En tværfaglig a-kasse og fagforening

En tværfaglig a-kasse og fagforening

Dig i fokus - ikke dit fag.
Måske har dine forældre og bedsteforældre arbejdet det samme sted det meste af deres arbejdsliv, men i dag hører livstidsansættelserne fortiden til.

Der er dukket en større mangfoldighed i ansættelsesformer op på det danske arbejdsmarked - fx korttidsansættelser, projektansættelser, freelancere, vikarer og endda nul-times-kontrakter, hvor du ikke er garanteret et fast antal arbejdstimer.  

Det moderne arbejdsmarked

Arbejdsmarkedets stadig større krav til dig om fleksibilitet og omstillingsparathed betyder, at en tværfaglig a-kasse og fagforening aldrig har været mere relevant for dig.

Du får  i endnu højere grad brug for en a-kasse og fagforening, der kan oversætte dine kompetencer til nye muligheder på et arbejdsmarked under konstant forandring. Og tværfaglig betyder netop, at vi hjælper dig – uanset dit fag og din uddannelse.

Det handler om dig - ikke bare om reglerne

Tværfaglig - interview med Henriette - pædagog fyret under sygemelding

Jeg har været meget tryg ved den hjælp, jeg har fået. Når man snakker med Krifa, så handler det ikke bare om regler. De går altid op i, hvordan jeg har det og de ting, som ligger rundt om.

- Henriette Løgstrup Nielsen, pædagog Læs Henriettes historie
Billede af lagermedarbejder Mihai Gheorghiu

Medarbejderen ved Krifa var meget hjælpsom og faglig dygtig. Jeg følte fuldstændig, at han forstod den situation, jeg stod i, og jeg havde slet ikke forventet at få så meget hjælp, som jeg fik.

- Mihai Gheorghiu, Lagermedarbejder Læs Mihais historie
Portrætfoto af Cecilie Sandfeld

Jeg bliver ofte overrasket over, hvor meget hjælp der egentlig er at hente i Krifa. Generelt synes jeg, at Krifa er gode til at se på det hele billede. Ringer man ind om én ting, så bliver man også hjulpet på vej med noget andet. De opsnapper ens behov, og det er virkelig rart.

- Cecilie Sandfeld Vestergaard, nyuddannet Læs Cecilies historie
Foto af brolæggerlærling Michael Staal Therkildsen

Jeg synes, at Krifa havde en god forståelse for min situation og mit fag. Jeg kunne spørge om alt, og de kunne hjælpe mig med det hele.

- Michael Staal Therkildsen, Brolæggerlærling Læs Michaels historie
Portræt af Camilla Bomholt Poulsen

Krifa hjalp mig med, hvordan jeg skulle forholde mig, og hvad jeg skulle gøre. Jeg fik også tilbudt at tale med en psykolog, hvilket, jeg slet ikke vidste, var noget, man kunne få i Krifa – og det synes jeg, er et megagodt tilbud.

- Camilla Bomholt Poulsen, pædagogmedhjælper Læs Camillas historie

Bliv rystet til fremtiden med Krifa i ryggen

Du arbejder sandsynligvis ikke med det samme om ti år, som du gør i dag. Med Krifa som din sparringspartner, får du den viden og de redskaber, du skal bruge for løbende at holde dig relevant for arbejdsmarkedet. 

Vi kender det danske arbejdsmarked

Med 185.000 medlemmer inden for forskellige fag og brancher, har vi et solidt kendskab til det danske arbejdsmarked og ikke kun isoleret til en enkelt branche – så vi kan helt sikkert også hjælpe dig lige der, hvor du er i dit arbejdsliv.

Vi er også eksperter i danskernes arbejdslyst

Siden 2015 har Krifas Videnscenter for God Arbejdslyst nemlig undersøgt, hvordan vi bedst styrker danskernes trivsel og arbejdslyst - for den enkelte, på arbejdspladserne og i samfundet. Og den viden bruger vi hver dag til at sætte fokus på dig og din trivsel.

Få mere ud af dit arbejdsliv med Krifa som sparringspartner

Tværfalig - kvinde

Én a-kasse og fagforening gennem hele arbejdslivet.

Når du har den samme a-kasse og fagforening igennem arbejdslivet, får du en a-kasse og fagforening, der kender dig, dine muligheder og dine drømme for fremtiden. Og det giver tillid og tryghed.

Styr på dine rettigheder

Du kan få brug for en fagforening, når du mindst venter det! Og med Krifa får du en fagforening, der har et solidt kendskab til det danske arbejdsmarked, og som derfor kan hjælpe dig - uanset hvad du arbejder med.

Sparringspartner på hele dit arbejdsliv

Uanset om ved du, hvad du vil med dit arbejdsliv, eller du har svært ved at stille skarpt på, hvad du egentligt drømmer om, bruger vi vores viden om arbejdsmarkedet og hjælper dig med alt fra kompetenceafklaring og brancheskift.

Fokus på din trivsel

I Krifa hjælper vi dig ikke kun med reglerne. Vi ved, hvad der skal til, for at du trives på din arbejdsplads. Og har du brug for det, kan du fx få op til tre samtaler med en af vores erhvervspsykologer eller en psykoterapeut.

Læs beretninger fra nogle af de medlemmer vi har hjulpet