Person sidder i køkken med kaffe i hånden og kigger ud af vindue

Hjælp til at forebygge stress

Det er vigtigt at stoppe stress så tidligt som muligt. Derfor tilbyder Krifa dig online hjælp til at forebygge stress - både på arbejdet og i privatlivet.

Styrk din modstandskraft over for stress

Stress kan ramme alle. Men med den rette forebyggelse kan du styrke din modstandskraft over for stressen. Det handler bl.a. om at styre din indre kritiker, være opmærksom på, hvordan du tackler konflikter, øver dig i at sige ”pyt” og meget mere.

I Krifas hjælp til at forebygge stress får du gennem videoer, værktøjer, podcast og artikler de bedste råd fra Krifas psykologer og psykoterapeuter til at forebygge stress.

Hvad er Krifas hjælp til at forebygge stress?

Krifas hjælp til at forebygge stress er en professionel og skræddersyet hjælp til selvhjælp til dig, der gerne vil have de rette værktøjer til at stoppe stress i tide.


I Krifas hjælp til at forebygge stress får du:

  • Hjælp til, hvordan du undgår stress på jobbet
  • Hjælp til at styrke dit selvværd og lære at sige fra
  • Hjælp til at finde balancen mellem arbejde og privatliv
  • Hjælp til at styrke din kommunikation og dine relationer

Hjælpen får du igennem videoer og konkrete værktøjer, som er skræddersyet af Krifas psykologer og psykoterapeuter. Det hele foregår online, og du kan let gå til og fra videoerne og værktøjerne, som det passer dig.

Få en stress- og trivselssamtale

Krifas psykologer og psykoterapeuter sidder altid klar til at tage en snak med dig. De kan rådgive dig i alt fra, hvordan du forebygger stress, til hvad du skal gøre, hvis du bliver ramt af stress eller har en pårørende, der er det.

Samtalerne kræver at du er medlem af Krifa Fagforening eller Krifa Selvstændige.