Eksperter i arbejdslyst

Vi kender udtrykket ”god arbejdslyst” – men hvad betyder det egentlig? 

Det har vi i Krifa sat os for at undersøge og gøre konkret.  

Kort fortalt handler arbejdslyst om trivsel og motivation til at gå på arbejde. Arbejdslyst opstår, når oplevelsen af mening, mestring, balance, god ledelse og flere andre faktorer går op i en højere enhed.
Videncenter for God Arbejdslyst

Videncentret undersøger arbejdslysten

Siden 2015 har vi forsket i danskernes arbejdsliv. Det har vi gjort gennem vores Videncenter for God Arbejdslyst, som undersøger, hvad der fremmer og hæmmer danskernes arbejdslyst. Jo mere viden og forskning vi har om danskernes arbejdslyst, desto større er mulighederne for at udvikle og forbedre den. 

Videncentret sætter ord og tal på, hvordan arbejdslysten har det i Danmark, og hvad der reelt gør den største forskel, når man ønsker at øge arbejdslysten. Hvert år udgiver videncentret en række rapporter og publikationer med en kortlægning af danskernes arbejdslyst. Det gør de i samarbejde med en lang række af landets fremmeste forskere, ledere og andre eksperter på området.

Læs mere om Videncenter for God Arbejdslyst

Mål god arbejdslyst hos dine medarbejdere med GAIS

Din arbejdslyst kan måles med GAIS

Krifa står også bag trivselsplatformen GAIS, som er en digital platform, der gør det nemt for alle at komme i gang med at måle, forstå og forbedre deres arbejdslyst. 

GAIS er en hjælp til at gøre arbejdet med arbejdslyst konkret, enkelt og tilgængeligt. Platformen er blandt andet baseret på de mange års forskning i arbejdslyst, som Videncenter for God Arbejdslyst står bag.