Forside/ Om Krifa/ Job i Krifa/ Elev i Krifa
Forside/ .../ Elev i Krifa

Elev i Krifa

Vi ansætter hvert år et hold kontorelever med administration som speciale.

elev

Bliv kontorelev i Krifa – og få God arbejdslyst med i rygsækken

Har du lyst og mod til at blive kontorelev i en af Danmarks største a-kasser og fagforeninger, som viser vejen for branchen i fremtiden? Brænder du som os for at give medlemmer og kollegaer en højere grad af god arbejdslyst igennem dit faglige og personlige engagement? Og er vores mission, vision og kristne værdigrundlag noget som matcher dine ambitioner og den person, som du er? 

Så har du og Krifa måske en fremtid sammen, og vi ser frem til at høre fra dig. 

I Krifa har vi mange års erfaring med at uddanne dygtige kontorelever, og heldigvis er der også mange af vores elever, som efterfølgende bliver i Krifa i mange år. 

Vi søger 7 elever til kontoruddannelsen med administration som speciale. Elevpladserne er fordelt rundt i landet og er med start 1. september 2019.
 

Få en spændende hverdag med fokus på God arbejdslyst og gode kundeoplevelser

Du vil få en spændende og alsidig hverdag og uddannelse, hvor mødet med det enkelte menneske er det helt centrale i alt, hvad vi gør. 
Du møder medlemmer og kollegaer fysisk, på telefon og digitalt, og afhængig af, hvor du bliver ansat, løser du en bred vifte af opgaver, som hjælper dem videre i deres arbejdsliv.
Som elev i Krifa er du ligestillet med alle andre kollegaer, og derfor gi´r vi dig alle de faglige udfordringer og alt det ansvar, som du efterspørger og kan bære. Samtidig med at vi godt ved, at du er elev. Men det er den måde, som vores elever vokser på fagligt og personligt. 

Det forventer vi af dig:

  • Du er ambitiøs og vil noget med din faglige og personlige udvikling. Dit skoleforløb viser det!
  • Du trives med at møde mange mennesker og gør det med smil og empati – hver gang!
  • Du bidrager til at skabe gode relationer uanset, hvem du møder.
  • Du er initiativrig og kan li’ at tage ansvar.
  • Du har lyst til og flair for salg.
  • Du er god til at formulere dig i tale og skrift.
  • Du har flair for at tilegne dig og anvende IT-værktøjer.

Vi søger elever følgende steder i landet:

Vi er kun interesseret i din ansøgning, hvis du allerede nu opfylder de formelle krav – jfr. Erhvervsuddannelsesreformen 2015 – for at kunne påbegynde hovedforløbet på kontoruddannelsen for administration eller advokatsekretær. Hvis du  er i tvivl, så kontakt den lokale erhvervsskole!

Vi forventer, at du i din ansøgning og i dit CV knivskarpt og med eksempler fortæller os: Hvorfor søger du en elevstilling i netop Krifa? Hvad er det unikke ved netop dig? Hvordan vil DU være med til at leve vores mission og vision om god arbejdslyst og det kristne livs- og menneskesyn ud i hverdagen?

Følg os på sociale medier

Følg os på Instagram og Twitter, hvor vi hedder @krifadk, og på facebook.com/krifa. Tjek også #elevikrifa på Instagram.

 

Ansøgning

Som led i ansøgningen vil du blive bedt om at forholde dig til hvorfor du søger ansættelse i en organisation, der bygger på det kristne livs- og menneskesyn. Vi modtager kun ansøgninger online via vores rekrutteringssystem på krifa.dk/elev

Ansøgningsfrist: Søndag d. 31/3
Samtaler: Afholdes fra uge 13 og frem
Arbejdstid: 37 timer
Tiltrædelse: 1. september