er tværfaglige og bygger på dialog frem for konflikt. Bliv klogere på vores overenskomster, aktuelle overenskomstforhandlinger og meget mere.

Overenskomst i Krifa

En tværfaglig a-kasse og fagforening

Tværfaglig

Krifa er en tværfaglig a-kasse og fagforening. Det vil sige, at vi hjælper dig uanset, hvilken branche du arbejder indenfor. Her kan du dykke ned i beretninger fra nogle af de medlemmer, vi har hjulpet.

Det siger vores medlemmer

Vil du klage?

Har du haft en dårlig oplevelse med Krifa, så vil vi meget gerne høre om det, og se hvad vi kan gøre for at hjælpe dig videre. Vi tager din mening alvorligt.