Mestringshjulet er et værktøj til at komme hele vejen rundt om dine kompetencer.

Styrk dine medarbejderes kompetencer

Det at kunne mestre sit arbejde handler om at have gode faglige, personlige og sociale kompetencer. Mestringshjulet stiller skarpt på alle tre områder. Brug hjulet til at øge dine medarbejderes oplevelse af at mestre deres arbejde, men også til at sætte mål for de kompetencer, som du gerne vil styrke hos dem.

Er du medarbejder kan du også bruge værktøjet – se hvordan.


Sådan kan I bruge Mestringshjulet

Du kan bruge mestringshjulet i en samtale mellem dig og din medarbejder, hvor I stiller skarpt på medarbejderens faglige, personlige og sociale kompetencer. Medarbejderen kan med fordel udfylde første side af værktøjet på forhånd som forberedelse til samtalen, så I får afklaret, hvad der er vigtigst at tage fat på. Hvordan din medarbejder kan udfylde hjulet, kan du læse mere om, når du downloader Mestringshjulet.
I kan også bruge værktøjet som udgangspunkt for en snak om, hvilke mål medarbejderen har for udvikling af sine kompetencer, og hvordan de kan nås.

Mestringshjulet kan også bruges som en del af MU-samtalen eller i mere uformelle samtaler. For eksempel kan I sammen blive enige om 2-3 områder, som I vender under en hurtig walk-and-talk.

Få meget mere inspiration til MU-samtalen.

Brug for at vende dine udfordringer?

Vores virksomhedskonsulenter sidder klar til at sparre med dig om dine udfordringer og overvejelser omkring udvikling af dine medarbejdere.