Foto af fem hvide både, der sejler mod venstre og én orange både, der sejler mod højre

Ufaglært eller brancheskift?

Her har vi samlet inspiration dig, der søger job som ufaglært, eller dig der ønsker at skifte branche og ikke kan bruge den uddannelse, du har.

Find jobs uden krav til uddannelse

Har du ingen uddannelse, eller kan du ikke længere bruge den, du har, fordi du skal skifte branche? Så kan du her finde de jobs, der udbydes uden krav om uddannelse: 

  • Når du søger job på Jobnet, kan du under ansættelsesvilkår vælge ”hotjob”

  • Derefter vælger du din geografiske placering. 

Find hotjobs hos Jobnet her 


Ønsker du at arbejde inden for industrien?

Opret dig på rekrutteringsplatformen CV Forum, som formidler jobs indenfor industrien. Både for folk med og uden erfaring. De hjælper dig også med at målrette dit cv. 

Opret dig på CV Forum her


Jobdatabaser

Der er mange jobdatabaser at vælge imellem.

De mest kendte, og nogle af dem med det største udvalg, er Jobindex og Jobnet. Derudover er der databaser, der koncentrerer sig om særlige brancher, udlandet, freelancere, vikarjobs, universitetet med videre.

Du kan finde en oversigt over alle  jobdatabaser her 


Viden om arbejdsmarkedet

På Arbejdsmarkedsbalancen kan du søge på de enkelte stillingsbetegnelser, og se status i din region. Det kan give dig et billede af, hvordan jobmulighederne er inden for 900 forskellige stillinger i alle regioner. Gå til Arbejdsmarkedsbalancen

Hver måned opdateres dit lokale jobbarometer, der tager udgangspunkt i jobmulighederne for jobcentrets egne ledige. Scrol ned på siden og klik på jobbarometret for din region. Gå til Jobbarometer 


Uddannelse

På den lange bane står du stærkere med en uddannelse. Det giver mere sikkerhed for dig i dit arbejdsliv, en bedre løn og flere valgmuligheder.  Der er mange muligheder i det danske uddannelsessystem. Vil du gerne blive klogere på dine muligheder, og hvad der ville give bedst mening i din situation, så book en jobskifte- og karrieresamtale hos os.

Lær at skrive en god ansøgning

Har du brug for hjælp til, hvordan du skriver en god ansøgning? Så se mere her.