Forside/ God arbejdslyst
Forside/ God arbejdslyst
Det handler om dig og din arbejdslyst

Dit arbejdsliv er for langt til dårlig arbejdslyst

Der er kun en, der har dit arbejdsliv, og det er dig. Vi kan hjælpe dig med vores store erfaring om paragraffer og med vores særlige viden om, hvad der giver arbejdslyst, men det sker altid med udgangspunkt i dig og din situation, uanset hvad du arbejder med. Gå på opdagelse i gode råd til din trivsel på jobbet her på siden eller ring på 7227 7227 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvordan går du glad på arbejde?

Som en af landets største fagforeninger har vi solid erfaring, der kan hjælpe dig med at få det, du har krav på. Vi indsamler al den viden, inspiration, fakta og konkrete råd, der kan forbedre din arbejdslyst. Fx kortlægger Krifas Videncenter for God Arbejdslyst løbende danskernes arbejdslyst i God Arbejdslyst Indeks. Sammen med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup har vi fundet de syv faktorer, der er mest afgørende for vores arbejdslyst. Den viden indgår i den service og de personlige samtaler, du kan få som medlem i Krifa.

Glæd dig! God arbejdslyst er sat på formel med vores onlineværktøj GAIS. Med det kan du måle arbejdslysten hos dig selv eller dit team og få personlig inspiration, guides og værktøjer – helt gratis.

Vil du vide mere om, hvad der giver dig god arbejdslyst og trivsel? Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst i dit nuværende job eller i et nyt.


Styrk din arbejdslyst