Forside/ Podcast
Forside/ Podcast
Lyt til Krifa podcasts

Lyt dig til god arbejdslyst


Vi laver hele tiden ny podcasts, som kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv. Temaerne spænder vidt – og der er helt sikkert også en podcast for dig.

Følg Krifa Podcast på Spotify

Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Vores podcasts efter tema

Både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø er vigtig for den gode arbejdslyst.. Få viden og inspiration til at forbedre og booste dit arbejdsmiljø.

Bliv den perfekte jobsøger ved at tage en pause med høretelefoner i ørerne. Du kan nemlig lytte dig til de bedste jobsøgningsråd her.

Går du og overvejer, om der skal ske noget nyt i dit arbejdsliv? Så lyt dig her til råd fra eksperter om uddannelse, brancheskift, lederambitioner og meget mere.

Vi bliver glade af gode kolleger. Få inspiration til at blive en endnu bedre kollega.

Leder i maven? Lyt dig til gode råd om alt fra MU-samtalen til primadonnaledelse.

Hvad skal din ansættelseskontrakt indeholde? Hvordan er det nu med ferie og fridage? Få viden og inspiration om arbejdsvilkår.

Lyt dig til det perfekte seniorliv og hør om, hvordan du udvikler din karriere - selvom dit arbejdsliv nærmer sig slutningen. Her er vores podcasts til dig.

Stress, hvad er det? Hvordan kommer du ud af det? Og hvordan undgår du det? Find svar i vores podcast-univers.

Når du alligevel sidder i bussen eller cykler hjem, så sæt høretelefoner i ørene og lyt dig til et bedre studieliv, til bedre karakterer og til at finde drømmejobbet efter studiet.


Inspiration til dit arbejdsliv

Bliv klogere på alle aspekter af arbejdslivet –
fra uddannelsesstart til seniordagene!