Lønsikring - mere end økonomisk tryghed


Kan du klare dig for 18.866 kr. i dagpenge om måneden?

Ellers kan Lønsikring være noget for dig. Med Lønsikring kan du forsikre dig mod nedgang i din indtægt og slippe for økonomiske bekymringer, hvis du bliver ledig.
Vil du vide mere om Lønsikring?

- lad os ringe dig op

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Kunderne fortæller

Jeg er kommet så langt i det her, at jeg ikke frygter en fyring igen. På grund af Job Coachen har jeg nu de redskaber, det kræver at komme tilbage på arbejdsmarkedet! Og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med mit nye arbejde.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Min Job Coach har taget godt hånd om mig og sørget for, at jeg er kommet ud og være synlig. Han har endda anbefalet mig på LinkedIn. Det motiverede mig enormt meget, og nu har det allerede båret frugt.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Jeg vil bestemt anbefale Lønsikring til andre. For det første er der den økonomiske tryghed, og for det andet er der samtalerne med deres jobcoach, som hjælper dig i den rigtige retning. De samtaler er simpelthen guld værd.

Christel Høeg-Andersen,

Min Job Coach fik mig op i omdrejninger igen med opdateret CV, LinkedIn, DISC-profil og en masse motivation. på grund af Job Coachen har jeg nu redskaberne til at komme tilbage på arbejdsmarkedet!

Christina Ørbech Fjerritslev,
Få professionel karriererådgivning
Overvejer du at skifte job? Vil du prøve en anden branche? Har du brug for sparring på, hvordan du positionerer dig og synliggør dine resultater? Eller har du en helt fjerde udfordring på dit arbejde? Så står Job Visions konsulenter klar med professionel rådgivning til dig, der har tegnet Lønsikring i Krifa Forsikring A/S. Når du har Lønsikring, tilbyder vi dig to samtaler årligt.

Kom hurtigt videre...

Mål din arbejdslyst med GAIS
og få hjælp til bedre trivsel.
Med GAIS kan du på ca. 9 minutter måle din arbejdslyst.