Flekspulje

Alle medarbejdere i Krifa indbetaler hver måned en halv procent af deres løn og Krifa indbetaler én procent af den samlede lønudgift til Krifas flekspulje. Flekspuljen er med til at gøre det muligt, at medarbejdere, der får nedsat deres arbejdsevne, kan blive på arbejdspladsen. Dermed viser Krifa også socialt ansvar i egne rækker.

Krifas flekspulje
En bilulykke i vinteren 2012 vendte fuldstændig op og ned på Annettes liv. Men et fleksjob åbnede for, at hun kunne beholde sit arbejde. Efter ulykken kæmpede Annette for at komme tilbage på fuld tid i jobbet hos Krifa.

Men hver gang måtte hun gå ned i tid igen. For kroniske smerter i nakken betyder, at hun ved den mindste anstrengelse bliver svimmel og får kvalme: "På et tidspunkt sagde min læge, at jeg måtte se i øjnene, at jeg ikke kom tilbage på fuld tid. Heldigvis var min chef åben for muligheden for et fleksjob til mig".

For øjeblikket har vi i Krifa omkring 30 medarbejdere i fleksjob. For Annette har det stor værdi at kunne blive på sin gamle arbejdsplads, som hun har været knyttet til næsten uafbrudt siden 1980'erne: "Jeg sætter stor pris på at være på en arbejdsplads, hvor vi har nogle helt fantastiske arbejdsvilkår og hvor vi arbejder ud fra det kristne livs- og menneskesyn".