Få 2 måneder gratis fagforening i Krifa lige nu

Vi kender dine rettigheder, når du ikke selv gør

Tilbud lige nu: 0 kr. for de første to måneder i fagforeningen
Bliv medlem

Vælg dit medlemskab

150 0 150 kr./md.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer i arbejdslivet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til elevpladsen eller studiejobbet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer, du kan opleve i arbejdslivet som nyuddannet.
507 0 507 kr./md.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge, hvis du mister jobbet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
657kr./md.
Tilbud lige nu: 0 kr. for de første to måneder i fagforeningen
Læs, hvad du får som medlem af Krifa under uddannelse, og hvorfor det er en god ide at melde dig ind i a-kassen i god tid, før din uddannelse slutter.
Se, hvad du får som nyuddannet, og hvorfor det er vigtigt, at du melder dig ind i a-kassen, senest 14 dage efter din uddannelse er færdig.
Med Krifa Fagforening får du en stærk støtte gennem hele arbejdslivet – både når det handler om arbejdsvilkår og din trivsel.
OK
Uanset om du er elev eller studerer, så hjælper vi dig i alle aspekter af studielivet. Få rådgivning og sparring om alt fra arbejdsvilkår, til eksamensangst og til at komme i gang med arbejdslivet.
OK
Lad os hjælpe dig godt i gang på arbejdsmarkedet – uanset om det handler om din løn, din kontrakt eller din trivsel.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig – vi hjælper dig selvfølgelig også videre til dit næste job.
OK
Du kan få gratis medlemskab af a-kassen, når du er mellem 18 - 30 år, og er i gang med en erhverv- eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig som nyuddannet – vi hjælper dig selvfølgelig også på vejen fra uddannelse til job.
OK

Derfor er Krifa en god ide

Vi er din livline, hvis du mangler din løn, får en arbejdsskade, eller mister job og indtægt. Men vi er mere end det. Vi er også din sparringspartner og ekspert i arbejdslyst. Har du et problem, der står i vejen for din trivsel, så hjælper vi dig. Vil du have et bedre job eller efteruddanne dig, så står eksperter også klar til at følge dig hele vejen, til du når dine mål.

Oftest stillede spørgsmål

 • Kan I hjælpe mig lige så godt som min nuværende fagforening?
  Du kan få samme juridiske rådgivning og hjælp hos os, som du kan få ved din nuværende fagforening.
 • Kan jeg godt være medlem hos jer, når jeg arbejder som...?
  Alle lønmodtagere er velkomne hos os, og vi varetager interesserne for alle vores medlemmer. Vi er tværfaglige, så du kan blive medlem hos os uanset, hvilken branche du arbejder i.
 • Er jeg sikker på, at jeg får mine rettigheder/anciennitet med, når jeg flytter over til jer?
  Ja, det, du har ret til hos din nuværende a-kasse, har du også ret til hos os.
 • Hvornår bliver jeg flyttet over til jer?
  Er du i arbejde, bliver dit medlemskab overflyttet til os med virkning fra d. 1. i måneden efter, vi har modtaget din ansøgning. Er du ledig, sker din overflytning med et varsel på løbende måned plus en måned. Overflytningen sker med virkning fra den 1. i måneden efter, at varslet er udløbet.
 • Kommer jeg til at betale dobbelt, når jeg flytter over til jer?

  Det er muligt at være medlem af to forskellige fagforeninger samtidigt. Ønsker du ikke det, er det vigtigt, at du sender en mail til din nuværende fagforening. I mailen skal du skrive, at du ønsker udmeldelse af fagforeningen i forbindelse med din overflytning af a-kassen.

 • Hvordan får jeg Lønsikring?
  Du kan tegne Lønforsikring, så du får op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Beregn pris og bestil tilbud på Lønsikring.

Du fortjener et godt arbejdsliv

Vi er her, når du har brug for det - og vi har fokus på din trivsel
Din arbejdslyst er vigtig
Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel - både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst.
Hjælp til din trivsel
Du skal trives i dit arbejdsliv - både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet.
Styrk din kompetencer
Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.
Økonomisk og juridisk tryghed
Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus.