Hjælp til stress og trivsel

Trives du ikke med det du laver, føler du dig stresset, eller kniber det med balancen mellem arbejdsliv og privatliv? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Har du tegn på stress?

 
Som selvstændig skal du tage stilling til mange ting.  Alt lige fra momsindberetning og ordrehåndtering til planlægning af kalenderen.

 

Derfor kan du måske opleve at miste overblikket eller glemme en vigtig dato. Det oplever alle i ny og næ, men bliver det mere reglen end undtagelsen, er du måske stresset. 

Tag Stress-testen

På bare 2 minutter kan du teste dit stressniveau og blive klogere på, hvad du kan gøre.

Stressfri – et online forløb til dig der er ramt af stress eller er tæt på en stressramt

Når du gennem stresstesten er blevet klogere på din egen situation, dukker der helt sikkert nogle spørgsmål op. Derfor har vi udviklet værktøjet Stressfri, som er et professionelt og skræddersyet værktøj til dig, der gerne vil arbejde med stress – hvad enten du selv er stresset, kender en stressramt eller ønsker at forebygge stress.

I forløbet får du konkrete råd og øvelser til, hvordan du arbejder med stress ud fra din situation, og løbende vil du få samtaler med en stresskonsulent, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Det får du:

  • Videoer med undervisning og konkret hjælp.
  • Redskaber og øvelser, der hjælper med at mindske stressen.
  • Løbende samtaler med Krifas stresskonsulenter. (Gælder kun, hvis du er medlem af Krifa Selvstændige eller Krifa Fagforening)

Forløbet er udviklet til Krifas fagforenings-medlemmer. Derfor er sprogbruget rettet mod en lønmodtager-arbejdsgiver-situation. Kan du som selvstændig se bort fra det, er vi overbevist om, at du også vil få meget ud af at følge forløbet. Du er altid velkommen til at prøve det af. 

Læs mere om Stressfri og tilmeld dig Stressfri.

 

Tal med en psykolog eller psykoterapeut

Som medlem af Krifa Selvstændige kan du også få op til tre samtaler med en af vores dygtige psykologer eller psykoterapeuter. Det foregår over telefon, når du har tid. 

Formålet med samtalerne er, at vi sammen skaber klarhed over din situation og afklarer, hvilke muligheder du har for genfinde bedre trivsel og arbejdslyst.

Forløbet er ikke et alternativ til lægebehandling eller et forløb hos en psykolog. Forløbet er et tilbud til dig om hjælp til selvhjælp.

Ring til os alle hverdage på 7227 7227 – eller udfyld kontaktformularen: Så ringer vi dig op.