Forside/ God arbejdslyst/ Bliv mere effektiv
Forside/ .../ Bliv mere effektiv
Afbrydelser stjæler dit fokus

Afbrydelser stjæler dit fokus

Mails, internettets fristelser, kaffemaskinen, en plingende sms-besked og en kollega, der lige prikker dig på skulderen. Velkendte
afbrydelser fra arbejdspladsen. Men det er ikke bare på arbejdet, at forstyrrelser stjæler fokus fra de ting, der betyder noget.

Vi bliver afbrudt i vores arbejde

27 % af danskerne svarer, at hyppige afbrydelser i løbet af arbejdsdagen er en af de hyppigste årsager til stress i deres arbejde. God Arbejdslyst Indeks 2019 viser, hvem eller hvad der oftest afbryder os.

23 % af os bliver ugentligt kontaktet fra vores arbejde i fritiden

Kilde: Undersøgelse gennemført af Krifa og YouGov, 2015

Lyt dig til personlig effektivitet

Dorthe Rindbo er ekspert i personlig effektivitet og giver dig tips til, hvordan du arbejder mere effektivt, så du kan gå hjem fra arbejde med følelsen af at have nået det hele. Ingen afbrydelser. Ingen hængepartier. Ingen dårlig samvittighed.


Få mere tid til det vigtige

Jens Fog er chefkonsulent og har de sidste ti år arbejdet med personlig planlægning og effektivitet på jobbet. Her fortæller han, hvordan du undgår forstyrrelser i din hverdag og får mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig.

Det er sket på de sociale medier i løbet af få sekunder, det tog dig at læse disse linjer.

vbGraphics_msgs

2 millioner sms'er afsendt

vbGraphics_mail

8 millioner e-mails åbnet

vbGraphics_heart

309.375 Facebook-likes

vbGraphics_insta

10.185 Instagram-posts

Er der kaos i din indbakke, kan du som medlem af Krifa deltage i et webinar, der giver dig konkrete råd til, hvordan du får bedre mailvaner og undgår, at indbakken forstyrrer din koncentration.

Som medlem af Krifa Fagforening kan du få en fast sparringspartner, som er certificeret i god arbejdslyst. Konsulenten kender din situation og hjælper dig med at finde balancen mellem familie, parforhold, fritid - og arbejde.


Styrk din arbejdslyst