Person ser nedtrykt på sin mobiltelefon

Er jeg stresset? Tag en stresstest

Tag vores stresstest online og få en idé om dit stressniveau. Du får også gode råd og værktøjer, der matcher din situation og oplevelse af stress.

Har jeg stress? Stresstesten hjælper dig med at finde et svar 

Når du bliver stresstestet, får du konkret hjælp til at finde et svar på, om du udviser tegn på stress.

Vores stresstest samler det fulde billede af dine symptomer på stress. Du bliver spurgt til din oplevelse af både fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer inden for de sidste fire uger.

Stresstesten af udviklet af vores psykologer og psykoterapeuter, som dagligt støtter vores medlemmer med professionel hjælp til stress og trivsel.

Stresstesten tegner et billede af dit stressniveau 

Ud fra dine svar får du en samlet stressscore. Det er den, der giver en indikation på, om du er stresset eller ej. Scoren i vores stresstest kan være alt mellem 0 og 130.

Stressscoren kan vise et af disse resultater:

  • Lavt stressniveau

    Det tyder ikke på, at du er stresset. Men det er godt, at du er opmærksom på dit stressniveau. På den måde kan du holde øje og bedre forebygge stress.

  • Mellem stressniveau

    Du udviser tegn på stress. Der kan være faktorer i dit arbejds- og/eller privatliv, som belaster dig. Det kan være en enkeltstående stressfaktor. Eller det kan være flere, der tilsammen udgør stressbelastningen og påvirker din trivsel.

  • Højt stressniveau

    Du oplever tilsyneladende flere hyppige symptomer på stress. Det tyder på, at du oplever en høj stressbelastning, der også kan påvirke din trivsel negativt.

Tag vores stresstest

Hold øje med stressniveauet – tag vores stresstest igen 

Vores stresstest fortæller noget om dit stressniveau inden for de sidste fire uger. Du kan overveje, om du bør tage testen igen efter 14 dage.

På den måde kan du holde øje med dit stressniveau. Stiger eller falder det? Det kan gøre det lettere at sætte hurtigt ind, hvis dit stressniveau stiger.

Noter gerne din stressscore, eller få den tilsendt på din mail. Så kan du straks sammenligne resultaterne med hinanden.

Få konkrete anbefalinger ud fra dit stressniveau 

Du bliver ikke bare efterladt med en stressscore, når du tager vores stresstest online. Du får også konkrete værktøjer til at tackle den stress, du oplever. Redskaberne til at håndtere stress er nøje sammensat ud fra det konkrete stressniveau og er derfor målrettet din situation.

Professionel hjælp til at tackle stress

Tyder vores stresstest på, at du kan være stresset? Så er der heldigvis professionel hjælp at hente.

Vores stressteam af psykologer og psykoterapeuter har udviklet en række værktøjer til at håndtere stress.

De kan være med til at give dig et bedre overblik over, hvad der belaster dig. På den måde kan det blive lettere at få øje på de rette handlemuligheder, der kan genskabe balancen i din dagligdag.

Jeanette tacklede stress med samtaler og redskaber

Da et massivt arbejdspres til sidst blev for meget for 39-årige Jeanette, mærkede hun stress på egen krop. Hjertebanken, koncentrationsbesvær og søvnproblemer var nogle af de stresssymptomer, som indikerede et højt stressniveau.

Hos en af vores psykologer fik hun rådgivning til at arbejde sig tilbage til trivsel og balance. I flere stress- og trivselssamtaler fik hun den nødvendige hjælp til at finde kernen i stressbelastningen, og hvordan hun med de rette værktøjer kunne ændre sin situation.

Særligt afspændingsøvelser til at skabe ro i krop og tanker blev effektive redskaber i Jeanettes stresshåndtering.

“Jeg følte mig lyttet til. Krifas psykolog Christina supplerede og fulgte op. Hun havde en unik evne til at lægge mærke til detaljerne i det, jeg sagde. Jeg fik brugbare værktøjer, og så har tiden også været en kær ven for mig.”

Få hele Jeanettes stresshistorie.