Se eksempler på cv og skabeloner du kan bruge til din egen jobansøgning

CV eksempler og skabeloner

Her kan du downloade eksempler og skabeloner på CV inden for forskellige brancher. Brug dem som inspiration til dit eget CV.

Her finder du forskellige CV-eksempler og skabeloner. Vælg de eksempler, der passer bedst på dig – og lad dig inspirere alt det, du vil!

Har du brug for eksempler på ansøgninger? Så klik her

CV eksempler

Et klassisk CV er bygget kronologisk op, hvor du skriver dine ansættelsesforhold, uddannelser, kurser og lignende op i rækkefølge. Du skal skrive det i omvendt kronologisk rækkefølge. Dvs. at du skriver din seneste ansættelse/uddannelse først og din første til sidst.


Eksempel på kompetence-CV

Mangler du erfaring? Så kan et kompetence-CV være noget for dig. Det fremhæver i højere grad, hvad du kan, end hvor du har været ansat.

Det passer f.eks. godt til dig, der er nyuddannet, eller dig, der søger job inden for en helt ny branche. Her skal du bruge mere energi på at fortælle, hvordan din erfaring kan bruges, så arbejdsgiveren lettere kan se, hvorfor du vil passe godt til jobbet.

Skal vi gennemgå dit CV sammen?

I en sparringssamtale med en af Krifas jobkonsulenter, får du professionel hjælp til dit CV - I gennemgår dit CV sammen, så det kommer til at sidde lige i skabet.