Gratis fagforening under hele din uddannelse

Få masser af professionel sparring og en lang række fede fordele - helt gratis

Meld dig ind her

Vi giver gratis fagforening til alle under uddannelse. Vi hjælper dig med spørgsmål om løn, feriepenge og ansættelsesforhold – både på praktik- eller elevpladsen eller på dit studiejob. 

Vi kan også føre din sag i retten, hvis dialogen med din arbejdsgiver er kørt i hårdknude. Og så hjælper vi dig med at overvinde eksamensangst og studiestress. 

Er du ved at være færdig med din uddannelse, er vores eksperter klar til at sende dig godt af sted i arbejdslivet med gode tips til dit CV og dine ansøgninger. Vi træner dig også til jobsamtalen og tjekker din nye ansættelseskontrakt – så du er sikker på at komme godt fra start i arbejdslivet og finde et job, du trives i.

 
Meld dig ind i dag!
Krifa Start - helt gratis
- og fik vi sagt, at det er helt gratis? Helt uden nogen binding

Har lige nu en sag, hvor jeg ikke har fået udbetalt feriepenge, og hvor min løn ikke passer. I er og har været en fantastisk hjælp, så tak for det.

Janne Høgh, medlem af Krifa Start

Gå ikke glip af over 13.000 kr. 

Du har mulighed for at sikre dig dagpenge efter din uddannelse, hvis du er i gang med en offentlig anerkendt og erhvervsmæssig uddannelse på mindst 18 måneder. Du kan altså sikre dig økonomisk, hvis du ikke lige har et job på hånden, eller hvis du mister det. Og det er helt gratis, hvis du bare er under 30 år. 

Vi anbefaler, at du melder dig ind senest 12 måneder før, din uddannelse er slut. På den måde er du sikker på dagpenge fra dag ét, efter du har afsluttet din uddannelse. Alternativt kan du melde dig ind senest 14 dage efter, du har afsluttet uddannelse - så kan du få dagpenge efter en måned. Det er vigtigt at gøre brug af det særlige tilbud, da det normalt vil tage et år med fuldtidsarbejde at sikre dig samme dagpenge-rettigheder.

Husk, at en gymnasial uddannelse ikke giver ret til dagpenge. 

Vi er klar på 7227 7227 alle hverdage fra 7-20, så ring endelig med dine spørgsmål.
 
Spørgsmål

Ønsker du at blive medlem eller høre om dine muligheder?

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Nyuddannet?

Vi har også en lang række fordele for dig, som er nyuddannet. Vi har samlet nogle vigtige ting, som du skal vide som nyuddannet her.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.