A-kasse og forening for selvstændige

Stå stærkere som selvstændig

Din direkte adgang til fordele, økonomisk sikkerhed og professionel rådgivning.
Bliv medlem

5 gode grunde til at vælge Krifa

Økonomisk sikring
Adgang til dagpenge, hvis du må lukke din virksomhed. Desuden kan du få professionel rådgivning og kompetenceafklaring ifm. din virksomhed eller karriereskifte.
Juridisk rådgivning
Ubegrænset adgang til vores juridiske rådgivning med spørgsmål, der vedrører din virksomhed f.eks. inkasso, gældssanering, personalejura, erhvervsjura, direktør- og lejekontrakter.
Adgang til rabatter

Kontante besparelse på benzinkort og 1200 andre attraktive rabataftaler via appen Tjoose – her finder du rabatter på alt fra restaurantbesøg, shopping til oplevelser med familien.

Pension og forsikring

Som selvstændig i Krifa får du adgang til gode tilbud på pensionsordning og sundhedssikring såvel som erhverv- og privatforsikringer.

Hjælp til stress og trivsel

Få gratis psykologhjælp og rådgivning i, hvordan du forebygger og håndterer stress hos dig selv og blandt medarbejdere.

A-kasse for selvstændige i Krifa

A-kasse for selvstændige

Vil du være sikker på at få økonomisk hjælp, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed? Så er Krifas a-kasse for selvstændige til dig.

 • Dagpenge
 • Mulighed for Lønsikring
 • Professionel karriererådgivning
Krifa Selvstændige

Krifa Selvstændige

Vil du stå stærkere i alle situationer som selvstændig? Krifa Selvstændige giver dig mange af de samme fordele som Krifa Fagforening, plus en række fordele specifikt målrettet dig, som er selvstændig erhvervsdrivende.

 • Juridisk rådgivning
 • Pensionsordning gennem Danica Pension
 • Rabat på forsikringer, brændstof, oplevelser mm.
 • Hjælp til stress og trivsel

Skal jeg både have A-kasse og Krifa Selvstændige?

Bruger du dine talenter og kræfter de rigtige steder i din virksomhed? Som selvstændig er der ofte mange aspekter, som skal håndteres. Og det er ikke altid, at man har alle kompetencer til at klare det hele selv. Derfor kan det være en ekstra god idé at have en sparringspartner med på sidelinjen.

Vi har rådgivet selvstændige i mange år, og vi kender til de udfordringer og spørgsmål, der kan opstå, når man driver egen virksomhed.

 • Derfor skal du vælge A-kasse for selvstændige
  Hvordan står du økonomisk, hvis du må lukke din virksomhed af den ene eller anden årsag? Som medlem af a-kassen for selvstændige er du sikret op til 19.728 kr./md., hvis du bliver ledig. Det kan give dig sikkerhed i en situation, man ikke planlægger efter. Vi hjælper dig også med professionel rådgivning og sparring, hvis du vælger at skifte karrierevej.
 • Derfor skal du vælge Krifa Selvstændige
  Alle har sine spidskompetencer – og ingen kan være lige god til alt. Det skal dog ikke hindre dig i at udleve din iværksætterdrøm. Krifa Selvstændig er din sparringspartner, som du kan have med på sidelinjen. Du får adgang til vores virksomhedsrådgivere og juridiske eksperter, så du kan stå stærkere. Du kan betragte os som din hotline, når du er usikker på arbejdsmarkedets spilleregler, økonomi, jura eller noget fjerde.

Vælg dit medlemskab

150 0 150 150 kr./md.
(ekskl. moms)
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer i arbejdslivet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til elevpladsen eller studiejobbet.
Vælg fagforeningen, så du er sikret juridisk hjælp og sparring til de vanskelige situationer, du kan opleve i arbejdslivet som nyuddannet.
Vælg Krifa Selvstændige så er du sikret hurtig og korrekt hjælp til spørgsmål om din virksomhed og dine medarbejdere.
523 0 523 523 kr./md.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge, hvis du mister jobbet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
A-kassen sikrer dig dagpenge og hjælp til jobsøgningen, hvis du bliver ledig som nyuddannet.
Har du ikke a-kasse, kan du ikke få dagpenge ved virksomhedsophør.
673kr./md.
Med Krifa Fagforening får du en stærk støtte gennem hele arbejdslivet – både når det handler om arbejdsvilkår og din trivsel.
OK
Uanset om du er elev eller studerer, så hjælper vi dig i alle aspekter af studielivet. Få rådgivning og sparring om alt fra arbejdsvilkår, til eksamensangst og til at komme i gang med arbejdslivet.
OK
Lad os hjælpe dig godt i gang på arbejdsmarkedet – uanset om det handler om din løn, din kontrakt eller din trivsel.
OK
Din sparringspartner bl.a. indenfor HR, trivsel, inkasso og advokat og din adgang til særlige erhvervsrabatter.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig – vi hjælper dig selvfølgelig også videre til dit næste job.
OK
Du kan få gratis medlemskab af a-kassen, når du er mellem 18 - 30 år, og er i gang med en erhverv- eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig som nyuddannet – vi hjælper dig selvfølgelig også på vejen fra uddannelse til job.
OK
A-kassen sikrer dig dagpenge ved virksomhedsophør og hjælp til at komme videre i dit arbejdsliv.
OK
Slip for økonomiske bekymringer, hvis du mister dit job eller lukker din virksomhed. Prøv vores beregner og se, hvad du kan få i lønsikring.

Lønsikring

Få op til 21.000 kr. ekstra hver måned.

Din indtægt afhænger af din arbejdskraft som selvstændig. Så hvad gør du, hvis du må dreje nøglen om? Med Krifa Lønsikring slipper du for økonomiske bekymringer. Sammen med dagpenge kan du få op til 90% af din nuværende indtægt, hvis du bliver ledige.

Beregn din lønsikring