Forside/ Kurser/ Kursus beskrivelse
Forside/ .../ Kursus beskrivelse

Kursus- og uddannelsesmuligheder som jobsøgende

Søren Hybschmann
04-09-2019
10:00 - 11:00
Webinar
-
Afviklet
Tilmeldingsfrist: 04-09-2019

Kursus eller uddannelse i tankerne?

I Krifa er vi optaget af hele dit arbejdsliv og her er uddannelses- og kursusvalg et vigtigt element. Dette webinar er til dig, der går og overvejer mulighederne for kurser eller uddannelse mens du er jobsøgende. Du vil blive informeret om, hvad uddannelsessystemet tilbyder og hvilke økonomiske muligheder der er.

Kursus eller uddannelse som dagpengemodtager

Til dette webinar hører du mere om uddannelsessystemet, hvordan det er bygget op og hvordan du kan få penge til din uddannelse som ledig dagpengemodtager. Det kan være via ordningen 6 ugers jobrettet uddannelse eller ordningen Uddannelsesløft, der kan være vejen til en erhvervsuddannelse for voksne. Et webinar, der primært henvender sig til dig, der har en erhvervsuddannelse eller en kort videregående uddannelse, men også dig der aldrig er kommet i gang med drømmeuddannelsen.

Generelt om webinar

Et webinar er et online foredrag, som du kan følge fra stuen, sommerhuset eller caféen. Rent teknisk kan alle være med. Du skal blot have en computer, tablet eller smartphone med adgang til internettet. Vi sender dig et link, som du skal bruge, når webinaret finder sted - det kunne ikke være lettere.

Undervejs i webinaret kan du se og høre oplægsholderen og også chatte med ham/hende plus de øvrige deltagere.

Skynd dig at opleve et webinar – meld dig til allerede i dag