A-kasse for alle

Du er sikret økonomisk, hvis du mister dit job, lukker din virksomhed - eller er nyuddannet fra en erhvervs- eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder. Du kan få op til 19.322 kr. hver måned i dagpenge, mens du søger job, og vi hjælper dig selvfølgelig også med jobsøgningen, så du hurtigt kommer tilbage i arbejde.

Meld dig ind i dag!
A-kasse og fagforening fra kun 655 kr./md.

Det får du i vores a-kasse

 • Dagpenge
  Hvis du mister dit job, lukker din virksomhed eller er nyuddannet, har du mulighed for at få udbetalt dagpenge fra os.
 • Efterløn
  Når du er med i efterlønsordningen, har du mulighed for at fratræde arbejdsmarkedet før pensionsalderen og få udbetalt efterløn.
 • Gratis arrangementer
  Vi inviterer dig til arrangementer og webinarer, der er fulde af inspiration til, hvordan du kan få endnu mere god arbejdslyst.
 • Hjælp til jobsøgning
  Du får viden og inspiration til, hvordan jobsøgning foregår i dag. Vi giver dig individuel sparring og hjælper dig tilbage i job.
 • Kontante fordele til selvstændige
  Som selvstændig kan du få et Circle K-rabatkort, som giver dig rabatter på benzin, diesel, fyringsolie og meget andet.
 • Kontante fordele
  Du kan score rabatter på helt op til 50% hos over 1.000 partnere gennem app'en Tjoose.

Derfor skal du vælge Krifa

Mulighed for lønsikring

Med Lønsikring kan du som lønmodtager og selvstændig forsikre dig, så du kan få op til 90 % af din nuværende løn minus AM-bidrag, hvis du bliver ledig.

Sådan får du Krifa Lønsikring

Spar op til 4.831. om året

Du kan spare mange penge ved at skifte til Krifa.
Meld dig ind i dag!
A-kasse og fagforening fra kun 655 kr./md.

200.000 har allerede valgt os

Jeg må sige, at I hele tiden har levet op til mine forventninger og endda meget mere. Altid møder jeg hjælpsomhed, positive mennesker og en service, man ikke finder ret mange andre steder. Har haft behov for jer i forskellige sammenhænge; som selvstændig, lønmodtager, opsagt og som ledig, så jeg har været rundt i systemet og forskellige afdelinger. Jeg har altid følt, at det er kunden, som er i centrum. Og at det er Krifa, der er til for medlemmerne - og ikke omvendt.

Tine Christiansen, Bogholder

Krifa tilbyder hele paletten at god service. Som nuværende lønmodtager og tidligere selvstændig virksomhedsejer har jeg haft kontakt med en del fagforeninger og a-kasser. Alle arbejder ud fra de samme regler, men der er utrolig stor forskel på, hvordan de enkelte medlemmer hjælpes og guides – jeg forstår godt, at Krifa høster stor anerkendelse. De medarbejdere, jeg har haft kontakt med hos Krifa, gør det godt.

Anders,

Jeg var nysgerrig på, om Krifa kunne give mig mere værdi end blot understøttelse ved ledighed. Jeg har efter et halvt års medlemskab allerede modtaget flere tilbud, end jeg gjorde i min tidligere a-kasse, som jeg ellers var medlem af i mere end 10 år!

Torben,
Skal vi ringe til dig?

Ønsker du at blive medlem eller høre om dine muligheder?

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.