Kom til LEGOLAND med rabat
Forside/ Medlemstilbud/ LEGOLAND®
Forside/ .../ LEGOLAND®

Få 30 % rabat til LEGOLAND® som medlem af Krifa

 Myndighederne har givet grønt lys til at åbne LEGOLAND, og derfor er vi helt vildt glade for at kunne fortælle, at LEGOLAND åbner den 8. juni tom. d. 15. november 2020.

Som medlem af Krifa får du igen i år rabat på entrébilletter til LEGOLAND®. Du sparer hele 30 % på entrébilletter, når du bestiller dem online.

Info om coronavirus

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte.

Der vil være skilte med informationer til vores gæster i LEGOLAND, men vi råder alle til at orientere sig i FAQ på LEGOLANDs hjemmeside om, hvordan man skal forholde sig før og under sit besøg i LEGOLAND. Af sikkerhedsmæssige hensyn vil nogle forlystelser være lukkede i starten, og man kan altid finde en opdateret oversigt i FAQ’en.

VIGTIGT - Billetter skal købes online, og gæster med Sæsonpas/fribilletter skal booke besøg.

I forbindelse med åbningen af LEGOLAND beder vi alle vores gæster om at købe billet online før deres besøg. Det vil ikke være muligt at købe billet ved ankomst til LEGOLAND. Alle gæster med Sæsonpas/fribilletter skal reservere deres besøg inden ankomst. Vi åbner op for bookingen den 26. maj kl. 10.00.

Der vil være en begrænsning i antallet af gæster, og derfor vil man kunne opleve både med Sæsonpas og ved køb af billetter, at der kan være dage, hvor der ikke er plads til flere gæster. Overnattende gæster er altid garanteret adgang til LEGOLAND.

The LEGO® MOVIE™ World åbner først i 2021

Åbningen af The LEGO® MOVIE™ World er udskudt til 2021. Desværre har coronakrisen betydet, at vores udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år.

Vi ved, at I havde glædet jer lige så meget som os, og vi beklager meget, at I må vente lidt endnu med vores store nyhed. Vi lover, at det hele er færdigt til 2021, og vi lover også, at det bestemt er værd at vente på.

Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og – tider.