Tilbud om unik pensionsordning og sundhedsforsikring som medlem i Krifa Selvstændige

Pensionsordning med mange fordele

Som medlem af Krifa Selvstændige kan du få en skræddersyet pensionsaftale samt sundhedsforsikring på helt unikke vilkår gennem Danica Pension. Og har du medarbejdere, kan de få det samme.
Vi har gjort det nemt for dig og forhandlet en helt unik pensionsordning på dine vegne med Danica Pension.

Skræddersyet pensionsaftale

Du får en skræddersyet pensionsaftale som sikrer dig en god pensionsordning med fordelagtige forsikringer, der dækker dig og din familie, hvis uheldet er ude. Har du medarbejdere, kan de også få adgang til ordningen på samme vilkår, hvilket er en gode ud over det sædvanlige.

Et unikt tilbud til mindre virksomheder

Det kan være dyrt at få lavet en pensionsordning som mindre virksomhed, hvis du står alene. Derfor har vi, på vegne af vores selvstændige medlemmer, forhandlet en favorabel aftale med Danica Pension. Det kan vi gøre fordi, vi efterhånden er rigtig mange i Krifa Selvstændige.

Tryghed gennem hele livet

Danica arbejder for at give dig og dine medarbejdere tryghed til at leve det liv, I ønsker, når I går på pension. De er også ved jeres side, imens I er på arbejdsmarkedet, og livet måske ikke går som ønsket - fx ved at give god og rettidig behandling, hvis I skulle blive syge.

Få en uforpligtende snak

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan ordningen kan dække dig, dine medarbejder og jeres familie? Udfyld formularen, så ringer en pensionsrådgiver fra Danica Pension til dig.

Jeg vil gerne tale med en rådgiver om en pensionsordning til:

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Derfor er pensionsordningen gennem Danica
en rigtig god investering

 • Personlig konsulent
  Du får én rådgiver, som sætter sig ind i din situation, og som er opmærksom på dine skiftende livsfaser. Det betyder også, at du får besked, når det er tid til at tilpasse din ordning. På den måde, kan du have ro i maven i en travl hverdag.
 • Sikring af dig og dine efterfølgere
  Skulle du helt eller delvist miste erhvervsevnen, så er du økonomisk dækket ind. Det samme gælder ved dødsfald, hvor forsikringen hjælper dine nærmeste til at komme videre på en økonomisk forsvarlig måde.
 • Sikring hvis du bliver syg
  Bliver du eller en medarbejder syg, bliver I hurtigt taget hånd om med den rette indsats og behandling, så I hurtigt kan komme tilbage til familie og arbejde. For din virksomhed kan det medvirke til at reducere det produktionstab, der kan forekomme, hvis en medarbejder er syg i en længere periode.
 • Din pension er godt investeret
  Din og dine medarbejderes pensionsopsparing bliver investeret, så den passer til jeres individuelle behov – fx i forhold til, hvornår I ønsker at gå på pension, og hvor risikovillige I er. Investeringerne tager hensyn til bæredygtighedsforhold med henblik på at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Ikke medlem?

Meld dig ind i dag og få adgang til pensionsordningen og alle øvrige fordele du får som medlem af Krifa Selvstændige.