Når du søger job i Krifa

Når vi skal besætte en ledig stilling, vurderer vi allerførst, om stillingen skal opslås, eller om vi vurderer, at stillingen med stor sikkerhed vil blive besat af en intern kandidat. I langt de fleste tilfælde vælger vi at slå stillingen op – også selv om vi måske kan have den rette kandidat et andet sted i organisationen.

Ansættelsesprocessen i Krifa

Sådan foregår ansættelsesprocessen

Eksterne jobopslag opslåes altid på vores egen hjemmeside og på jobindex. Stillingerne skal altid søges direkte i vores rekrutteringssystem – fra det link der er i selve opslaget. Når du har sendt din ansøgning, modtager du automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget den.

Normalt vil der være en ansøgningsperiode på ca 14 dage, og i denne periode læser vi løbende ansøgninger igennem efterhånden som de kommer ind.

 

Samtaler, test og referencer

Selve ansættelsesforløbet tilpasses den aktuelle stilling, antallet af ansøger mv.

Som udgangspunkt vil vi afholde indledende samtaler – typisk online – med de ansøgere, som bedst matcher de kompetencer vi leder efter. Ved de indledende samtaler er det ofte en HR-konsulent eller nogle af de kommende kolleger du vil møde. Det varierer, om vi holder de indledende samtaler løbende eller efter ansøgningsfristens udløb, men det vil normalt fremgå af opslaget.

Efter ansøgningsfristens udløb og afholdelse af de indledende samtaler vil vi endeligt udvælge de ansøgere, som vi inviterer til en fysisk samtale. I de fleste tilfælde vil vi udvælge de 3-5 ansøgere, som vi bedst kan se i stillingen til de indledende samtaler. I samtalen deltager den ansættende chef – og derudover vil der deltage enten en HR-konsulent, en chefkollega eller en medarbejder.

Inden samtalen vil vi normalt bede ansøgeren om at udfylde en E-stimate personprofilanalyse, som vi bruger ifm. samtalen. Du får link til analysen tilsendt på mail, og derefter udfylder du analysen online. Du vil enten få en tilbagemelding fra en chef eller en HR-konsulent, som er certificeret i brug af E-stimate personprofilanalysen, ifm. samtalen eller på telefon forud for samtalen.

Afhængigt af stillingen kan samtaleforløbet desuden indeholde et eller flere af flg elementer: Caseløsning med forberedelse hjemmefra, caseløsning uden forberedelse, IT-test, kognitiv test, medlyt hos eksisterende medarbejder mv.

Efter samtalerne vil vi bede om referencer; Det foregår elektronisk, hvor du bliver bedt om at angive referencepersoner, som efterfølgende bliver bedt om at udfylde et referenceskema.

Normalt vil vi først sende afslag ud til de resterende ansøgere, når vi har fundet vores nye kollega og der er lavet en aftale om ansættelse.