Som medlem af Krifas A-kasse kan du få hjælp til hele familien, hvis dit barn ikke trives

Familierådgivning

Mistrives dit barn? Og føler du dig alene og handlingslammet som forælder? Få hjælp gennem dit medlemskab hos Krifa.

Hvem hjælper dig, når dit barn ikke trives? 

Når et barn ikke trives, rammer det ofte hele familien, især forældrene. Og det sætter sine spor både i privatlivet og arbejdslivet. 

I Krifa vil vi gerne hjælpe dig som forælder i den situation.

Derfor har vi indgået et unikt samarbejde med Foreningen Børn og Unges Trivsel om gratis familierådgivning. Rådgivningen er for dig, der er medlem af Krifa A-kasse og som er forælder til et barn eller ungt menneske (op til 30 år), der mistrives.

Det får du

Familierådgivningen foregår online og består af et forløb på op til tre samtaler. Du kan vælge at deltage alene eller sammen med din partner. Rådgivningen er designet til dig som pårørende til et barn eller ungt menneske, der mistrives. 

I samtalerne får du blandt andet:

  • Rådgivning af psykologer, terapeuter og socialrådgivere
  • Pædagogiske og psykologiske værktøjer til at håndtere jeres situation
  • Hjælp til at se nye muligheder og komme videre

Sådan gør du

Er du interesseret i gratis familierådgivning, så ring til os på tlf. 7227 7227 alle hverdage fra 8.00-18.00, så hjælper vi dig videre. 

Så snart du har snakket med os, bliver dit forløb hos Foreningen Børn og Unges Trivsel igangsat. Du vil blive ringet op inden for to hverdage for at få vurderet din situation af en fagprofessionel og få booket de relevante samtaler hos en psykolog, terapeut og/eller socialrådgiver.

Hvem er Foreningen Børn og Unges Trivsel?

Foreningen Børn og Unges Trivsel har til formål at fremme trivsel og sundhed for børn og unge op til 30 år, og forebygge at sociale problemer udvikler sig.

Læs mere om Foreningen Børn og Unges Trivsel

Hvad kan du ellers gøre?

Som forælder til et barn i mistrivsel, kan du føle dig alene. Derfor kan det være rart at mødes med andre i samme situation - i et neutralt rum, hvor I kan dele erfaringer.

Som medlem af Krifa har du fuld adgang til at søge fælleskaber på Boblberg. Her kan du finde ligesindede forældre at dele viden og erfaringer med.

Meld dig ind i dag!

A-kasse og fagforening fra kun 673 kr./md.