Forside/ .../ Ledig
Værd at vide for dig, der er ledig

Til dig der er ledig

Find alt som er relevant for dig – lige her. Find svar på et spørgsmål, eller lad dig inspirere af fx arrangementer og artikler. God arbejdslyst med din jobsøgning

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan melder jeg mig ledig?

  Når du bliver ledig, er der mange ting at holde styr på. Vi har derfor lavet en guide til dig med fire trin, du skal gennemføre for at melde dig ledig. Det er vigtigt, at du gennemfører trinnene senest på din første ledighedsdag.

  Læs mere

 • Hvornår skal jeg sende dagpengekort, og hvornår udbetales dagpenge?

  Du kan udfylde dit dagpengekort fra 6. sidste bankdag kl. 00.05. Indsendelsesfristen er 4. sidste bankdag kl. 19.00, hvis du vil være sikker på, at dine dagpenge bliver udbetalt på din NemKonto den sidste bankdag i måneden

  Læs mere

 • Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

  Hvis du bliver syg, mens du er ledig, skal du melde dig syg på Min Side på jobnet.dk. Vi får automatisk besked.
  Hvordan du derudover skal forholde dig, afhænger af, hvor længe du er syg, og om du fx modtager supplerende dagpenge eller er i gang med en uddannelse.

  Læs mere

 • Kan jeg få supplerende dagpenge?

  Du kan søge om supplerende dagpenge, hvis du arbejder 145,33 timer eller derunder på en måned (118 timer eller derunder, hvis du er deltidsforsikret). Din ret til supplerende dagpenge forudsætter, at du er tilmeldt jobcentret, at du har ret til dagpenge, og at du er aktivt jobsøgende.

  Læs mere

 • Må jeg holde ferie som ledig?
  Du må gerne holde ferie, mens du er ledig. Du skal huske at melde ferie til jobcentret senest 14 dage før feriestart. Vi får automatisk besked om ferien.

Få inspiration til at komme godt videre

Find artikler, videoer, podcasts og kurser der hjælper dig videre.