Forside/ .../ Hjælp til stress og trivsel

Hjælp til stress og trivsel

Trives du ikke, med det du laver, føler du dig stresset, eller kniber det med balancen mellem arbejdsliv og privatliv? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Tal med en jobtrivselskonsulent

Som medlem af Krifa Selvstændige, har du altid mulighed for at få en jobtrivselssamtale med en af vores jobtrivselskonsulenter. Det foregår over telefon, når du har tid. Formålet med samtalen er, at vi sammen får skabt klarhed over din situation og får afklaret, hvilke muligheder du har for at gøre noget ved din situation og genfinde bedre trivsel og arbejdslyst.

Samtalen er ikke et alternativ til lægebehandling eller et forløb hos en psykolog. Samtalen er et tilbud til dig om hjælp til selvhjælp.

Ring til os på 7227 7227, så aftaler vi sammen en tid for en samtale. Du kan også sende os en mail med navn og telefonnummer på selvstaendige@krifa.dk, så vil vi kontakte dig.

Stressfri

Som selvstændig er der mange ting, der skal tages stilling til. Alt lige fra momsindberetning og ordrehåndtering til planlægning af kalenderen.

Derfor har du måske oplevet at miste overblikket eller glemme en vigtig dato. Det oplever alle i ny og næ, men bliver det mere reglen end undtagelsen, er du måske stresset. Stress kan ramme alle - og er du ikke selv ramt, kender du måske en, der er.

Ta´stress-testen
På bare 2 minutter kan du teste dit stressniveau og blive klogere på, hvad du kan gøre.

Stressfri-forløbet

Når du gennem stresstesten er blevet klogere på din egen situation, dukker der helt sikkert nogle spørgsmål op. Derfor har vi udviklet værktøjet Stressfri, som er et professionelt og skræddersyet værktøj til dig, der gerne vil arbejde med stress – hvad enten du selv er stresset, kender en stressramt eller ønsker at forebygge stress. 

I forløbet får du konkrete råd og øvelser til, hvordan du arbejder med stress ud fra din situation, og løbende vil du få samtaler med en stresskonsulent, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Forløbet består af:

  • Videoer med undervisning og konkret hjælp.
  • Redskaber og øvelser, der hjælper med at mindske stressen.
  • Løbende samtaler med Krifas stresskonsulenter. (Gælder kun, hvis du er kunde i Krifa Selvstændige eller Krifa Fagforening)

Forløbet er udviklet til Krifas fagforeningskunder. Derfor er sprogbruget rettet mod en lønmodtager-arbejdsgiver-situation. Kan du som selvstændig se bort fra fra dette, er vi overbevist om, at du også vil få meget ud af at følge forløbet og få samtalerne med vores stresskonsulenter. Du er altid velkommen til at prøve det af. 

Læs mere om Stressfri og tilmeld dig forløbet


Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.