Du bliver præsenteret for nye værktøjer og ideer til, hvordan du kan få en bedre balance imellem arbejde og fritid – i en tid, hvor mange oplever, at arbejde og fritid flyder sammen.
Forside/ Inspiration/ Hjælp til stress/ Få en bedre balance i dit arbejdsliv
Forside/ .../ Få en bedre balance i dit arbejdsliv

Få en bedre balance i dit arbejdsliv

I denne podcast bliver du præsenteret for værktøjer og ideer til, hvordan du kan få en bedre balance imellem arbejde og fritid – i en tid, hvor mange oplever, at arbejde og fritid flyder sammen.
Ikon podcast
Konsulent
Jacob Fabricius

Mange mennesker oplever i højere grad, at arbejdslivet presser sig på i fritiden, og at det derfor bliver sværere at adskille arbejde fra fritid. For en stor del af danskere resulterer det i følelsen af aldrig at have fri og er derfor en mulig kilde til stress. Men hvordan bliver jeg bedre til at finde min balance? 
 
Få et bud på det her af Helle Rosdahl Lund, som er ekspert inden for work-life-balance. Du bliver præsenteret for nye værktøjer og ideer til at få en bedre balance mellem arbejde og fritid. 

Læs mere om Work-life-balance på Helle Rosdahl Lunds hjemmeside: cbaf.dk

Læs også artiklen om, hvorfor det var lettere at finde balancen for 50 år siden.


Føler du dig stresset?
 Krifas stressfri-forløb får du hjælp til at arbejde med den stress, du oplever og genfinde balancen. Forløbet er et professionelt online forløb med videoer og værktøjer, som du kan tage hjemme fra sofaen.

Dette kan også have din interesse