Vejen til det stærke samarbejde

Et stærkt samarbejde er grundlaget for at skabe gode resultater og god trivsel. Lyt med og styrk dit forhold til kollegerne.

Når det lykkes og fungerer, kan et stærkt samarbejde mellem mennesker skabe utrolige resultater og stor trivsel i hverdagen. Samtidig kan dårligt samarbejde ødelægge de fleste projekter, hverdage og afdelinger. Hvis du kender til de daglige glæder og udfordringer ved teamwork – og ønsker at blive klogere, så lyt med her. Vi sætter fokus på, hvordan vi gennem tillid til hinanden, og en målrettet indsats skaber et stærkt team, der kan stå distancen.

Asger Fredslund, stifter af SiriusPartner, deler ud af sine erfaringer fra Forsvarets specialenhed Siriuspatruljen og nogle af sine talrige konsulentopgaver. Asger giver sit bud på opskriften bag et stærkt teamwork – og fortæller om, hvad der kendetegner et godt team. 
Udnyt chancen og lær fra en af de bedste, når vi taler om, hvordan et team bedst tackler kriser og konflikter, hvor vigtige mentale og fysiske pauser er, og hvor stor en betydning ens personlige indstilling har i samarbejdet med andre.