Formand i Krifa

Den 2. juni 2023 blev Jane Heitmann valgt som formand for Krifa til et ordinært repræsentantskabsmøde.
Formand i Krifa - Jane Heitmann

Jane Heitmann har siddet i Folketinget fra 2011-2022, bl.a. som psykiatriordfører, og har senest været Public Affairs Director i kommunikationsbureauet Rud Pedersen. Læs mere om Jane Heitmanns formandskandidatur.

 

Medlemsdemokrati i Krifa

Krifa består af to foreninger – Kristelig A-kasse og Kristelig Fagforening. Og det udgør tilsammen arbejdslivsbevægelsen Krifa. Foreningen blev dannet i 1899 og har således eksisteret i mere end 120 år. 

Vi har i Krifa medlemsdemokrati, og den øverste myndighed består af et repræsentantskab, der udgøres af 11 regionsbestyrelser. Det er repræsentantskabet, der vælger hovedbestyrelsen. Den daglige politiske ledelse varetages af Krifas formand. 

Der holdes generalforsamlinger hvert andet år, hvor alle medlemmer inviteres via mail og kan stille op til repræsentantskabet. Hils på Krifas repræsentantskab.


Den daglige ledelse i Krifa

Den administrative del af Krifa er de medarbejdere, som hver dag servicerer vores mere end 185.000 medlemmer – og hjælper med alt fra trivsel og karriere til ansættelsesret og udfordringer på jobbet. 

Krifas direktion er den øverste ledelse i den administrative del. Direktionen består af adm. direktør Preben R. Jørgensen og direktør Helene Riis Lindholm. Læs mere om direktionen og organisationen