Vi er din livline, hvis du mangler din løn, får en arbejdsskade, eller mister job og indtægt

Få hjælp til stort og småt i arbejdslivet

Hos Krifa tager vi dit arbejdsliv seriøst
Bliv medlem

3 gode grunde til at blive medlem i Krifa

Mennesket før systemet

I Krifa gør vi meget ud af at uddanne vores medarbejdere til at se mennesket før systemet. Det handler om dig og din trivsel, hvorfor der sagtens kan være forskellige løsninger på det samme problem.

Spar op til 5.000 kr./år

Selvom vi aldrig går på kompromis med vores service, så sparer de fleste alligevel flere tusinde kroner om året ved at skifte til Krifa. Det kalder vi god service til en god pris.

Vi er eksperter

Vi kender dine rettigheder, når du ikke selv gør. Vores 100 juridiske konsulenter og advokater står altid klar til at hjælpe dig - også hvis du, som lønmodtager, skal helt til Højesteret.

Vælg dit medlemskab

150 0 150 150 kr./md.
(ekskl. moms)
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer i arbejdslivet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til elevpladsen eller studiejobbet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer, du kan opleve i arbejdslivet som nyuddannet.
Vælg Krifa Selvstændige så er du sikret hurtig og korrekt hjælp til spørgsmål om din virksomhed og dine medarbejdere.
523 0 523 523 kr./md.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge, hvis du mister jobbet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge ved virksomhedsophør.
673kr./md.
Læs, hvad du får som medlem af Krifa under uddannelse, og hvorfor det er en god ide at melde dig ind i a-kassen i god tid, før din uddannelse slutter.
Se, hvad du får som nyuddannet, og hvorfor det er vigtigt, at du melder dig ind i a-kassen, senest 14 dage efter din uddannelse er færdig.

Læs mere om, hvad du får som medlem af Krifa Selvstændige

Med Krifa Fagforening får du en stærk støtte gennem hele arbejdslivet – både når det handler om arbejdsvilkår og din trivsel.
OK
Uanset om du er elev eller studerer, så hjælper vi dig i alle aspekter af studielivet. Få rådgivning og sparring om alt fra arbejdsvilkår, til eksamensangst og til at komme i gang med arbejdslivet.
OK
Lad os hjælpe dig godt i gang på arbejdsmarkedet – uanset om det handler om din løn, din kontrakt eller din trivsel.
OK
Din sparringspartner bl.a. indenfor HR, trivsel, inkasso og advokat og din adgang til særlige erhvervsrabatter.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig – vi hjælper dig selvfølgelig også videre til dit næste job.
OK
Du kan få gratis medlemskab af a-kassen, når du er mellem 18 - 30 år, og er i gang med en erhverv- eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig som nyuddannet – vi hjælper dig selvfølgelig også på vejen fra uddannelse til job.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge ved virksomhedsophør og hjælp til at komme videre i dit arbejdsliv.
OK

Vi hjælper dig før, under og efter din ansættelse

Vi gør det nemt for dig at skifte a-kasse og fagforening

 • Vi klarer overflytningen fra din tidligere a-kasse for dig, så du ikke skal røre en finger. Din anciennitet følger også automatisk med. Så kan det ikke blive nemmere.
 • Når du skifter til Krifa Fagforening, skal du selv opsige medlemskabet i din tidligere fagforening. Det er heldigvis enkelt, og vi guider dig igennem, hvad du skal gøre og hvornår.

Oftest stillede spørgsmål

 • Kan I hjælpe mig lige så godt som min nuværende fagforening?
  Du kan få samme juridiske rådgivning og hjælp hos os, som du kan få ved din nuværende fagforening.
 • Kan jeg godt være medlem hos jer, når jeg arbejder som...?
  Alle lønmodtagere er velkomne hos os, og vi varetager interesserne for alle vores medlemmer. Vi er tværfaglige, så du kan blive medlem hos os uanset, hvilken branche du arbejder i.
 • Hvornår bliver jeg flyttet over til jer?
  Er du i arbejde, bliver dit medlemskab overflyttet til os med virkning fra d. 1. i måneden efter, vi har modtaget din ansøgning. Er du ledig, sker din overflytning med et varsel på løbende måned plus en måned. Overflytningen sker med virkning fra den 1. i måneden efter, at varslet er udløbet.
 • Hvordan får jeg Lønsikring?
  Du kan tegne Lønforsikring, så du får op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Beregn pris og bestil tilbud på Lønsikring.

Du fortjener et godt arbejdsliv

Vi er her, når du har brug for det - og vi har fokus på din trivsel
Din arbejdslyst er vigtig
Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel - både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst.
Hjælp til din trivsel
Du skal trives i dit arbejdsliv - både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet.
Styrk din kompetencer
Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.
Økonomisk og juridisk tryghed
Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus.