Til dig, der er pårørende til en stressramt

Ønsker du at få rådgivning i, hvordan du bedst støtter en stressramt partner, kollega eller ven? I Krifa tilbyder vi konkret hjælp til dig, der er pårørende til en stressramt.


Krifas stresshjælp til pårørende består af videoer og værktøjer, som er skræddersyet af professionelle stresskonsulenter.

Få hjælp til at støtte den stressramte

Du kan gøre en stor forskel for din partner, kollega eller ven der, der er ramt af stress. Når man er ramt af stress har det stor betydning at sine nærmeste kan støtte en og forstå ens situation. 

At du har viden om, hvordan du skal forholde dig som pårørende til en stressramt, vil også klæde dig godt på til at opdage stress hos sine nærmeste. 

Men husk, at det også er vigtigt, at du også passer godt på sig selv. 

Læs meget mere om stress her.

Du får bl.a råd og vejledning om:

  • Hvordan du spotter, om din kollega eller ægtefælle/partner har stress. 
  • Hvordan du bedst støtter den stressramte.
  • Hvordan stress kan påvirke dit ægteskab/forhold, og hvordan du tackler det.
  • Hvordan du kan hjælpe en kollega, der er sygemeldt med stress. 

Hvad er Krifas stresshjælp til pårørende?  

Krifas stresshjælp til pårørende er professionel og skræddersyet hjælp til selvhjælp til dig, der gerne vil have de rette værktøjer til at støtte en stressramt pårørende.

Du finder både videoer, hvor Krifas stresskonsulenter rådgiver dig, konkrete øvelser og redskaber, artikler og podcasts med stresseksperter. Alt sammen noget, der hjælper dig som pårørende til en stressramt.


Tal med en stresskonsulent

Krifas stresskonsulenter sidder altid klar til at tage en snak med dig. De kan rådgive dig i alt fra, hvordan du forebygger stress, til hvad du skal gøre, hvis du bliver ramt af stress eller har en pårørende, der er det.  

Samtalerne kræver at du er medlem af Krifa Start, Basis eller Plus. Bliv medlem her.