Få 2 måneder gratis fagforening i Krifa lige nu

Det handler om din trivsel og arbejdslyst

Bliv medlem

Vælg dit medlemskab

150 0 150 kr./md.
Husk at vælge fagforening, hvis du vil have sparring og rådgivning om karrieren samt hjælp til de udfordringer, du kan møde i dit arbejdsliv.
Husk at vælge fagforening, hvis du vil have sparring og rådgivning om karrieren samt hjælp til de udfordringer, du kan møde i dit studieliv.
Husk at vælge fagforening, hvis du vil have sparring og rådgivning om karrieren samt hjælp til de udfordringer, du kan møde i dit arbejdsliv.
505 0 505 kr./md.
OBS: Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs.
655kr./md.
Almindeligt medlemskab er for dig der er lønmodtager, efterlønsmodtager, selvstændig eller ledig på arbejdsmarkedet.
Når du er under 30 år og i gang med en erhvervsmæssig eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder, kan du få gratis medlemskab hos os.
Som nyuddannet har du en genvej til dagpengene. Du skal blot huske at melde dig ind i a-kassen som nyuddannet senest 14 dage efter, at din uddannelse er slut. Vi anbefaler også, at du gør det, selvom du ikke skal have dagpenge nu. På den måde sikrer du dig nemlig retten til at få dagpenge, hvis du bliver ledig på et senere tidspunkt.
Fagforeningen giver dig hjælp, rådgivning og sparring – både når det går op og ned i dit arbejdsliv.
OK
Fagforeningen giver dig hjælp, rådgivning og sparring – både når det går op og ned i dit studieliv.
OK
Fagforeningen giver dig hjælp, rådgivning og sparring – både når det går op og ned i dit arbejdsliv.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs – og hjælper dig med at finde et nyt job.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs – og hjælper dig med at finde et nyt job.
OK

Hvorfor er Krifa en god ide?

Vi er din livline, hvis du mangler din løn, får en arbejdsskade, eller mister job og indtægt. Men vi er mere end det. Vi er også din sparringspartner og ekspert i arbejdslyst. Har du et problem, der står i vejen for din trivsel, så hjælper vi dig. Vil du have et bedre job eller efteruddanne dig, så står eksperter også klar til at følge dig hele vejen, til du når dine mål.

Oftest stillede spørgsmål

 • Kan I hjælpe mig lige så godt som min nuværende fagforening?
  Du kan få samme juridiske rådgivning og hjælp hos os, som du kan få ved din nuværende fagforening.
 • Kan jeg godt være medlem hos jer, når jeg arbejder som...?
  Alle lønmodtagere er velkomne hos os, og vi varetager interesserne for alle vores medlemmer. Vi er tværfaglige, så du kan blive medlem hos os uanset, hvilken branche du arbejder i.
 • Er jeg sikker på, at jeg får mine rettigheder/anciennitet med, når jeg flytter over til jer?
  Ja, det, du har ret til hos din nuværende a-kasse, har du også ret til hos os.
 • Hvornår bliver jeg flyttet over til jer?
  Er du i arbejde, bliver dit medlemskab overflyttet til os med virkning fra d. 1. i måneden efter, vi har modtaget din ansøgning. Er du ledig, sker din overflytning med et varsel på løbende måned plus en måned. Overflytningen sker med virkning fra den 1. i måneden efter, at varslet er udløbet.
 • Kommer jeg til at betale dobbelt, når jeg flytter over til jer?

  Det er muligt at være medlem af to forskellige fagforeninger samtidigt. Ønsker du ikke det, er det vigtigt, at du sender en mail til din nuværende fagforening. I mailen skal du skrive, at du ønsker udmeldelse af fagforeningen i forbindelse med din overflytning af a-kassen.

 • Hvordan får jeg Lønsikring?
  Du kan tegne Lønforsikring, så du får op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Beregn pris og bestil tilbud på Lønsikring.

Du fortjener et godt arbejdsliv

Vi er her, når du har brug for det – og vi har fokus på din trivsel.

Din arbejdslyst er vigtig

Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel - både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst.

Hjælp til din trivsel

Du skal trives i dit arbejdsliv - både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet.

Styrk dine kompetencer

Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.

100 % økonomisk og juridisk tryghed

Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus.