Forside/ God arbejdslyst
Forside/ God arbejdslyst

Trives du på arbejdet, kan det mærkes, når du har fri

Arbejdet fylder mindst halvdelen af dine vågne timer. Og hvis du ikke trives, eller er bekymret, kan det mærkes, når du har fri. Derfor har vi hos Krifa valgt at gøre god arbejdslyst til vores mission. Vores eksperter og værktøjer kan hjælpe dig til at finde jobbet med mere mening for dig, at få bedre balance i dit liv, at få løst en dårlig kommunikation med chefen eller tackle, hvad der står i vejen for lige præcis din arbejdslyst.

Din arbejdslyst påvirker hele dit liv

Nogle fortæller os, at en af personerne i denne film, kunne være dem selv. Hvis du også har oplevet det, eller gerne vil undgå, at det sker, så lad os tage en snak. God arbejdslyst påvirker hele dit liv, og vi har samtaler, onlineforløb og målinger, der kan hjælpe på det, der står i vejen for din trivsel på jobbet.

Din trivsel kan sættes på formel

Vi indsamler al den viden, inspiration, fakta og konkrete råd, der kan forbedre din arbejdslyst. Fx kortlægger Krifas Videncenter for God Arbejdslyst løbende danskernes arbejdslyst i God Arbejdslyst Indeks. Sammen med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup har vi fundet de syv faktorer, der er mest afgørende for vores arbejdslyst. Den viden indgår i den service og de samtaler, du kan få som medlem i Krifa.

Glæd dig! God arbejdslyst er sat på formel med vores onlineværktøj GAIS. Med det kan du måle arbejdslysten hos dig selv eller dit team og få personlig inspiration, guides og værktøjer – helt gratis.

Vil du vide mere om, hvad der giver dig god arbejdslyst og trivsel? Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst i dit nuværende job eller i et nyt.


Styrk din arbejdslyst