Person ser nedtrykt på sin mobiltelefon

Stresstest

Tag Krifas online stress-test og få en hurtig indikation på, om du er stresset. Du får også gode råd og værktøjer til, hvad du kan gøre, hvis du er stresset.

Har du tegn på stress?

Find ud af det ved at tage stresstesten. Den giver dig et billede af, hvor dit stressniveau ligger.

I testen skal du svare på, om du inden for de sidste fire uger, har oplevet symptomer på stress. Ud fra dine svar får du et tal som indikerer dit stressniveau og konkrete råd til, hvad du kan gøre ved den stress, du oplever.


Tag stresstesten

Hvad viser stresstesten?

Når du har svaret på alle spørgsmålene i testen, får du tildelt en stress-score mellem 0 og 130, der indikerer, hvor dit stressniveau ligger. Det kan fx være et af de her resultater:

  • Lavt stressniveau

    Det tyder ikke på, at du er stresset. Men det er rigtig godt, at du er opmærksom på dit stressniveau – for på den måde forebygger du også stress.

  • Mellem stressniveau

    Der er forhold på din arbejdsplads eller i dit privatliv, som udgør en for høj belastning for dig. Det kan være en eller flere ting, som spiller ind på din trivsel.

  • Højt stressniveau

    Ud fra de symptomer, du har angivet, og hvor ofte de forekommer, tyder det på, at du oplever en meget høj stressbelastning.

Du får anbefalinger ud fra dit stressniveau

Når du tager vores online stress-test, får du ikke kun et tal. Ud fra din stress-score foreslår vi også konkrete tiltag og værktøjer, som kan hjælpe dig med at tackle din stress ud fra dit aktuelle stressniveau.

Indikerer testen, at du er stresset, tilbyder vi alle – også dig der ikke er medlem – adgang til vores professionelle online forløb, Stressfri, som gennem videoer og øvelser hjælper dig med at håndtere din stress. Her finder du også særlig stresshjælp til unge, pårørende og forebyggelse af stress.

Som medlem af Krifa Fagforening har du også adgang til professionel rådgivning fra vores psykologer og psykoterapeuter og adgang til vores stress-webinarer.

Stresstesten viser et øjebliksbillede

Vær opmærksom på at resultatet kun er et pejlemærke og viser et øjebliksbillede. Vi anbefaler derfor at du tager testen igen efter 14 dage, for at se om dit stressniveau stiger eller falder over tid. Det er derfor også en god ide at notere din stress-score, eller vælger at få den tilsendt på mail, så du kan gå tilbage og sammenligne næste gang du tager testen.


Få hjælp til at tackle stress

Hvis stresstesten har bonnet ud, er det vigtigt at du tager vare på dig selv og håndterer den stress du oplever. I Krifa har vi udviklet en række værktøjer til at hjælpe dig med dette.


Hør hvordan andre har håndteret stress

Vi har samlet en række historier fra medlemmer der har oplevet forskellig grad af stress. Læs eller lyt med, og få inspiration til hvordan man kan arbejde med sin stress.


Meld dig ind i Krifa og få hjælp til hele dit arbejdsliv

Som Krifa-medlem har du ikke bare professionel rådgivning og støtte i ryggen, hvis du bliver ramt af stress. Vi hjælper dig med alt fra lønforhandling og konflikthåndtering til efteruddannelse og kompetenceudvikling. Så du kan få god arbejdslyst – uanset hvad du laver.