Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Arbejdslyst/ Et arbejde der giver mening
Forside/ .../ Et arbejde der giver mening
Mand står i grøntafdelingen

Et arbejde der giver mening

Når det vi laver, giver mening for os personligt, så påvirker det nemlig direkte vores trivsel og engagement. Men hvordan bliver vi bedre til at få stillet skarpt på hvad der giver mening for det enkelte individ?
 
Ikon podcast
Konsulent
Thomas Munk-Osmundsen

At udføre et arbejde, der giver mening – og har et klart formål – har afgørende betydning for vores arbejdsglæde og arbejdslyst.

Men hvordan kan vi så hver især fylde vores hverdag med mere mening? Og sætte ind de rigtige steder? Jeg taler med Mads Bab, der fortæller om, hvad der er på spil. Du kan lytte med og få hans bedste råd. Hør bl.a. hvorfor det er så vigtigt at fokusere på mening i arbejdslivet og at stille skarpt på ens kerneopgaver. Og hvordan vi skal lære at bruge vores styrker, så vi med tiden kan få det som en fisk i vandet.

Mads Bab har gennem 10 år arbejdet med personlig udvikling og udvikler løbende værktøjer, der anvendes af virksomheder, skoler, vejledere og konsulenter i Danmark og udlandet. Han har en master i anvendt positiv psykologi og er stifter og direktør i virksomheden Gnist – og så er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse