Ledige stillinger


Her kan du se alle aktuelt opslåede jobs i Krifa. Se, om vi søger netop én som dig.

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket

Send os en uopfordret ansøgning

Er du en af de allerbedste på dit felt? Kan du ikke finde dit drømmejob blandt de opslåede stillinger? Så send os en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende kompetente medarbejdere til vores afdelinger i hele landet. 

Skriv hvorfor du brænder for at skabe god arbejdslyst, hvorfor du ønsker at arbejde i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn, og hvad dit drømmejob er. Så er det måske dig, vi ringer til, næste gang vi mangler en medarbejder med dine kvaliteter. 

Vi er på udkig efter højt kvalificerede medarbejdere, der som os brænder for at give medlemmer og kolleger en højere grad af god arbejdslyst igennem deres faglige og personlige engagement. Vi har stillinger som jobkonsulenter, kundekonsulenter, a-kassekonsulenter og juridiske konsulenter i hele landet. Stillinger i stabs- og støttefunktioner er på vores hovedkontor i Aarhus. 

Når du søger uopfordret, skal du vælge hvilke jobområder du er interesseret i – samt hvor i landet. Vi skal også vide, om du søger studiejob, praktik, fleksjob – eller en alm ansættelse. Endelig skal du skrive dit forventede lønniveau samt begrundelse for at søge ansættelse i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. 
Søg uopfordet hos Krifa

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Sådan behandler vi din ansøgning 

Når vi modtager din ansøgning, forholder vi os til, om der i løbet af det kommende halve år kan opstå en jobmulighed, som matcher dine ønsker og kvalifikationer. Hvis vi vurderer det kan blive aktuelt, gemmer vi din ansøgning i op til seks måneder. Øvrige ansøgere modtager et afslag og slettes i vores jobbank. Bemærk, at der kan gå 3-4 uger fra vi modtager en ansøgning til vi har vurderet den. 

Selv om vi har en uopfordret ansøgning liggende fra dig, opfordrer vi til, at du fortsat holder øje med relevante ledige stillinger hos os, og sender en målrettet ansøgning når vi slår en stilling op, som matcher dine ønsker og kompetencer.