Forside/ Podcast
Forside/ Podcast

Lyt dig til god arbejdslyst


Vi laver hele tiden ny podcasts, som kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv. Temaerne spænder vidt – og der er helt sikkert også en podcast for dig.

Følg Krifa Podcast på Spotify

Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Vores podcasts efter tema

Lyt dig til bedre arbejdslyst. Hør om alt fra, hvordan du brænder mere igennem til, hvordan du taler bedre med din chef.

Både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø er vigtig for den gode arbejdslyst.. Få viden og inspiration til at forbedre og booste dit arbejdsmiljø.

Det der med at have balance mellem arbejde og fritid er en svær disciplin. Lyt dig til gode råd og værktøjer, som kan hjælpe dig til at finde balancen og få mere ud af dagen.

Vil du lære, hvordan du bedst muligt holder fri? Det lyder måske nemt, men du kan faktisk gøre meget for at få mest muligt ud af din fritid og ferie. Lyt dig til gode råd her.

Bliv den perfekte jobsøger ved at tage en pause med høretelefoner i ørerne. Du kan nemlig lytte dig til de bedste jobsøgningsråd her.

Går du og overvejer, om der skal ske noget nyt i dit arbejdsliv? Så lyt dig her til råd fra eksperter om uddannelse, brancheskift, lederambitioner og meget mere.

Vi bliver glade af gode kolleger. Få inspiration til at blive en endnu bedre kollega.

Lær at elske konflikter og sige nej på jobbet. Det og meget mere, kan du lytte dig klogere på her.

Leder i maven? Lyt dig til gode råd om alt fra MU-samtalen til primadonnaledelse.

Lyt dig til det perfekte seniorliv og hør om, hvordan du udvikler din karriere - selvom dit arbejdsliv nærmer sig slutningen. Her er vores podcasts til dig.

Spis dig til god arbejdslyst, lær at finde gnisten til det og sov godt om natten. Det er bare nogle af de emner eksperterne i vores podcast kommer rundt omkring.

Stress, hvad er det? Hvordan kommer du ud af det? Og hvordan undgår du det? Find svar i vores podcast-univers.

Når du alligevel sidder i bussen eller cykler hjem, så sæt høretelefoner i ørene og lyt dig til et bedre studieliv, til bedre karakterer og til at finde drømmejobbet efter studiet.


Inspiration til dit arbejdsliv
Bliv klogere på alle aspekter af arbejdslivet –
fra uddannelsesstart til seniordagene!