Uddannelse på dagpenge

Når du prioriterer uddannelse, mens du er på dagpenge, investerer du i nye kompetencer og færdigheder, der kan åbne døre til nye job-og karrieremuligheder og dermed styrke din position på arbejdsmarkedet.

Hvad skal du vælge?

At vælge en ny uddannelse eller efteruddannelse, kan føles som en udfordring, især når du står ved en korsvej i dit arbejdsliv. For hvordan finder du egentligt ud af hvilke muligheder, der passer til dig og dine drømme for næste job?

Besøg voksenuddannelse.dk, og brug deres guide til at identificere uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder, der bedst matcher din situation.  Du får vist de uddannelser, der er relevant for dig og du kan læse om, du kan få dagpenge, mens du er i gang med uddannelse eller fx voksenelevløn eller SU.

Udforsk dine muligheder på voksenuddannelse.dk nu

Bemærk: Dine uddannelsesmuligheder afhænger af din alder og dit nuværende uddannelsesniveau.

Inspiration: Vælg mellem alt fra enkeltfag til en helt ny uddannelse

EVU

Med EUV’en får du merit for relevant erfaring samt kurser og tidligere uddannelse, så uddannelsestiden bliver væsentligt kortere. Det er en god mulighed for dig, der ønsker at skifte branche, eller hvis du har en udenlandsk uddannelse, der skal anerkendes i Danmark.

FVU

FVU’en hjælper dig med at blive bedre til dansk, matematik, engelsk og IT på et grundlæggende niveau. Brug det fx som forberedelse til en ny uddannelse.  

Udover Erhvervsuddannelse for voksne og Forberedende voksenundervisning findes der et bredt udvalg af kurser og efteruddannelser, der er tilgængelige, mens du får dagpenge - lige fra at blive voksenlærling til muligheden for at supplerer din nuværende uddannelse med en akademi-, diplom eller en master uddannelse.

Udforsk dine muligheder på voksenuddannelse.dk nu

Er du klar til at tage næste skridt i dit arbejdsliv?

Går du med overvejelser om at gå i gang med et kursus eller en uddannelse, mens du får dagpenge, hjælper vi dig med at komme i gang.