Kom til LEGOLAND med rabat
Forside/ Medlemstilbud/ LEGOLAND®
Forside/ .../ LEGOLAND®

Få 30 % rabat til LEGOLAND® som medlem af Krifa

LEGOLAND® siger tak for din opbakning i sæson 2020 og glæder sig til at byde dig og din familie velkommen igen til et sjovt og spændende 2021.

LEGOLAND® siger tak for din opbakning i sæson 2020 og glæder sig til at byde dig og din familie velkommen igen til et sjovt og spændende 2021.

Her åbner vi nemlig op for THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets sofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE world universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight. Bekæmp LEGO® DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle, når du bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt. Mærk suset i maven i det regnbuefarvede tårn, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty’s ansigtsudtryk og humør hurtigt ændrer sig fra glæde og vrede til søsyge, når du bevæger dig op og ned i forlystelsen. Du kan også lege i det store rumskib, Benny’s Playship, der er udformet som én stor legeplads med legetårn og sjove rutsjebaner.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

LEGOLAND åbner igen d. 27. marts tom. d. 31. oktober 2021. Billetsalget til sæson 2021 åbner d. 1. februar.