Se et eksempel på et Stressfri-modul

Stressfri er opbygget af ni moduler med tilhørende øvelser, som du får tilsendt på mail. Her kan du se et eksempel på, hvordan et modul i Stressfri kan se ud.

I eksempel-modulet her sætter vi fokus på, hvordan du kan prioritere din energi -  og giver dig konkrete ideer til, hvad du kan gøre for at få det bedre. Når du har set videoen, kan du kaste dig ud i øvelsen nedenfor, hvor du kan afklare, hvad der stresser dig.

Hvis du åbner dokumentet i Adobe Acrobat Reader 10 eller nyere, kan du skrive direkte i det og gemme det på din computer.

Download Adobe Acrobat Reader

 

Ønsker du sideløbende at benytte dig af samtaler med Krifas stress- og trivselskonsulenter, forudsætter det, at du er medlem af Krifa Fagforening. Meld dig ind og book din første samtale med det samme.

Få dit eget Stressfri-forløb

Nu har du set et eksempel på, hvordan Stressfri fungerer. Vil du tilmeldes Stressfri? Så læs mere om forløbet og tilmeld dig lige her.

Få en samtale om stress

Krifas psykologer og psykoterapeuter sidder altid klar til at tage en snak med dig. De kan rådgive dig i alt fra, hvordan du forebygger stress, til hvad du skal gøre, hvis du bliver ramt af stress eller har en pårørende, der er det.

Samtalerne kræver at du er medlem af Krifa Fagforening. Bliv medlem her.

Du kan læse mere om samtalen eller booke direkte herunder.